首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the following passages, eight sentences have been removed from the article. For each gap(1-8)mark one letter(A~H)on the
Read the following passages, eight sentences have been removed from the article. For each gap(1-8)mark one letter(A~H)on the
admin
2017-09-22
67
问题
Read the following passages, eight sentences have been removed from the article.
For each gap(1-8)mark one letter(A~H)on the Answer Sheet.
Do not mark any letter twice.
There’s a story in Texas about the rancher who complained when a well driller found oil instead of the water he had been sent to look for. "Cattle can’t drink that stuff!" the rancher cried.
That story is no longer funny. We are short of both oil and water, but the water shortage is worse.【R1】______And we are using water a great deal faster than it is being replaced. The replacement rate is dependent on rainfall(sometimes in the form of snow)to resupply rivers, lakes, and ground water.【R2】______Worse, droughts are occurring more frequently and are increasing in severity, not only in the United States but also abroad.
Even without droughts, rainfall is insufficient to maintain a balance.【R3】______So much water has been taken from the Colorado River by Arizona and California that Mexico has complained that those states have exceeded the U.S. share under a 1944 treaty on water-sharing. Southern Californians also have elaborated arrangements to transport water from the Pacific North west, which has it in abundance, to their area, which doesn’t have nearly enough to support its population. 【R4】______
Short of a fanciful solution, the U.S. has two broad options, neither pleasant. We can conserve or we can produce. The former is inconvenient or worse: less irrigation(and thus less food), fewer swimming pools golf courses, and green lawns.【R5】______In the quantities necessary, this would probably require nuclear power. It is technically feasible, but expensive, and was considered 30 years ago as a joint U.S.-Mexican project in the Gulf of California to alleviate the Colorado river problem. As more of it is done, the cost could be expected to come down; and as we became more desperate for water, we would be more willing to pay the cost even if it didn’t come down.【R6】______This is an arrangement whereby large landowners would sell the groundwater under their land, for whatever the market would bear, to cities that might be hundreds of miles distant. This would involve the considerable cost of pipeline construction and would mean faster depletion of groundwater reserves. 【R7】______
It’s a good bet that during the 21st century some new arrangements are going to have to be made about the nation’s — and the world’s — water supplies. These are likely to be neither cheap nor easy. They are more likely to be cheaper and easier if we have thought about them in advance.【R8】______We have been sued to choices of guns or butter. This one might be water or meat.
A. A century ago, a drought affected only farmers and perhaps inland navigation; now it affects everybody.
B. The Northwest is showing signs of getting tired of this drain.
C. It is not too soon to begin.
D. We cannot live without oil in the style to which we have become accustomed, but we cannot live at all without water.
E. Rivers are running dry, especially in the West.
F. It would also mean less food production.
G. A solution currently being advanced in west Texas is a concept called "Water Ranching".
H. The latter is expensive: desalinization of seawater.
【R4】
选项
答案
B
解析
第3段提到引水问题引发的墨西哥的不满,又提到加利福尼亚南部的人从水资源丰富的西北地区引水,句B:“西北地区的人对这一引水工程表现出厌烦”也是因用水引发的问题,因此选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1y9d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
Yougotaletterfromacompanymanager,JimGreen.Dec.1st,20
ReadthisletterfromMs.Lee.KEGAUDIOMAIDSTONKENTME156QPTel:(01622)672261Fax:(01622)750653Mr.YoshiWatenable2-9-9S
Readthefollowingstatement:Onlyunderofficiallawsoradministrativeregulationscanwedefendastableandreliableexa
Writeaboutthefollowingtopic:Technologygivesyoungpeopletodayknowledgeandpowerthattheyhaveneverhadbefore.Th
YouareBarbaraCrust,themotherofRoger.YouwritealettertoinviteAlfred,Roger’sbestfriendatschool,tocomeandstay
Youareaskedtowriteacompositioninwhichyougiveyourownopinionsonthefollowingstatement:Trafficandhousingpro
HereisaletterfromColoradoStateUniversitytoinformtheapplicantMr.LithathehasbeenadmittedtoCognitivePsychology
HereisaletterfromColoradoStateUniversitytoinformtheapplicantMr.LithathehasbeenadmittedtoCognitivePsychology
HereisaletterfromColoradoStateUniversitytoinformtheapplicantMr.LithathehasbeenadmittedtoCognitivePsychology
Youareaskedtowriteacompositioninwhichyougiveyourownopinionsonthefollowingtopic:Tea
随机试题
根据道氏理论的分类,下列()是三种趋势的最大区别。Ⅰ.趋势持续时间的长短Ⅱ.趋势波动的幅度大小Ⅲ.趋势的变动方向Ⅳ.趋势的变动斜率
_______是创新者解放自己头脑的第一步。
五代南唐画家顾闳中的名作《韩熙载夜宴图》营造的绘画空间属于()。
下列有关中国之最的说法有误的是()。
甲与乙订立合同,规定甲应于2007年8月1日交货,乙应于同年8月7日付款,7月底,甲发现乙财产状况恶化,无支付贷款的能力,并有确切证据,遂提出终止合同,但乙未允。基于上述因素,甲于8月1日未按约定交货。依据合同法原理,下列表述正确的是()。
某证券投资者以每股30元的价格买入10000股股票,那么,该投资者最低需要以( )元卖出该股票才能不亏本(佣金按照千分之二算,其他费用按规定计收)。
根据民事法律制度的规定,下列行为中,不属于可撤销的民事法律行为的是()。
第三方物流服务商经营的物流中心特点是服务于多个货主企业。()
下列属于“判断”这一思维形式的语句是()。
南锣社区是一个新建小区,小区花园有一片公共空间,住在一层的王阿姨却用这片公共空间晾衣服,严重影响了小区其他居民对该空地的使用,几位居民找王阿姨交涉无果并产生了激烈的矛盾冲突,因此找来了社区工作者小李,小李了解情况后,用其专业知识和技巧耐心疏解王阿姨,王阿姨
最新回复
(
0
)