首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
For investors wondering whether they should dump their stocks because they need the money, I have only this to say: If you need
For investors wondering whether they should dump their stocks because they need the money, I have only this to say: If you need
admin
2015-04-10
59
问题
For investors wondering whether they should dump their stocks because they need the money, I have only this to say: If you need the money today, you should have sold years ago. That advice holds whether the market is up or down. Even though a lot of novice investors claim they are in stocks "for the long haul", that often turns out to be nonsense. It is easy to be brave and keep buying during a bull market. But what if we’re in for mediocre stocks market gains for the next 10 years?
For some people, drops as steep as we’ve seen in Asian markets in recent months are too much to take physically. I’m a big believer in the sleep-at-night theory. No investment is worth keeping if it robs you of your sleep. If you can’t stomach 50 percent losses in your stock portfolios, get out now and save yourself a heart attack. You may not buy that mansion in Spain, but you’ll live to see your granddaughter’s graduation. Even if you sleep soundly, the prospect of a potentially prolonged bear market begs the most basic investment question: Why do you own the stocks that you do? Now, a few simple rules of investing apply:
If you own stock in a company, but don’t know what it actually does to make a profit, you can have only yourself to blame if the share price
plunges
.
If your company doesn’t make money and has no reasonable prospect of doing so soon, sell. Buying things that have no intrinsic value is fun with, say, baseball cards. But this is real money we’re talking about. Earnings and dividends paid out to stockholders are the only things that can tell you in the long term whether owning a stock is worthwhile.
Most importantly, if you need the money in the next three to four years, look into buying bonds, either individually or through a mutual fund. Stocks in good businesses that are well run will eventually rise and outperform bonds, but maybe not as fast as you might need them to. Even if you plunge into the stock market without being precisely sure why, it’s never too late to think about your holdings. Remember, the worst stocks not only keep falling but can approach zero. The biggest losers are those who refuse to jump off what is clearly a sinking ship. They die proud and valiant deaths, but they’re dead in the water all the same.
Which of the following is true about the investing rules?
选项
A、Sell the stocks of the company that does illegal business.
B、The real money is like buying baseball cards with fun.
C、The only criterion for buying stocks is earnings and dividends.
D、Bonds in good business have higher value than stocks.
答案
C
解析
下列关于投资原则的说法中哪一项是正确的?[A]卖掉从事非法业务的公司的股票。[B]实实在在的钱就像是买棒球卡片一样在闹着玩。[C]购买股票的唯一标准就是收益和股息。[D]好公司的债券比股票的价值高。本题就投资原则的具体内容,即第三、四、五段的细节进行提问。[A]的关键词illegal并未在文章中提及,所以[A]与原文并无多大关系;根据[B]的关键词realmoney和baseball cards,可以在第四段找到相关信息,上下文的意思是:买没有任何内在价值的东西,跟玩棒球卡一样,是在闹着玩,而不是real money像闹着玩;由[C]当中的earnings and dividends,可以在第四段最后一句找到相关信息。原文指出:衡量一支股票是否值得买,唯一的标准就是它能否给股民们带来收益和红利,这正是[C]的意思;根据[D]中的bonds和stocks,可知其相关信息出现在第五段。原文指出:好公司的股票如果经营得法最终会升值并超过债券。可见好行业的股票的价值可能超过债券,而不是债券价值超过股票。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2X74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
(46)Womenmakeup40percentoftheworld’sworkforceinagriculture,aquarterinindustry,andathirdinservices.Womenfar
WhenthreeFloridaboyswerediagnosedashavingAIDS,theirbarberrefusedtocuttheirhairandtheirhousewasburneddownby
Iftheopinionpollsaretobebelieved,mostAmericansarecomingtotrusttheirgovernmentmorethantheyusedto.Thehabith
Lastweek8,400Britishstudentsabouttoenteruniversityreceivedane-mailfromtheStudentLoansCompany(SLC),agovernment
Facebookhasbeen【C1】______withfireandhasgotitsfingersburned,again.OnNovember29thAmerica’sFederalTradeCommission
Apoemormoviemaybedescribedas"sentimental"ifitisappealingtoodirectlytothefeelingsoftheaudience.Thepoetsof
Apoemormoviemaybedescribedas"sentimental"ifitisappealingtoodirectlytothefeelingsoftheaudience.Thepoetsof
Forcenturies,explorershaveriskedtheirlivesventuringintotheunknownforreasonsthatweretovaryingdegreeseconomican
Therehasbeenmuchhand-wringingoverthedangersofmedicalresidents’gruelingschedules.Doctors-in-trainingoftenforgosle
随机试题
A、Aprimitivetypeofnest.B、Anelevatednest.C、Atypicalcup-shapednest.D、Anestoftwigsandbranches.A题目问的是小水鸟在停车场筑巢是为了什
关于X线本质的说法,正确的是
颅脑损伤患者,腰穿为血性脑脊液应考虑
题1~3:某六层现浇钢筋混凝土框架结构,平面布置如图2-1所示,其抗震设防烈度为8度,Ⅱ类建筑场地,抗震设防类别为丙类,梁、柱混凝土强度等级均为C30,基础顶面至一层楼盖顶面的高度为5.2m,其余各层层高均为3.2m。框架柱Z1底层断面及配筋形式如图2
银行风险越来越重视定量分析,通过内部模型来识别、计量和监控风险,使得风险管理越来越多地体现出客观性和科学性的特征。()
为提高物流效率,对许多企业一起进行配送的是()模式。
下列哪一项不是学前儿童所从事的美术活动的内容?()
A.ofB.fromC.receivePhrases:A.sendand【T1】___________e-mailB.sourcesranging【T2】___________vastdatab
下列关于国家机构的表述,哪些是正确的?()。
KevinDaviessentasampleofhissalivatoagenetictestinglaboratoryinIcelandtolearnabouthishealthrisks.Whenherec
最新回复
(
0
)