首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They eat too much for lunch. B、They sleep too little at night. C、Their body temperatures become lower. D、The weather becomes a
A、They eat too much for lunch. B、They sleep too little at night. C、Their body temperatures become lower. D、The weather becomes a
admin
2021-09-14
9
问题
Are you sometimes a little tired and sleepy in the early afternoon? Many people feel this way after lunch. [20]At that time—about eight hours after you wake up—your body temperature goes down. This is what makes you slow down and feel sleepy. Scientists have tested sleep habits in experiments where there was no night or day. The people in these experiments almost always followed a similar sleeping pattern. They slept for one long period and then for one short period about eight hours later.
[21]In many parts of the world, people take naps in the middle of the day. This is especially true in warmer climates, where the heat makes work difficult in the early afternoon. Researchers are now saying that naps are good for everyone in any climate. A daily nap gives one a more rested body and mind and therefore is good for health in general. In countries where naps are traditional, people often suffer less from problems such as heart disease.
Remember the best time to take a nap is about eight hours after you get up. [22]A short sleep too late in the day may only make you feel more tired and sleepy afterward. This can also happen if you sleep for too long. If you do not have enough time, try a short nap—even ten minutes of sleep can be helpful.
20.Why do people feel sleepy in the early afternoon?
21.What is especially true for people in warmer climates according to the passage?
22.How will you feel if you sleep for too long?
选项
A、They eat too much for lunch.
B、They sleep too little at night.
C、Their body temperatures become lower.
D、The weather becomes a lot warmer.
答案
C
解析
短文开头用问句的形式引出人们在下午早些时候容易犯困的情况,接着便解释原因:“那时你的体温下降,使得你的行动慢下来并犯困”。故C为答案。
①根据选项内容猜测,本题可能问午饭后犯困的原因。
②A、B貌似合理,但在文中未提及;D只是文中提到的某种情况,并非真正原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3977777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Whenitcomestoprotectingtheprivacyoftheirchildren,USparentsgivesocialnetworksa【B1】______grade.Threeoutoffour
Acoupleofmonthsago,Iwenttoadepartmentstoretobuyafewthingsforthehouse.Ineededasetofcurtainsforthelivin
Manyparentsthesedaysfacethesamestruggle—atwhatageshouldtheybuytheirchildacellphone?About75%of12-17-year-olds
Averylargenumberofpeopleceasewhenquiteyoungtoaddanythingtoalimitedstockof【B1】______.Afteracertainage,say2
Kidsundertwoyearsoldshouldnotbeinfrontofthetube,insteadtheyshould【B1】______talkandplay,theAmericanAcademyof
Corporationsasagroupofferavarietyofjobs.Mostlargecompaniessendpeopletocollegesto【B1】______graduatingstudents
MostofthecollegesofeducationintheUnitedStatesaredoinganinadequatejobof【B1】______elementaryteachersforteachin
中国致力于建设国家创新体系,通过营造良好的环境,推进知识创新、技术创新和体制创新。中国政府支持科学家为了国家需求和科学发展开展基础研究,鼓励他们进行“好奇心驱动的研究”(“researchdrivenbycuriosity")。在未来50年甚至更长的
A、Calm.B、Angry.C、Interested.D、Funny.B当男士得知自己在图书馆的checklist中,现在不能完成选课时说,“你不是在开玩笑吧?”,而且表示今天已经是选课的最后一天了,所以他表现得非常紧张和生气,B为正确答案。
A、Inabilitytoimplementtheirbusinessplans.B、Inabilitytokeepturningoutnovelproducts.C、Lackofasuccessfulbusinessm
随机试题
下列叙述正确的是()。
根据设计要求,对某结构中的角柱进行破坏性试验,以提供和验证设计数据,该过程支出的费用属于()。
招标投标活动应当遵循何项原则:
下列关于机械排烟系统的说法,正确的是()。
品质管理是为了最有效地生产出符合要求的产品所采取的一切手段和方法对产品质量进行控制,从而降低成本,提高经济效率。()
不属于个人征信系统录入流程的是()
当代教学方法改革与发展的基本特点主要有哪些?
小周、小李、小贺、小齐4人把各自的手机放在一个盒子里(手机款式、外观、材质相同),然后4人每人从盒子里随便拿出一台,问:谁也没拿到自己手机的拿法有多少种?()
党的思想路线的核心和实质(马克思主义中国化理论成果的精髓,解放思想、与时俱进、求真务实等的目的和归宿)是
设当x→0时,etanx一ex与xn是同阶无穷小,则n为()
最新回复
(
0
)