首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He exhibited his painting at Universal Exhibition. B、He was criticized for being Communist Party. C、He was considered to repre
A、He exhibited his painting at Universal Exhibition. B、He was criticized for being Communist Party. C、He was considered to repre
admin
2010-11-02
57
问题
Mary Cassatt was born in 1854 near Pittsburgh, Pennsylvania. (32) Her father, Robert Cassatt, was a wealthy investor. Her mother, Katherine, had a deep knowledge of books, art and the French language.
Mr Cassatt wanted his children to experience European education and culture. Mary and her family visited the Universal Exhibition. (33) She might also have seen the works of a revolutionary painter, Gustave Courbet. Courbet’s art was criticized for its realism. So, he was not permitted to show his work in the exhibit. Instead, he created his own exhibit space nearby.
During the 19th century in the United States, wealthy women usually did not have careers. Women generally learned how to care for a house. (34)But Mary Cassatt was different. She believed that her training in art was much more than a fun activity. She saw art as her future. Her father did not approve of her decision to become an artist. But Mary did not let this stop her. She realized that to become a fully trained artist, she had to go to Europe to study. Travel was impossible during the four year American Civil War that began in 1861. So, it was not until 1866 that she returned to Paris.
Cassatt worked hard copying the great paintings hanging in the Louvre museum. She also studied with different teachers. In 1868, (35) one of Mary Cassatt’s paintings was accepted into the Paris Salon. This show was operated by the government-controlled French Academy of Fine Arts. Two years later, the Salon accepted another of her paintings. Her career as a successful artist had begun.
选项
A、He exhibited his painting at Universal Exhibition.
B、He was criticized for being Communist Party.
C、He was considered to represent the revolutionary workers.
D、He had created his own exhibition instead of Universal Exhibition.
答案
D
解析
文章提到革命者画家库尔贝,他的作品被批判现实主义色彩太浓,所以不被允许出现在全世界展览上,因此他创办了自己的展览,故选D项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2js7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Environmentliterallyis"thatwhichenvironsorsurrounds".Thetermisusedinvariouswaysinacademicdiscourse.Inbiology
A、ShehasneverbeentoGettysburg.B、Shetookapoliticalsciencecourse.C、Herfamilystillgoesonvacationtogether.D、She’s
A、Aboutfourmillion.B、Aboutsevenmillion.C、Aboutfivemillion.D、Aboutsixmillion.D信息明示题。文章第三段最后指出,一项调查最近估算出,有将近六百万的英国青年曾经
A、Consulthimoutsideofclass.B、Lookforhimintheoffice.C、Talktohimduringclassroomhours.D、Makeanappointmentwithh
A、Georgealwayshesitatesateverything.B、George’swifeismuchtooconcernedaboutthingsathome.C、Georgecan’treallydecid
Mostlarge-scale,objectivemeasuresofmen’srolesshowlittlechangeoverthepastdecade,butmendofeelnowandthenthatt
A、Goodwritersoftenfindtheirworkinterestingandrewarding.B、Writer’ssuccessdependsonluckratherthanoneffort.C、Famo
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositionbasedonthefollowinggraph.ThetitleisEnthusia
A、Athome.B、Inahospital.C、Inadentist’soffice.D、Inahotel.B选项都和地点有关。从aprivateroom....giveyouanexamination可以得知对话发生
A、Thisevening.B、Thisafternoon.C、Beforelunch.D、Afterlunch.C选项都和时间有关。从Mr.Jackson,canyougethereabout11:30?Thatwill
随机试题
患儿男,4岁。1岁前并未见明显异常,1岁后家长发现患儿不理人,目光不注视人,不会用言语表达要求,也不会用手指;1岁前本已会叫爸妈,现在也不叫了。不跟其他小朋友玩,也不会玩玩具,拿到任何玩具都喜欢闻。喜欢旋转的东西,常常一个人无目的地转圈,特别喜欢看天气预报
设图示两根圆截面梁的直径分别为d和2d,许可荷载分别为[P1]和[P2]。若两梁的材料相同,则[P2]/[P1]=
安庆长江公路大桥及接线工程采用双向四车道高速公路标准,路基与大桥同宽为26m.设计行车速度为100km/h,总投资估算为13.27亿元。大桥桥位区位于长江下游平原,江北为安庆市,江南为东至县大渡口镇,地势平坦开阔,属北亚热带湿润季风气候区,雨量充沛,梅雨显
下列关于影响项目组织结构因素的叙述中,正确的是()。
后张法预应力混凝土简支梁施工要点包括()。
微机主机箱内用来固定光盘驱动器的支架(由镀锌钢板制成)
基金托管年费率国际上通常为0.2%左右。目前,我国股票型封闭式基金按照()的比例计提基金托管费。
下列选项中,有关科技词汇与出处对应关系错误的是:
以下各项关于发展循环型经济的说法,正确的有()。
设f(x)=ax+b(a≠0),且f(10)=21,若f(2),f(7),f(22)成等比数列,则f(1004)=______.
最新回复
(
0
)