首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 1826, a Frenchman named Niepce needed pictures for his business. But he was not a good artist. So he invented a very simple c
In 1826, a Frenchman named Niepce needed pictures for his business. But he was not a good artist. So he invented a very simple c
admin
2015-10-20
84
问题
In 1826, a Frenchman named Niepce needed pictures for his business. But he was not a good artist. So he invented a very simple camera(照相机). He put it in a window of his house and took a picture of his garden. That was the first photo.
The next important date in the history of photography(摄影术)was in 1837. That year, Daguerre, another Frenchman, took a picture of his reading room. He used a new kind of camera in a different way. In his picture you could see everything very clearly, even the smallest thing. This kind of photo was called a Daguerretype.
Soon, other people began to use Daguerre’ s way. Travelers brought back wonderful photos from all around the world. People took pictures of famous buildings, cities and mountains.
In about 1840, the process was improved. Then photographers could take pictures of people and moving things. That was not simple. The photographers had to carry lots of films and processing equipment. But this did not stop me photographers, especially in the United States. After the 1840s, daguerreotype artists were popular in most cities.
Daguerre and Niepce knew each other.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’ t Say.
答案
C
解析
文中虽然说两人都是法国人,可并没提到他们认不认识。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1wld777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
SomepeoplethinkthatCD-ROMswillsoonbe______books.
HesaidthatIshouldalwaystryhardandnever______.
Youuseittowriteandsende-mails.Peoplestaythereforthenightwhentheyaretravelling.
Thewriter’smothercollectedstampsforhimformorethantenyears.Thewriterspentalotofmoneyonstamp-collecting.
Hankandhisfamilycouldn’tgooutforanythinginterestingthatdaybecause______.Peopleinthecinemaclappedbecause___
I______houseworkwhentherewasaknockatthedoor.
Canwe_____thismagazinefortwodays?
[A]juice[B]eraser[C]worker[D]star[E]farmer[F]hotel[G]houseworkPeopledrinkit.
[A]juice[B]eraser[C]worker[D]star[E]farmer[F]hotel[G]houseworkStudentsuseitwhentheywritewrong.
Adreamismadeupofatrainofmind-picturesthatformduringsleep.Thepeopleandactionsinthesepicturesseemrealtothe
随机试题
某公司在2012年1月1日平价发行新债券,每张面值1000元,票面利率10%,5年到期,每年12月31日付息。(计算过程中至少保留小数点后4位,计算结果取整)要求:假定2016年1月1日的市场利率下降到8%,那么此时债券的价值是多少?
以甘油明胶为基质的栓剂,不具备下列哪个特点
企业收到投资者以非现金资产投入的资本,应以()入账。
开放式基金可进行长期投资,封闭式基金不能全部用来投资。( )
《教师法》第三十七条规定:“教师有下列情形之一的,由所在学校、其他教育机构或者教育行政部门给予行政处分或者解聘”,具体指以下()情形。
精准扶贫指针对不同贫困区域环境、不同贫困农户状况,运用科学有效的程序对扶贫对象实施精确识别、精确帮扶、精确管理的治贫方式。根据上述定义,下列不属于精准扶贫的措施是:
下列选项中,属于规范性法律文件的是()。(2010年单选2)
下列关于光纤同轴电缆混合网HFC的描述中,错误的是()。
结构化程序设计中,下面对goto语句使用描述正确的是
Bookshavealwaysbeenthemaintoolsforteach.Butavastnumberofnew【M1】______havecomeintouseinthiscentury
最新回复
(
0
)