首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
医学
At the Kyoto conference on global warming in December 1997, it became abundantly clear how complex it has become to work out int
At the Kyoto conference on global warming in December 1997, it became abundantly clear how complex it has become to work out int
admin
2013-11-30
82
问题
At the Kyoto conference on global warming in December 1997, it became abundantly clear how complex it has become to work out international agreements relating to the environment because of economic concerns unique to each country. It is no longer enough to try to forbid certain activities or to reduce emissions of certain substances. The global challenges of the interlink between the environment and development caressingly bring us to the core of the economic life of the states. During deep cuts in emissions harmful to the ozone layer, these reductions were made possible because substitutions had been found for many of the harmful chemicals and, more importantly, because the harmful substances could be replaced without negative effects on employment and the economies of states.
Although the threat of global warming has been known to the world for decades and all countries and leaders agree that we need to deal with the problem, we also know that the effects of measures , especially harsh measures taken in some countries, would be nullified if other countries do not control their emissions. Whereas the UN team calls on the emissions to be cut globally by 60% to stabilize the content of CO
2
in the atmosphere, this path is not feasible for several reasons. Such deep cuts would cause a breakdown of the world economy. Important and populous low—or medium—income countries are not yet willing to undertake legal commitments about their energy uses. In addition, the state of world technology would not yet permit us to make such a big leap. We must, however, find a solution to the threat of global warming early in the 21st century. Such a commitment would require a degree of shared vision and common responsibilities new to humanity. Success lies in the force of imaginations, in imagining what would happen if we fail to act. Although many living in cold regions would welcome the global warming effect of a warmer summer, few would cheer the arrival of the subsequent tropical diseases, especially where there had been one.
According to the author, it is impossible at present to cut 60% of carbon dioxide emissions globally because______.
选项
A、some people are irresponsible
B、it would cause a collapse of the world economy
C、it is only a goal to be reached in the future
D、some people are lacking in imagination
答案
B
解析
文章第二段谈到,UN team呼吁空气中的二氧化碳含量to be cut globally by 60%,this path is not feasible。后文紧接着给出原因:such deep cuts would cause a breakdown of the world economy,选项B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3CU3777K
本试题收录于:
医学博士外语题库考研分类
0
医学博士外语
考研
相关试题推荐
女性,20岁,类风湿关节炎患者,其临床特征有下列几项,哪一项不是
患者上腹被汽车撞伤3小时,面色苍白,四肢厥冷,血压50/35mmHg,脉搏:118次/分,全腹压痛及反跳痛。目前应考虑该患者最可能的诊断是
女性,62岁,突发胸痛2小时入院。心电图V1-5ST段抬高。弓背向上,即抽血查CK-MB轻微升高,达不到心肌梗死的诊断标准。请示上级医生,认为急性心肌梗死的可能性最大,有关心肌酶值的测定,以下哪项是错的
Cultureshockmightbecalledanoccupationaldiseaseofpeoplewhohavebeensuddenlytransplantedabroad.Likemostailments,
A、Aquestionandanswersection.B、Aself-introduction.C、Apresentation.D、Aseminar.B通过男士最后所说的Havewemetbefore?可以推断之后对方会进行自
Despitegrowingnumbersofjoggers,CanadaFitnessSurveysacrossthecountrydemonstratethatCanadiansarelessphysicallyfit
A、Inawaitingroom.B、Inadoctor’soffice.C、Inaward.D、Inanelevator.C由对话中的recoveryroom(术后恢复室)可知对话发生在病房(ward)里。
Justbecauseyou’rebettereducateddoesn’tmeanthatyou’reanymorerationalthaneveryoneelse,nomatterhowhardyoumay
ThedoctoradvisedKentoavoidstrenuousexercise.
A、Sheengagedinfieldresearchonenvironmentalpollution.B、Shehelpedfamiliesmoveawayfromindustrialpolluters.C、Shetau
随机试题
在Word中,使用“页面设置”,可以()。
关于胃肠道病变基本X线表现的叙述,错误的是
盐酸利多卡因含量测定,用高氯酸滴定产生氢卤酸,不利于反应的定量进行。为消除这种干扰,可加入( )。
开具发票时应当分别填写每一联次,以保证字迹清楚,内容完全一致。()
在北方,人们常用地窖储存粮食和蔬菜,人们要进入地窖之前,要将地窖的通风口打开一段时间,这么做,最主要是因为( )
A.watchB.informationC.withPhrases:A.associated【T1】________a22-minutereductionintheirlifeexpectancyB.lived
在SQLServer2008中,只具有修改数据库中全部用户表数据权限的系统角色是________。
有以下定义:inta;longb;doublex,y;则以下选项中正确的表达式是()。
在表达式x+y*z中,+是作为成员函数重载的运算符,*是作为非成员函数重载的运算符。下列叙述中正确的是()。
"Equalpayforequalwork"isaphraseusedbytheAmericanwomenwhofeelthattheyareunfairlytreatedbysociety.Theysayi
最新回复
(
0
)