首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Nowadays the telephone plays a very important role in our life. It makes our life more convenient. However, it has its disadvant
Nowadays the telephone plays a very important role in our life. It makes our life more convenient. However, it has its disadvant
admin
2014-01-09
37
问题
Nowadays the telephone plays a very important role in our life. It makes our life more convenient. However, it has its disadvantages.
You are to write an essay of approximately 400 words on both the positive and negative effects of the telephone on modern life. Support your ideas with reasons and examples.
In the first part of your letter you should present your thesis statement, and in the second part you should support the thesis statement with appropriate details. In the last part you should bring what you have written to a natural conclusion with a summary.
Marks will be awarded for content, organization, grammar and appropriateness. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
Write your composition on ANSWER SHEET FOUR.
选项
答案
Since the telephone was invented, it has improved the quality of our lives in many ways and plays a very important role in modern life. We all know that the advantages the telephone brings to us are far more than its disadvantages. In other ways, however, it has had a negative effect on our lives. On the positive side, the telephone has been used as one of the most popular communication tools and widely applied in many fields such as doing business, communicating with people, providing more employment opportunities and dealing with emergencies. For example, the telephone has made doing business much easier and more efficient. It has made life easier for the consumer. People can pick up the phone to place or cheek on an order. The telephone has also made the world seem smaller. It allows us to talk with people all over the country and even all over the world. The telephone also helps you stay in touch with friends, and relatives, both near and far. In addition, the telephone has created many new industries and jobs. It has also saved countless lives in emergencies. On the negative side, the telephone can be a big time waster, both at work and at home. It often interrupts us and can even keep us from accomplishing our daily tasks. The telephone has also brought us plenty of unwanted calls. The telephone makes fewer people write personal letters. The telephone can also cause people to make fewer personal visits, since they can simply talk to people on the phone. From the above, we can see, then, the role that the telephone plays in our lives. It is widely used in our daily life. Even so, it has had both positive and negative effects on modern life.
解析
本文是一篇关于电话在现代生活中的作用的议论文,要求考生有理有据地阐述电话在现代生活中的正面及负面影响。虽然要从正、反两方面来谈,但作为一项新生事物,电话的正面影响应该多于负面影响。
在范文中,共分四段来展开论述。第一段为引言,指出电话给我们的生活带来的巨大变化,继而提出自己的观点:它有很多优点,但也存在着缺点。第二段阐述电话肯定的一面,并用for example…in addition,…恰当地引用实际生活中的例子(至少3个)来证明该论点,注意例子的逻辑性。第三段阐述电话否定的一面,引用一定的实际生活中的例子(少于优点的例子)来证明该论点,可刚because of…,since…等说明原因。第四段用“from the above,…”来引出结论,并重申作者的观点。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2SZO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Captain,MyCaptainiswrittenfor______.
Thewomanthinkstheimportantthingforinsomniouspeopleisthat
Itiscommonforstudentsinhighschooltowonderifcollegeeducationisreallyimportant.Manyhighschoolstudentsdon’ten
Monolingualism,thatis,theabilitytouseonlyonelanguage,issuchawidelyacceptednorminsomanypartsoftheworldtha
Virtuallyeverydayoftheyearseesanotherartbiennialopeningsomewhereintheworld.Theroleoftheseexhibitionsistosh
TheofficiallanguagesofNewZealandincludeallthefollowingEXCEPT______.
A、Thosepeoplewhoreachtheageof65or70arenotthestrongamongus.B、Physicalillnessusuallydevelopamongthe60’sand
WheredomostofFrenchCanadiansliveinCanada?
A、London.B、Manchester.C、Birmingham.D、SouthwestofEngland.B
AsmanyeducationreformsaretakingplacethroughoutChina,BeijingUniversitywentonestepfurtherandestablishedtheConfuc
随机试题
患者,男性,52岁。肝硬化,大量腹水。入院后给予利尿剂治疗,腹水量明显减少,但患者出现了淡漠少言、反应迟钝、言语不清等症状。对于该患者的饮食护理,应注意
下列对项目控制目标说法错误的是( )。
以下各项中,()是对海关监管货物的监管期限的正确表述。
外商投资企业取得的下列所得,可不计入应纳税所得额的有()。
下列原材料相关损失处理的说法中,正确的有()。下列关于存货可变现净值的说法中正确的有()。
挖掘消费潜力,更好地满足人民群众消费需求,需要进一步补齐当前流通消费领域的一些瓶颈和短板。在流通服务业政策方面,要站在全产业链治理角度,从宏观、中观与微观三个层面,建立流通服务业政策体系联动机制,为行业高质量发展保驾护航。在流通主管部门监管方式方面,建议建
A、 B、 C、 D、 D分子2,3,4,5,6,(7)和分母3,4,5,6,7,(8)都是连续自然数,应填入,故本题选D。
给定资料1.大庆油田、长春一汽、鞍山钢铁,这些都曾是“共和国长子”东北的耀眼标签,作为建国初期的工业和农业基地,东北曾“风光无两”。但在宏观经济下行压力增大、东北计划经济色彩过重、产业结构单一等因素的影响下,东北经济近年来陷入“失速”困境。20
若α1=(1,0,5,2)T,α2=(3,-2,3,-4)T,α3=(-1,1,t,3)T线性相关,则t=______.
Somanypeoplehaveboughtthisbrandofbikesthatthestoreisnowoutof______.
最新回复
(
0
)