首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For most people, life is easier and more comfortable than ever before. Convenient food from the supermarket simplify shopping an
For most people, life is easier and more comfortable than ever before. Convenient food from the supermarket simplify shopping an
admin
2020-11-14
59
问题
For most people, life is easier and more comfortable than ever before. Convenient food from the supermarket simplify shopping and cooking. Household appliances like the vacuum cleaner and the washing machine have taken the hard work out of housework. Released from these household cares, many wives have found jobs outside the home. Women are achieving economic independence.
Families, too, are simpler today. In America, it is not customary for parents to live with their married children. With our greater mobility, relatives have scattered, the parents retiring to Florida or Arizona and the young people, after they marry, going wherever their jobs or their interests take them.
Young adult women have new freedom, too. While attending college, they often live away from home, sometimes far from their parents or their relatives. After college, they move to the city, find a job, and set up a "bachelor" apartment. This is the era of women’s liberation.
But all this freedom and affluence have had an unforeseen and in some respects a devastating effect on marriage.
Which of the following statements is NOT true according to the passage?
选项
A、Women’s liberation has made it possible for them to attend college.
B、Comfortable life adversely influences marriage in America.
C、Adults can go wherever they want.
D、Women prefer to be bachelors.
答案
D
解析
选项A定位于文章第三段,显然符合文意。选项B定位于文章最后一段,符合文意。选项C定位于文章第二段最后一句,符合文意。而选项D中含有的bachelor一词则定位于文章第三段倒数第二句,指女性可以找一份属于自己的工作,拥有适合未婚女性居住的公寓,而不是选项D中的女性更愿意选择未婚,明显与文意相违背,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/334K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Withthesteadyincreaseintheamountofleisuretimethatpeopleenjoytoday,theimportanceofbusinessesthatdealwithleis
Thenumberofpeopleinvited(be)______small,butanumberofthemareabsentfordifferentreasons.
Solittle______aboutchemistrythatthelecturewascompletelybeyondme.
Whilepeoplemayrefertotelevisionforup-to-the-minutenews,itisunlikelythattelevision______thenewspapercompletely.
Themostdangerousandcostlystuntscanbedoneby______.Thestuntpeoplearelosingtheirjobsbecauseof______.
Thepresidentwhohaswontheelection______ontelevisionnextweek.
Aseriesofculturalprograms(hold)________inShanghaitocelebratethislargestnationalsportsmeetinginhistory.
MemoTo:AllEmployeesFrom:BerryE.Silver,PresidentDate:Oct.22,2015Subject:OurgoalsforthenextyearMarketingandS
随机试题
腹部暴痛,伴腹胀,呕逆,拒按者一般属腹痛时久,痛势绵绵,喜揉喜按,一般属
关于特发性血小板减少性紫癜的肾上腺皮质激素治疗,下列哪项是错误的
下列关于评价地面水环境影响的原则,说法正确的有()。
工程咨询评估主要有()。
某企业2017年将自行开发的一项专利技术所有权进行转让,当年取得的转让收入为1000万元,与技术所有权转让有关的成本和费用300万元,该项财产转让应纳企业所得税是()万元。
—Willyoubeabletogoswimmingwithus?—______.
以教学组织形式为中心的教学策略是()
罩甲是明代戎服的一种,对襟,用纽扣固定,无袖或短袖,左右两侧及后部开裾,衣身可缀甲片,也可纯用织物制作,底边通常缀有彩色的排穗。明代戏曲舞台上青少年武将多穿罩甲,并配上金束发冠,显得英俊威武。清代之后戏曲中仍然沿用,分为排穗(须)甲与排须长马甲(坎肩)两种
Thepresidentdidn’tmind______.
Underwritingsimplymeansthattheinvestmentbankerpromisestobuythe【56】Theinvestmentbankshelpdesignthesecuritiesand
最新回复
(
0
)