首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is the world’s fourth-most-important food crop, after maize, wheat and rice. It provides more calories, more quickly, using l
It is the world’s fourth-most-important food crop, after maize, wheat and rice. It provides more calories, more quickly, using l
admin
2021-04-29
60
问题
It is the world’s fourth-most-important food crop, after maize, wheat and rice. It provides more calories, more quickly, using less land and in a wider range of climates than any other plant. It is, of course, the potato.
The United Nations has hoped that greater awareness of the merits of potatoes will contribute to the achievement of its Millennium Development Goals, by helping to reduce poverty and promote economic development.
The potato promoted economic development by supporting the Industrial Revolution in England in the 19th century. It provided a cheap source of calories and was easy to cultivate, so it liberated workers from the land. Potatoes became popular in the north of England, as people there specialized in livestock farming and domestic industry, while farmers in the south concentrated on wheat production. By a happy accident, the concentrated industrial activity in the regions where coal was readily available, and a potato-driven population boom provided ample workers for the new factories. Friedrich Engels even declared that the potato was the equal of iron for its "historically revolutionary role".
In the form of French fries, served alongside burgers and Coca-Cola, potatoes are now a symbol of globalization. This is quite a change given the skepticism which first greeted them on their arrival in the Old World in the 16th century. They were variously thought to be fit only for animals, to be associated with the devil or to be poisonous. They took hold in 18th-century Europe only when war and famine meant there was nothing else to eat; people then realized just how useful and reliable they were. As Adam Smith, one of the potato’s many admirers, observed at the time, "The very general use which is made of potatoes in these kingdoms as food for man is a convincing proof that the prejudices of a nation, with regard to diet, however deeply rooted, are by no means unconquerable." Mashed, fried, boiled and roast, a humble potato changed the world, and people every where should celebrate it.
Europeans began to eat potatoes in the 18 th century because_________.
选项
A、there was a serious food shortage
B、they realized that potatoes tasted good
C、food safety had been greatly improved
D、eating potatoes had become fashionable
答案
A
解析
根据文章最后一段第四句“They took hold in 18th-century Europe only when war and famine meant there was nothing else to eat; people then realized just how useful and reliable they were.”可知,人们开始意识到马铃薯的意义是从他们没有食物可吃开始的,并从这时开始吃马铃薯。因此选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2htO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Sheissucha()person,alwaysaskinghowI’mfeeling.
Thefisherman,()poor,couldnotbuyanotherboat.
Alawyerfriendofminehasdevotedherselftotheserviceofhumanity.Herspecialareaiscalled"publicinterestlaw".M
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetourfutureenergyneeds?Thesearetwoimportantque
CanyouimaginehowyouwouldfeelifyoufelldangerouslyillandcouldnotreachorCalladoctor?Millionsofpeople【C1】_____
Thoughsomepeoplehavesuggestedthatwomenshouldreturntohouseworkinordertoleavemorejobsformen,theideahasbeenr
IsthereenoughoilbeneaththeArcticNationalWildlifeRefuge(保护区)(ANWR)tohelpsecureAmerica’senergyfuture?PresidentObama
Lastyearhelearned______hehadexpectedbecauseheworkedalotharder.
Forreasonsofsafetyandeaseofmaintenance,Washingtonanddozensofothercommunitiesarebuildingrubbersidewalksmade【C1】
ScientistsinIndiahaveinventedanewwaytoproduceelectricity.Theirinventiondoesnotgetitspowerfromoil,coaloroth
随机试题
John________$60forthisbike,butIthoughtitwasalittleexpensive.
社会主义初级阶段,就是()。
TheeasternpartofAustraliais_______inclimatetothewesternpart.
下列关于Km值的叙述,正确的是
地下室施工工作流程属于( )流程组织。
在铺屋面卷材防水时,距屋面周边()内以及叠层铺贴的各层卷材之间应()。
会计确认主要解决的问题包括( )。
有人养了一些兔子。别人问他有多少只雌兔?多少只雄兔?他回答说:在他所养的兔子中,每一只雄兔的雌性同伴比它的雄性同伴少一只;而每一只雌兔的雄性同伴比它的雌性同伴的两倍少两只。根据上述回答,可以推断他养了多少只雌兔?多少只雄兔?
ComputerNeedsEmotionThenextbigbreakthroughinartificialintelligencecouldcomefromgivingmachinesnotjustmorelo
Surroundedbythepolice,thekidnappers______(没有选择只能当场投降).
最新回复
(
0
)