首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Millions of people are using cell phones today. In many places it is actually considered unusual not to use one. In many countri
Millions of people are using cell phones today. In many places it is actually considered unusual not to use one. In many countri
admin
2012-06-27
72
问题
Millions of people are using cell phones today. In many places it is actually considered unusual not to use one. In many countries, cell phones are very popular with young people. They find that the phones are more than a means of communication—having a mobile phone shows mat they are cool and connected.
The explosions around the world in mobile phone use make some health professionals worried. Some doctors are concerned that in the future many people may suffer health problems from the use of mobile phones. In England, there has been a serious debate about this issue. Mobile phone companies are worried about the negative publicity of such ideas. They say that there is no proof that mobile phones are bad for your health.
On the other hand, why do some medical studies show changes in the brain cells of some people who use mobile phones? Signs of change in the tissues of the brain and head can be detected with modern scanning (扫描) equipment. In one case, a traveling salesman had to retire at a young age because of serious memory loss, He couldn’t remember even simple tasks. He would often forget the name of his own son. This man used to talk on his mobile phone for about six hours a day, every day of his working week, for a couple of years. His family doctor blamed his mobile phone use, but his employer’s doctor didn’t agree.
What is it that makes mobile phones potentially harmful? The answer is radiation. High-tech machines can detect very small amounts of radiation from mobile phones. Mobile phone companies agree that there is some radiation, but they say the amount is too small to worry about.
As the discussion about their safety continues, it appears that it’s best to use mobile phones less often. Use your regular phone if you want to talk for a long time. Use your mobile phone only when you really need it. Mobile phones can be very useful and convenient, especially in emergencies. In the future, mobile phones may have a warning label that says they are bad for your health. So for now, it’s wise not to use your mobile phone too often.
On the safety issue of mobile phones, the manufacturing companies______.
选项
A、deny the existence of mobile phone radiation.
B、develop new technology to reduce mobile phone radiation.
C、try to prove that mobile phones are not harmful to health.
D、hold that the amount of radiation is too small to worry about.
答案
D
解析
细节题。由关键词safety定位到第四段第三句有相关信息“手机生产商承认手机有辐射,但是数量极少可以忽略”,很显然,D选项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/27HO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Cultureshockmightbecalledan【C1】______diseaseofpeoplewhohavebeensuddenly【C2】______abroad.Likemostailments,ithasi
Cultureshockmightbecalledan【C1】______diseaseofpeoplewhohavebeensuddenly【C2】______abroad.Likemostailments,ithasi
Cultureshockmightbecalledan【C1】______diseaseofpeoplewhohavebeensuddenly【C2】______abroad.Likemostailments,ithasi
Cultureshockmightbecalledan【C1】______diseaseofpeoplewhohavebeensuddenly【C2】______abroad.Likemostailments,ithasi
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【C1】______cametothiscountry,theybrough
AnIndiananthropologist,ChandraThapar,madeastudyofforeigncultures,whichhadcustomssimilarto【C1】______ofhisnative
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【C1】______fromtheearthinthelastfiftyyears?Shouldwebeconcerned
Supposeyouarethereinthemuseum,withthehead-sizedsmartphonepermanentlypositionedinfrontofyournose.Accordingtoa
It’saMondaynightatMIT,justafewweeksbeforefinalexams.GradstudentsTeginTeichandToddSchenkcouldbestudyingor
随机试题
患者,男,50岁。眩晕欲仆,头重脚轻,筋惕肉,肢麻震颤,腰膝软,舌红苔薄白,脉弦细。其病机是:
根据《商业银行贷款损失准备管理办法》,商业银行贷款拨备率基本标准为()。
甲公司为上市公司,2×15年至2×17年发生的相关交易如下:(1)2×15年4月1日,购入A公司当日发行的一笔债券,面值为2000万元,期限为5年,票面年利率为6%,每年3月31日付息,到期归还最后一期本息。甲公司支付购买价款1800万元,另支付交易费用
一、注意事项1.看清答题卡答题页面,每题都要在指定的页面位置作答,在其他位置上作答的一律无效。2.所有题目一律使用现代汉语作答,用其他语言作答不得分;作答时使用黑色字迹的钢笔或签字笔,铅笔作答不得分。二、给定资料1.浙江服务业保持高速发展态势,20
高考是从“孩子”迈向“大人”的一座桥。桥上有激烈竞争,但我们应教会他们更强调公平竞争;桥上有成功与失败,所以我们应鼓励他们永远不惮于向放弃说“不”;桥上有种种非考试因素的干扰,所以我们应引导他们培养定力、自制力、学会坚持。这确实是一座千军万马争相抢过的独木
季:鲜花:装饰
根据下列材料回答问题。根据2010年第六次全国人口普查数据显示,东部地区中北京市常住人口为1961.24万人,上海市常住人口为2301.91万人;中部地区中河南省常住人口为9402.36万人,山西省常住人口为3571.21万人;西部地区中重庆市常
AvalancheandItsSafetyAnavalancheisasuddenandrapidflowofsnow,oftenmixedwithairandwater,downamountainsid
Geneticallymodified(GM)foodstuffsareheretostay.That’snottosaythatfoodproducedby【1】agriculturewilldisappear,【2】sim
Shehastakengreatpainstoconcealheremotions,andtherebymadethem______conspicuous.
最新回复
(
0
)