首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Patty Baxter realized there was a problem. In 20 years, her working office usually hummed with sales calls. Now, it was quiet, a
Patty Baxter realized there was a problem. In 20 years, her working office usually hummed with sales calls. Now, it was quiet, a
admin
2017-11-08
32
问题
Patty Baxter realized there was a problem. In 20 years, her working office usually hummed with sales calls. Now, it was quiet, and advertising sales were down. Ms. Baxter identified a reason: Her sales staffs, all under age 35, were emailing clients with their pitches, not calling them on the phone.
Younger workers may have mastered technologies that some of their older colleagues have barely heard of, such as photo and video sharing apps, but some bosses wish they’d learn a more traditional skill; picking up the phone. While Millennials—usually defined as people born between 1981 and the early 2000s—are rarely far from their smart phones, they grew up with a wider array of communication tools, such as texting and online chatting. In the workplace, some managers say avoiding the phone in favor of email can hurt business, hinder creativity and delay projects.
Stephanie Shih, 27, says phone calls are an interruption. A New York-based company that designs online and paper stationery doesn’t have a work phone. The company says that not having individual phone lines in open-plan areas protects people from unwanted calls, which can interrupt conversations. Kevin Castle, a 32-year-old chief technology officer at Technossus, says unplanned calls are such an annoyance that he usually unplugs his desk phone and stashes it in a cabinet. Calling someone without emailing first can make it seem as though you’re prioritizing your needs over theirs, Mr. Castle says. Technossus’s staff relies mainly on email to communicate, which helps bridge the time difference between the company’s offices in the U. S. and India, he says. He uses Microsoft Lync for instant messaging and video conferencing. Phone calls are his last resort.
Businesses aren’t giving up on the phone yet. Many new phones allow workers to receive calls, texts, instant messages, transcribed voice mails and more all in one system and access the phone system through their work computers.
What of the following statements is true according to the passage?
选项
A、Using phone can ruin business and postpone projects.
B、Some of older employers cannot operateadvanced technology skillfully.
C、Using phone can help bridge the time difference.
D、Using phone helps people have a quiet office environment.
答案
B
解析
A选项可以定位至第二段最后一句,一些经理认为不打电话只用电子邮件沟通会影响生意,阻碍创造力并拖延项目”,所以A不正确。B选项可以定位至第二段第一句,“与老员工相比,年轻员工更能熟练掌握图片、视频分享等软件的使用”,因此B的表述正确。C选项可以定位至文章第三段倒数第二句,Technossus的员工主要使用电子邮件交流,这有效调节了公司美国分部和印度分部的时差问题,因此C选项不正确。D选项的表述就更不正确了,打电话反而会更吵。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/21a7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Don’tletvacationsorbusinesstravelsideline(使退出)yourexerciseroutine.Physicalactivityisagreatwayto【C1】_____stressan
Officialhealthadvicethatsaidhouseholdchoreshelpkeepyouactivehasbeenprovedwrongbytheresearch,whichshowsthatt
BackinthecarefreedaysoftheNoughtiesboom,Britain’syoungstersweresweptalongbythebuy-now-pay-latercultureembraced
A、Heclosesandopenshiseyestoofrequently.B、Hedidn’thaveenoughsleeplastnight.C、Hehasbeenlongstaringatthecompu
A、Heplanstobuyanewapartment.B、HeislongingtospendhisholidayinFrance.C、Hewantstogofishingduringtheholiday.
Somehousesaredesignedtobesmart.Othershavesmartdesigns.AnexampleofthesecondtypeofhousewonanAwardofExcellen
WorkingtoImprovetheConditionsofEvergladesNationalParkA)WhenmanypeoplethinkofFlorida,imagesofsandycoastlin
TheNationalTrustinBritainplaysanincreasinglyimportantpartinthepreservationforpublicenjoymentofthebestthatis
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindanger.Notallwillbesaved,andperhapsnotalldeser
MySuggestionsontheSwimmingCourseinColleges1.几乎每个大学都开设有游泳课程,原因是…2.有人认为这种课程形同虚设,未达到理想效果3.我的建议
随机试题
“动中有静,静中有动”说的是()
假设编码抗原受体的重链有200个V区基因片段,10个D片段,5个J片段,轻链有100个V基因片段,5个J片段,则可有
急性早幼粒细胞白血病(APL)的免疫表型常为
企业实施合并重组,采用企业所得税一般性税务处理方法时,下列处理正确的有()。
游客抵达饭店后,待办理完住店登记手续后,由地陪分发住房卡。()
技术技能指的是对某项活动,尤其是对涉及方法、流程、程序或者技巧的特定活动的理解程度和熟练程度,主要是如何“处事”。人事技能,简言之就是一种与人共事的能力,是一种激励下属和得到同事及领导支持的能力,是一种妥善处理人际关系的能力。而概念化技能,则指管理者所具有
阅读材料,回答59~60题。 某单位今年招录了8名应届毕业生,其中甲和乙是文科生,丙、丁、戊是理科生,己、庚、辛是工科生。8人中,甲、丙、己是女士。单位拟从中选出5人组成一个研发团队,团队中文科生、理科生和工科生至少各有1人,并且至少要有1名女士参加。
提出研究假设的基本方法有()
在7位ASCII码中,除了表示数字、英文大小写字母外,还有几个字符和符号?
IdeasabouteducationarechangingintheUnitedStates.Educationtodayisnotjustahighschooldiplomaoracollegedegree.
最新回复
(
0
)