首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In 1998 consumers could purchase virtually anything over the Internet. Books, compact discs, and even stocks were available from
In 1998 consumers could purchase virtually anything over the Internet. Books, compact discs, and even stocks were available from
admin
2011-02-25
88
问题
In 1998 consumers could purchase virtually anything over the Internet. Books, compact discs, and even stocks were available from World Wide Web Sites that seemed to spring up almost daily. A few years earlier, some people had predicted that consumers accustomed to shopping in stores would be reluctant to buy things that they could not see or touch in person. For a growing number of time-starved consumers, however, shopping from their home computer was proving to be a convenient alternative to driving to the store.
A research estimated that in 1998 US consumers would purchase $ 7.3 billion of goods over the Internet, double the 1997 total. Finding a bargain was getting easier, owing to the rise of online auctions and Web sites that did comparison shopping on the Internet for the best deal.
For all the consumer interest, retailing in cyberspace was still a largely unprofitable business, however. Internet pioneer Amazon. com, which began selling books in 1995 and later branched into recorded music and videos, posted revenue of $153.7 million in the third quarter, up from $37.9 minion in the same period of 1997. Overall, however, the company’s loss widened to $45.2 million from $9.6 million, and analysts did not expect the company to turn a profit until 2001. Despite the great loss, Amazon. com had a stock market value of many billions, reflecting investors’ optimism about the future of the industry.
Internet retailing appealed to investors because it provided an efficient means for reaching millions of consumers without having the cost of operating conventional stores with their armies of salespeople. Selling online carried its own risks, however. With so many companies competing for consumers’ attention, price competition was intense and profit margins thin or nonexistent. One video retailer sold the hit movie Titanic for $9.99, undercutting the $19.99 suggested retail price and losing about $6 on each copy sold. With Internet retailing still in its initial stage; companies seemed willing to absorb such losses in an attempt to establish a dominant market position.
Which of the following is true, according to the writer?
选项
A、Consumers are reluctant to buy things on the Internet.
B、Consumers are too busy to buy things on the Internet.
C、More and more consumers prefer Internet shopping.
D、Internet retailing is a profitable business.
答案
C
解析
本题属是非判断题,四个选项中符合原文意思的一个即为正确答案。第1段最后一句说,对越来越多感到时间紧的消费者来说,在家中进行电脑购物证明比驱车到商店购物方便,因而可以判断C是正确答案。该段中提到过有人几年前曾预测过消费者可能会不太愿意在网上购物,但如今的情况完全不一样了,所以A与题意不符。文章提到的不是泛指的消费者,而是感到缺少时间的(time-starved)消费者,因此B也与题意不符。D的意思与第3段第1句活的意思相反,当然也不可能是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2iZ4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Whatissuggestedinthefirstsentence?TheauthorwritesoftheexperiencesofJimClarktodemonstrate______.
OnecharacteristicoftheElNinoisWhichofthefollowingwouldmostseriouslyunderminethevalidityofthemodelofElNino
Ascientistwhodoesresearchineconomicpsychologyandwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendtheirmoney
Theeffectsof"severalactsoftheMarylandandVirginialegislatures"passedduringandafterthe1660’swerethattheyThea
Theeffectsof"severalactsoftheMarylandandVirginialegislatures"passedduringandafterthe1660’swerethattheyWhat
"Whatadifferenceawordmakes."Theissueofsemanticshasbeenanongoingcomplaintagainstthemedia,whichhasbeencharact
Theageatwhichyoungchildrenbegintomakemoraldiscriminationsaboutharmfulactionscommittedagainstthemselvesorothers
Imaginebeingaskedtospendtwelveorsoyearsofyourlifeinasocietywhichconsistedonlyofmembersofyourownsex.Howw
Imaginebeingaskedtospendtwelveorsoyearsofyourlifeinasocietywhichconsistedonlyofmembersofyourownsex.Howw
Imaginebeingaskedtospendtwelveorsoyearsofyourlifeinasocietywhichconsistedonlyofmembersofyourownsex.Howw
随机试题
与福建相毗邻的省份有()。
朝鲜文学史上第一部具有近代短篇小说因素的传奇集是
Allenhadtocallataxibecausetheboxwas______tocarryallthewayhome.
系统性红斑狼疮所产生的胸腔积液为
某青年病人,平素体检,现因受凉后出现咳嗽、发热及有少量黏痰,对其护理措施不包括()
口外支抗类矫治器支抗部件不包括下列哪项
在党中央所提出的构建社会主义和谐社会的目标中,三大文明的建设与和谐社会建设有着密不可分的关系。三大文明的建设与和谐社会建设的联系有( )
Therearestockmarkets(股票市场)inlargecitiesinmanycountries.Thestockexchangeisaplacewherepeoplecanbuyorsellsha
【B1】【B4】
A、 B、 C、 A
最新回复
(
0
)