首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Ronald Musoke is a college student from Uganda. He attends the College of Marin in California. Recently he got very excited abou
Ronald Musoke is a college student from Uganda. He attends the College of Marin in California. Recently he got very excited abou
admin
2013-12-10
56
问题
Ronald Musoke is a college student from Uganda. He attends the College of Marin in California. Recently he got very excited about things he found in wastebaskets. What did he find? He found outdated textbooks that had been thrown away. Some of the books had sold new for one hundred dollars. The old textbooks had been either discontinued or replaced by newer editions.
Uganda is a very poor country in Africa. When Musoke went to school in Uganda, there were never enough books. Sometimes five books were shared with one hundred fifty students. Musoke lived through the Ugandan civil war and the loss of twelve family members from AIDS.
Why is Musoke excited about the discarded textbooks? He wants to send them to Uganda so women have the chance to get an education. The books will be used to pay for the women’s education. Musoke hopes that education will help lower the number of deaths from AIDS. Also, the books will help lower illiteracy in Uganda.
Other students are helping Musoke gather textbooks. Students are giving him books and over four thousand books have been collected. A business sponsor is helping to pay the postage for the books. Musoke and his classmates sort and pack the books.
Ugandans will be educated with the help of donated books. The College of Marin students have become connected with an African nation far away. These classmates from a wealthy county, for example, Tanya Schwedler and her classmates, have gained greater understanding of people who struggle to live in a very poor country.
The packing and sorting is being done by______.
选项
A、a business sponsor
B、other students in college
C、the College of Marin teachers
D、Musoke’s college classmates
答案
D
解析
第四段最后一句话。Ronald Musoke的同学帮他把书分类、打包。选项D正确。其他选项:商人赞助寄书的邮费;其他学生帮助收集教材。选项C文中没有提到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2bYC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
AllthestudentsinthisclasspassedtheEnglishexam______theexceptionofLiMing.
IbrokemyrelationshipwithAnnebecauseshealwaysfound______.
Yes,thatcollegetuitionbillwasbiggerthisyear.Confirmingwhatstudentsandtheirparentsalreadyknew,aninfluential
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthe【56】30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.【57】expertsbeli
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthe【56】30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.【57】expertsbeli
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthe【56】30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.【57】expertsbeli
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthe【56】30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.【57】expertsbeli
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthe【56】30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.【57】expertsbeli
KeyJames,SecretaryofHealthandHumanResourcesintheVirginiaStategovernment,lovestoturnthetablesonthosewhodon’t
Moreandmore,theoperationsofourbusinesses,governments,andfinancialinstitutionsarecontrolledbyinformationthatexis
随机试题
八会穴中腑会
患者,男,26岁。有头部外伤史。偶见突然昏仆,意识不清,口中大叫,肢体抽搐,舌红,苔黄腻,脉弦滑而数。检查:脑电图示癫痫波型。其证型为
哪一种病理类型的甲状腺癌预后最差
火灾是时间和空间上失去控制的燃烧。下列不属于影响火灾发生的因素的是()。
一般来说,易被赎回的债券的名义收益率低于不易被赎回的债券的名义收益率。()
某洗发水生产企业,在对消费者市场进行调研的时候,针对顾客的收入、生活方式和对该产品的使用率进行了市场细分。该市场调研涉及的市场细分变量包括()。
组织构成一般是上小下大的形式,由()等密切相关、相互制约的因素组成。
【陈垣】北京师范大学2011年中国近现代史复试真题
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?
A、Answerphonecalls.B、Sayyourname.C、Startasmallmachine.D、Cookdifferentfood.C细节题。浏览选项可知,选项为四个动宾结构的短语,从意思看估计是考查某物的功能。该
最新回复
(
0
)