首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When fisheries have sunk or collapsed, one approach to fix the situation is to set up a marine reserve where fishing is banned.
When fisheries have sunk or collapsed, one approach to fix the situation is to set up a marine reserve where fishing is banned.
admin
2023-03-11
22
问题
When fisheries have sunk or collapsed, one approach to fix the situation is to set up a marine reserve where fishing is banned. The idea is to provide relief to stressed fish stocks by providing safe living environment where fish can reproduce, and then spread out.
Jennifer Caselle, a biologist from University of California, provided a local example of success. In 2003, the state of California set up a network of 12 marine reserves near Los Angeles and banned fishing in more than 488 square kilometers. By monitoring the area before and after, Caselle and her colleagues found that over 5 years there were 50% more blue rockfish and other species targeted by fishing inside reserves than outside. There was no change in species that people don’t eat, suggesting that fishing restrictions were responsible for the recovery.
Another success story comes from Australia, which created the first large marine reserve in the Great Barrier Reef Marine Park in 1975. After a major die-off of coral (珊瑚), the government decided in 2003 to rezone the park and increased the proportion of no-take areas from less than 5% to 32%. Many fish species quickly doubled in size and numbers. The new reserves also seemed to improve ecosystem health in general, as outbreaks of coral-eating starfish were nearly 4 times more frequent on the reefs where fishing was still permitted.
What makes a marine reserve successful? Taking a broad look at 56 marine reserves around the world, Joshua Cirtner of James Cook University examined the social and economic factors. The number of people living near the reserves played a big role in some cases. In the Caribbean, reserves near large populations tended to have less fish relative to unprotected areas than did reserves that were more remote. But
the opposite was true in the Western Indian Ocean
. It’s not clear why, but one reason could be that people tend to move to places with healthy marine reserves so that they can fish nearby.
Another factor related to successful marine reserves was, as expected, compliance (遵从) with fishing restrictions. And that tended to be associated not just with enforcement, but more complicated social dynamics such as how well people work together and participate in research and management. "In areas where people work together to invest in their resources, we saw less people illegally catching fish inside marine reserves," Cinner said in a statement. "To get high levels of compliance with reserve rules, managers need to foster the conditions that enable participation in reserve activities, rather than just focusing on patrols."
Fisheries sink or collapse when ________.
选项
A、the ban on fishing is in effect
B、marine reserves are established
C、the environment is protected
D、stocks of fish are decreased
答案
D
解析
第1段第1句提到应对渔业衰微或崩溃的方法是建立海洋保护区,第2句提到建立海洋保护区就可以缓解鱼类储存量不足的问题,由此可见,渔业衰微或崩溃是因为鱼类储存量不足,因此本题应选D。其他三个选项都是应对渔业衰微或崩溃的方法,而不是引起渔业衰微的原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2cvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Whilethewriterwasbestknownforhermuch-ballyhooed________,herimpactreachedfarbeyondmemorablequips.
Bothverygoodandverybadbooksareeasytoreview.Praiseand(i)________comeeasily.Butwhatofbooksthatcontainamuddle
Ifgiantx-rayflareschurncircumstellardisksenoughtokeepnewbornplanets,suchasEarthoncewas,fromspiralingintothei
Althoughthevastweightofevidencesupportsthecontentionthattheproductsofagriculturalbiotechnologyareenvironmentally
Flashfloodsarecommonindesertregionsandwerewidespreadbeforetheevolutionoftreesandwoodlandsoils,incontrast,fla
Researchonfriendshiphasestablishedanumberoffacts,someinteresting,someevenuseful.Didyouknowthattheaveragestud
Flexibilityisanessentialcomponentofgoodcooking.Youshouldneverfeellockedintoarecipeoramenuunlessitinvolvesa
A、Itshockstheaudienceoftheprogram.B、Itisarealisticsituationdrama.C、ItisthefirstprogramabouttheCockneywayof
________,wewouldbeinadifficultsituation.
A.abilityB.accessC.admiredD.allowedE.basicallyF.consumingG.currentH.hidingI.includesJ.motivation
随机试题
短期目标是长期目标的过程分解为连续的若干个小步骤,每个小步骤就是一个()
(59~63题共用题干)女性,60岁,患慢性肾炎8年。近日水肿加重,经常恶心、尿少,血压170/97mmHg,血尿素氮23mmol/L,肌酐460mmol/L,肾小球滤过率25m1/min,诊断为慢性肾衰竭尿毒症期。尿毒症营养治疗的基本原则是增加必需氨基酸
WHO龋病流行程度属高的标准是
儿童性早熟的诊断依据不包括
A.降钙素B.多巴胺C.缩宫素D.维生素DE.乙酰胆碱属于32肽的是()
电磁波中,()频段俗称高频辐射。
项目目标可分解为工期目标、成本目标和()。
“剪切”、“复制”、“粘贴”命令的快捷键分别为______、______、______。
Whoisthemanprobablytalkingto?
ThanksgivingDayiscelebratedwithalotof【C1】______andmerry-makinginAmerica.CelebratedonthefourthThursdayinthe
最新回复
(
0
)