首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I was dirty, smelly, hungry and somewhere beneath all that, suntanned. It was the end of an Inter-Rail holiday. My body couldn’t
I was dirty, smelly, hungry and somewhere beneath all that, suntanned. It was the end of an Inter-Rail holiday. My body couldn’t
admin
2008-10-15
65
问题
I was dirty, smelly, hungry and somewhere beneath all that, suntanned. It was the end of an Inter-Rail holiday. My body couldn’t take any more punishment. My mind couldn’t deal with any more foreign timetables, currencies or languages.
"Never again," I said, as I stepped onto home ground. I said exactly the same thing the following year. And the next. All I had to do was buy one train ticket and, because I was under twenty-five years old, I could spend a whole month going anywhere I wanted in Europe. Ordinary beds are never the same once you’ve learnt to sleep in the corridor of a train, the rhythm rocking you into a deep sleep.
Carrying all your possessions on your back in a rucksack makes you have a very basic approach to travel, and encourages incredible wastefulness that can lead to burning socks that have become too anti-social, and getting rid of books when finished. On the other hand, this way of looking at life is entirely in the spirit of Inter-Rail, for common sense and reasoning can be thrown out of the window along with the paperback book and the socks. All it takes to achieve this carefree attitude is one of those tickets in your hand.
Any system that enables young people to travel through countries at a rate of more than one a day must be pretty special. On that first trip, my friends and I were at first unaware of the possibilities of this type of train ticket, thinking it was just an inexpensive way of getting to and from our chosen camp-site in southern France. But the idea of non-stop travel proved too tempting, for there was always just one more country over the border, always that little bit further to go. And what did the extra miles cost us? Nothing.
We were not completely uninterested in culture. But this was a first holiday without parents, as it was for most other Inter-Railers, and in organizing our own timetable we left out everything except the most immediately available sights. This was the chance to escape the guided tour, an opportunity to do something different. I took great pride in the fact that, in many places, all I could be bothered to see was the view from the station. We were just there to get by, and to have a good time doing so. In this we were not different from most of the other Inter-Railers with whom we shared corridor floors, food and water, money and music.
The excitement of travel comes from the sudden reality of somewhere that was previously just a name. It is as if the city in which you arrive never actually existed until the train pulls in at the station and you are able to see it with your own tired eyes for the first time.
What does "it" in Line 3, Paragraph 6, refer to?
选项
A、A name.
B、The city.
C、The train.
D、The station.
答案
B
解析
本文最后一段It is as if the city in which you arrive never actually existed until…you are able to see it with…说明it前指the city。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2d8K777K
本试题收录于:
A类竞赛(研究生)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
A类竞赛(研究生)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Peopleoftenlaughwhentheyseepenguinswalking.Penguinslookveryfunnywaddlefromsidetosideontheirshortlittlelegs.
Whichcompanyorganizedthemeeting?
What’stheweatherlikewhereyouare?Chancesarethere’sacloudsomewhereonyourhorizon—acollectionofmillionsofmicrosc
Studentscanchoosefromabouttenessaystitlesfortheirfirstassignment.
中国经济发展潜力大、优势足、空间广,前景光明。【T1】我们有9亿多劳动力,其中1.7亿多受过高等教育或有专业技能。(非限制性定语从句)每年大学毕业生700多万,中职毕业生500多万。【T2】科技人员数量世界第一,研发投入(R&Dinput)世界第
Planet"Y"orbitstheSuninsixmonths.ABisfourtimesthedistanceofCDandmoreoveritturnsoutthatplanetXtravelsat
Theschemewas______whenitwasdiscovereditwouldbeverycostly.
(81)美国政府日前开始督促电视、报纸和杂志停止刊登诸如“想吃就吃,照减不误”、“在睡眠中减肥”等误导性广告标语。美国联邦贸易委员会消费者保护局局长霍华德•比尔斯11月19日说:“著名的新闻媒体应该为他们目前播放的一些广告感到羞愧。某些广告标语听起来实在是
从长远看,网上购物仅仅是低层次的网络化,未必会成为主要的趋向。(low-level)
希格拉德拉塞丽娜镇像是西班牙危机的一个缩影。由于很多耗资巨大的工程超支,很多小镇都面临和西班牙国家和地区政府同样的问题。【T1】但是由于当地的居民在政府支持不住的时候挺身而出,小镇声名大增。(ameasureof)加西亚说,经常有其他镇子的官员打来电话
随机试题
下列《报刘一丈书》中的语句,描述作者对权贵者态度的是()
泪腺的生理作用包括()
谷胱甘肽过氧化物酶中含有哪种微量元素
护士的思想道德素质不包括()。
某企业发奖金是根据利润提成的。利润低于或等于10万元时可提成10%;低于或等于20万元时,高于10万元的部分按7.5%提成;高于20万元时,高于20万元的部分按5%提成。当利润额为40万元时,应发放奖金多少万元?
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
求函数y=cos4x—sin4x的周期.
Eventhemostuninformedstudentofclimatechangecouldtellyouthatthesolutiontoglobalwarmingistoalleviateglobalgre
In1924America’sNationalResearchCouncilsenttwoengineerstosuperviseaseriesofindustrialexperimentsatalargeteleph
Taiwan’sdivorceratehascontinuedtoriseoverthepast10yearsasmoreandmoremarriedcouplehavegivenupontheir【B1】___
最新回复
(
0
)