首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are generally more active. B、They have a better overall diet. C、They try to lead healthier lives. D、They want to be more
A、They are generally more active. B、They have a better overall diet. C、They try to lead healthier lives. D、They want to be more
admin
2017-08-23
44
问题
(22) Breakfast is the most important meal of the day—it’s a great start, it’s good for you, it stops you snacking, boosts metabolism and keeps you thin. Well, that’s what we’ve all been told.
(23) But some scientists argue this is all a myth and that just because we keep repeating it doesn’t make it true. So should we bother with breakfast? Studies repeatedly show that skipping breakfast is more common in people who are overweight or obese. But this could be a dangerous trap—when the number of ice cream sales goes up so does the number of people getting sunburn. It doesn’t mean ice-cream is causing sunburn. This association might be down to something special about breakfast, or maybe (24) the type of people who eat it are generally more active, have a better overall diet or try to lead healthier lives.
(25) However, Dr. Alison, chief nutritionist at Public Health England says it is the easiest meal of the day to get right, that skipping it risks snacking on something unhealthy later on and that it can be a struggle to get the right balance of nutrients without starting the day well.
22. Which is not the advantage of eating breakfast?
23. Are those advantages of breakfast mentioned above tested by scientists?
24. Which is NOT a characteristic shared by those people who eat breakfast?
25. What does Dr. Alison think about eating breakfast?
选项
A、They are generally more active.
B、They have a better overall diet.
C、They try to lead healthier lives.
D、They want to be more charming.
答案
D
解析
短文中提到,吃早餐的人一般更加活跃,整体上有更好的饮食,并且努力想要过上更健康的生活。短文中并未提到吃早餐的人想要变得更有魅力。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2pi7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Shecanfindtherightpersontohelptheman.B、Shecanhelpthemanout.C、She’salsoinneedofatextbook.D、Shepickedup
A、Araincoat.B、Arainyday.C、Alovelyhat.D、Anattractivehut.C选项是四个完全不同的事物,预测对话中会出现其中的几个单词,解题的关键在于听到中心词。本题的中心词是hat(帽子),wear
Everybodywantstogetwealthy.Intoday’s【B1】______world,makingmoneyorbecomingwealthysymbolizesaperson’ssuccessandc
一项调查结果显示,许多大学生每日阅读时间不足1小时,而上网时间却超过了4小时。
A、Readthepapers.B、Sortoutletters.C、Goforajog.D、Haveameeting.C男士说早餐前他会先去慢跑,C可直接从对话中听到,故为答案。
ThenumberofspeakersofEnglishinShakespeare’stimeisestimatedtohavebeenaboutfivemillion.Todayitisestimatedthat
CultureShockA)BecauseI’velivedinChinaforalongtime,localsoftensmileandgivemethehonorabletitleofbeing"a
Wouldn’titbegreatifyoucouldjustlookupattheskyandreadtheweatherforecastrightaway?Well,youcan.Theforecast
Wouldn’titbegreatifyoucouldjustlookupattheskyandreadtheweatherforecastrightaway?Well,youcan.Theforecast
Asschoolpupilsenjoytheendoftheirsummerholiday,fewwillexpectareturntotheirharshgradingsysteminFrench.Termly
随机试题
罗杰斯认为“自我概念”可以涵盖三个层面,分别是:(),这三个自我需要能交互运作充分发挥他的功能,健康自我才得以实现。
培养真菌的最适合pH是
尿毒症患者发生纤维性骨炎的原因是
三羧酸循环的酶位于( )。呼吸链多数成分位于( )。
患者男性,70岁,高血压伴房颤多年,平时仅用降压药控制血压,现出现心慌气短,心电图显示房颤并伴有心衰,治疗应选择的药物是
关于ATP在能量代谢中的作用,哪项是不正确的
房地产商以价格来制定销售量。()
下列行为中,属于违法分包行为的有()。
阅读下面一首宋词,完成后面两题。清平乐·村居辛弃疾茅檐低小,溪上青青草。醉里吴音相媚好,白发谁家翁媪?大儿锄
教师是人类灵魂的工程师,对青少年一代的成长起()。
最新回复
(
0
)