首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The producers of instant coffee found their product strongly resisted in the market places despite their manifest advantages. Fu
The producers of instant coffee found their product strongly resisted in the market places despite their manifest advantages. Fu
admin
2014-01-13
54
问题
The producers of instant coffee found their product strongly resisted in the market places despite their manifest advantages. Furthermore, the advertising expenditure for instant coffee was far greater than that for regular coffee. Efforts were made to find the cause of the consumers’ seemingly unreasonable resistance to the product. The reason given by most people was dislike for the taste. The producers suspected that there might be deeper reasons, however. This was confirmed by one of motivation research’s classic studies, one often cited in the trade. Mason Haire, of the University of California, constructed two shopping lists that were identical except for one item. There were six items common to both lists: hamburger, carrots, baking powder, bread, canned peaches and potatoes, with the brands or amounts specified. The seventh item, in the fifth place on both lists, read " I lb. Maxwell House coffee" on one list and "Nescafe instant coffee" on the other. One list was given to each person in a group of fifty women, and the other list to those in another group of the same size. The women were asked to study their lists and then to describe, as far as they could, the kind of woman("personality and character")who would draw up that shopping list. Nearly half of those who had received the list including instant coffee described a housewife who was lazy and a poor planner. On the other hand, only one woman in the other group described the housewife, who had included regular coffee on her list, as lazy, only six of that group suggested that she was a poor planner. Eight women felt that the instant-coffee user was probably not a good wife! No one in the other group drew such a conclusion about the housewife who intended to buy regular coffee.
The fact that producers found resistance to their product despite the fact that they spent more advertising money on instant than regular coffee shows that______.
选项
A、advertising does not assure favorable sales results
B、companies, spent more money on advertising than they should
C、people pay little attention to advertising
D、the more one advertises the better the sales picture
答案
A
解析
细节判断题。根据题干关键词more advertising money on instant than regular coffee定位到原文前两句。前两句提到速溶咖啡比普通咖啡广告费多了很多,但在市场上销售却不顺利。所以选项A(广告并不一定能确保满意的销售结果)正确。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/31QO777K
0
考博英语
相关试题推荐
______isoftenthecasewithanewidea,muchpreliminaryactivityandoptimisticdiscussionproducednoconcreteproposals.
InAmerica’sfiercelyadversariallegalsystem,agoodlawyerisessential.AskO.J.Simpson.Inalandmarkcase35yearsago,G
Researchershavestudiedthepoorasindividuals,asfamiliesandhouseholds,asmembersofpoorcommunities,neighborhoodsand
Inspiteofthewiderangeofreadingmaterialspeciallydesignedor______forlanguagelearningpurposes,thereisyetnoeffe
Ideasabout"spoiling"childrenhavealwaysinvolvedconsiderationofjustwhatisaspoiledchild.Howdoesspoilingoccur,andwh
Itisadreamworld,wherechemistscanturnasow’searintoasilkpurse,wherebioengineerscanputalittlehitofasheepi
Oneofthebasiccharacteristicsofcapitalismistheprivateownershipofthemajormeansofproduction—capital.Theownership
Hereisagreatironyof21st-centuryglobalpublichealth;Whilemanyhundredsofmillionsofpeoplelackadequatefoodasare
Thepresidenthassaidthattherearenoplansto______taxes.
Ananestheticisanythingthatproducesatemporarylossoffeelinginallorpartofthebody.Anestheticsaregiventothosea
随机试题
细菌的耐药性机理可能:
对医患关系中基本的道德规范的描述最准确的是
提高传播效果的基本原则有
痢下白多赤少,一般多重用()
开环控制指生产过程不直接受控制计算机发出的信息(信号)控制,只通过输入输出装置进行数据采集并进行处理,再将结果输出,( )生产过程输出的反馈。
A公司2017年对D公司的长期股权投资业务如下:2017年3月D公司宣告分配现金股利4000万元,2017年4月25日实际发放现金股利。2017年7月20日A公司将该股权全部出售,收到价款9500万元。该股权为A公司2015年取得,持有D公司30%的股
近年来许多橱柜制造商赢得了比肩艺术家的美誉,但是,既然家具一定要有使用价值,橱柜制造商的技艺必须更关注产品的实际功用。由此,制造橱柜并非艺术。以下哪项是一个有助于从上述理由推出其结论的假设?
该市1950年轻工业比重占多少?( )该市1980年重工业比重比轻工业比重少多少?( )
Untilrecently,mostpopulationgrowthhasoccurredinrelativelydenseurbanenvironments.In【C1】______words,evenifwewerew
Heisquitesurethatit’s______impossibleforhimtofulfillthetaskwithintwodays.
最新回复
(
0
)