首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A]You may have to impress the company HR representatives as well. HR reps are typically trained to ask very specific and person
[A]You may have to impress the company HR representatives as well. HR reps are typically trained to ask very specific and person
admin
2019-06-26
62
问题
[A]You may have to impress the company HR representatives as well. HR reps are typically trained to ask very specific and personal questions, like what salary you expect and what you’ve made in the past. They might ask you about your impressions of the company and the people who interviewed you. They might also ask if you have other offers. If so, chances are good that they are willing to compete for you. But if you say that you have other offers, be prepared to back it up with the who, what and when, because they might challenge you. The HR reps are also the people who will conduct or arrange reference and background checks. They might have the final say.
[B]Besides management, you might also interview with one or more of your future coworkers. Regardless of the questions they ask, what they most really want to know is how well you’ll fit into the team, if you’ll cause them more work instead of less, and if they should feel threatened by you. When answering, be eager enough to show that you are a good team player and will pull your load, but not so eager as to appear to be a back-stabbing ladder climber!
[C]Always research a company before you interview, and remember that attire, body language and manners count, big time. Try to avoid common mistakes. You may think that this is common sense, but crazy stuff really happens!
[D]Job interviewing is one of the most popular career topics on the Web. But no career advisor can tell you exactly what to say during a job interview. Interviews are just too up-close and personal for that. About the best that career advisors can do, is to give you some tips about the typical questions to expect, so you can practice answering them ahead of time. But, while there are many canned interview questions, there are few canned answers. The rest is up to you.
[E]Be prepared to attend a second interview at the same company, and maybe even a third or fourth. If you’re called back for more interviews, it means that they’re interested in you. But, it doesn’t mean you’re a shoo-in. Most likely, they are narrowing the competition, so keep up the good work!
[F]To put you somewhat at ease, many interviewers really don’t know how to interview effectively. Frontline interviewers are typically managers and supervisors who have never been or are barely trained in interviewing techniques. They’re a little nervous too, just like you. Some don’t even prepare in advance. This makes it easier for you to take control of the interview, if you have prepared. But in controlling an interview, it’s not a good idea to try to dominate. Instead, try to steer it toward landing the job.
[G]After interviewing, immediately send a thank you letter to each of your interviewers. It’s professional and expected, and might even be the deciding factor in your favor.
[H]Remember, it’s a two-way street. It’s the employer’s chance to judge you, but it’s also very much your chance to judge the employer. In fact, if you handle yourself well and ask the right questions, you’ 11 put the interviewer in the position of selling the company to you. If this happens, you’ re probably doing well.
Order:
选项
答案
H
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/299Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Nocompanylikestobetolditiscontributingtothemoraldeclineofanation."Isthiswhatyouintendedtoaccomplishwithy
Nocompanylikestobetolditiscontributingtothemoraldeclineofanation."Isthiswhatyouintendedtoaccomplishwithy
Themethodsoftestingaperson’sknowledgeandabilityremainasprimitiveasevertheywere.Afteralltheseyears,education
Themethodsoftestingaperson’sknowledgeandabilityremainasprimitiveasevertheywere.Afteralltheseyears,education
Themethodsoftestingaperson’sknowledgeandabilityremainasprimitiveasevertheywere.Afteralltheseyears,education
Themethodsoftestingaperson’sknowledgeandabilityremainasprimitiveasevertheywere.Afteralltheseyears,education
Amtrak—thelargestrailwaycompanyintheU.S.—wasexperiencingadownswinginridership.【B1】______majorconcernstoAmtrakand
Amtrak—thelargestrailwaycompanyintheU.S.—wasexperiencingadownswinginridership.【B1】______majorconcernstoAmtrakand
随机试题
破产债权申报期限自()起计算。
简述国家垄断资本主义的主要形式。
患者肖某,女,49岁,糖尿病酮症酸中毒,尿糖阳性。患者呼气有
A.肺活量B.用力肺活量C.每分通气量D.功能残气量E.肺泡通气量一次最大吸气后,尽力尽快呼气所能呼出的最大气量是
影响进度的不利因素中,( )是最常见和最重要的影响因素。
在浇筑混凝土之前,应进行钢筋隐蔽工程验收,验收内容包括( )。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
蒙代尔一弗莱明模型中,当资本完全不流动时,国际收支平衡线BP的移动()
数据库系统的数据独立性是指()。
A、130.B、3,900.C、13,000.D、1,300.D短文第二段明确提到Onaverage,eachemailuserreceived1,300spammessageslastyear。
最新回复
(
0
)