首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because they awarded those criminals for behaving themselves in prison. B、Because they thought criminals also had the right to
A、Because they awarded those criminals for behaving themselves in prison. B、Because they thought criminals also had the right to
admin
2010-11-02
85
问题
Valentine’s Day is the time of the year when couples show their love for each other by sending cards, flowers and chocolates. But it is not only about public displays of affection: in recent years it has also become big business. In the UK alone, more than ~ 20 million is spent on flowers, while in the United States over $ I billion is spent on chocolates.
(32)Although Valentine’s Day has become a global industry with more than 80 million roses sold worldwide, the origins of the day are unclear and hidden in the mists of time. Nobody knows exactly who St Valentine was, although some historians suggest he was a Roman killed by a Roman Emperor in the third century AD. It is said that the first recorded Valentine’s card was sent by the imprisoned Duke of Orleans in 1415. It is believed that he sought solace by writing love poems to his wife.
Valentine’s Day, or its equivalent, is now celebrated in many countries around the world. However, the traditions often differ from place to place. (33)In Japan, for example, it is customary for the woman to send chocolates to the man, while (34)in Korea April 14th is known as "Black Day" and is when the unfortunate men who receive nothing on Valentine’s Day gather to eat noodles and commiserate with each other.
Valentine’s cards can also be used for less than romantic purposes. (35)Police in the UK city of Liverpool sent Valentine’s cards to criminals who failed to appear in court or have not paid fines. The cards contained the verse, "Roses are red, violets are blue, you’ve got a warrant, and (35)we’d love to see you." Who says romance is dead?
选项
A、Because they awarded those criminals for behaving themselves in prison.
B、Because they thought criminals also had the right to enjoy this festival.
C、Because they expected criminals to feel some warmth from the society.
D、Because they wanted to remind those criminals of their warrants.
答案
D
解析
文章最后提到在情人节,美国Liverpool的警方给那些没有出庭受审或未交罚款的人送去节日贺卡,根据贺卡内容可知警方是想提醒那些罪犯,故本题答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2fs7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Sheneverdoesthingsearly.B、Shehasalreadyfinishedit.C、Sheisn’tgoingtofinishit.D、Shewillfinishitinafewminu
A、MarywillcallofftheappointmentwithMrs.David.B、Theywillgotoamovieinsteadbecausetheyhaven’tgotticketsforthe
Friendsplayanimportantpartinourlives,andalthoughwemaymakethefactoffriendshipforgranted,weoftendon’t
Somesaythatnothingismorevividormemorablethanapicture.Wedisagree.Novisualimageisasvividastheimagecreatedb
A、45minutes.B、60minutes.C、90minutes.D、40minutes.B信息明示题。文章最后提到,游客将有一小时的时间参观城堡,也就是NijojoCastle,因此B正确。
A、ResidentialareaB、ShoppingcentersC、Parkinglots.D、Shoppingcentersorparkinglotsnearstadiumsorgymnasiums.D信息明示题。由文章
A、PeopleknowalmostnothingaboutShakespeare’searlylife.B、ShakespearewasalreadywellknownbeforehewenttoLondon.C、Pe
A、Hehasgotabadcold.B、Hehascaughtwhoopingcough.C、Hehasafeverandabadappetite.D、Hehasbeencoughingforseveral
A、Hedoesn’tgoonadietrecently.B、Heusuallytakeshisweighttowork.C、Hehasputonmuchweight.D、Heeatschocolatetime
A、Gototheparties.B、Goforaridewiththeman.C、Studyforherexam.D、Changeherclothes.C推理判断题。对话中女士说I’dliketogo,即很想去
随机试题
关于X线发生效率的描述,错误的是
A.地西泮B.卡马西平C.苯妥英钠D.丙戊酸E.乙琥胺作用于苯二氮受体,静注可用于癫癎持续状态的药物是
患者,男性,20岁,诊断为大叶性肺炎。查体:体温40℃,脉搏细弱,血压90/60mmHg,在观察病情中应特别警惕发生()。
不属于房地产项目的特征的是()。
下列关于融资租赁和经营租赁的表述,不正确的是()。
关于可撤销合同论述不正确的是()。
()是指用一定的临界点将考评得分划分为若干等级,并对此进行评价的方法。
判定级数的敛散性:
TherearemorethanfortyuniversitiesinBritain—nearlytwiceasmanyasin1960.Duringthe1960seightcompletelynewoneswe
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledMyViewonCyberManhuntYoushouldwriteatleast150
最新回复
(
0
)