首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The rough guide to marketing success used to be that you got what you paid for. No longer. While traditional " paid" media — suc
The rough guide to marketing success used to be that you got what you paid for. No longer. While traditional " paid" media — suc
admin
2013-01-10
67
问题
The rough guide to marketing success used to be that you got what you paid for. No longer. While traditional " paid" media — such as television commercials and print advertisements — still play a major role, companies today can exploit many alternative forms of media. Consumers passionate about a product may, for example, create "earned" media by willingly promoting it to friends, and a company may leverage "owned" media by sending e-mail alerts about products and sales to customers registered with its Web site. In fact, the way consumers now approach the process of making purchase decisions means that marketing’s impact stems from a broad range of factors beyond conventional paid media.
Paid and owned media are controlled by marketers promoting their own products. For earned media, such marketers act as the initiator for users’ responses. But in some cases, one marketer’s owned media become another marketer’s paid media — for instance, when an e-commerce retailer sells ad space on its Web site. We define such sold media as owned media whose traffic is so strong that other organizations place their content or e-commerce engines within that environment. This trend, which we believe is still in its infancy, effectively began with retailers and travel providers such as airlines and hotels and will no doubt go further. Johnson & Johnson, for example, has created BabyCenter, a stand-alone media property that promotes complementary and even competitive products. Besides generating income, the presence of other marketers makes the site seem objective, gives companies opportunities to learn valuable information about the appeal of other companies’ marketing, and may help expand user traffic for all companies concerned.
The same dramatic technological changes that have provided marketers with more (and more diverse) communications choices have also increased the risk that passionate consumers will voice their opinions in quicker, more visible, and much more damaging ways. Such hijacked media are the opposite of earned media: an asset or campaign becomes hostage to consumers, other stakeholders, or activists who make negative allegations about a brand or product. Members of social networks, for instance, are learning that they can hijack media to apply pressure on the businesses that originally created them.
If that happens, passionate consumers would try to persuade others to boycott products, putting the reputation of the target company at risk. In such a case, the company’s response may not be sufficiently quick or thoughtful, and the learning curve has been steep. Toyota Motor, for example, alleviated some of the damage from its recall crisis earlier this year with a relatively quick and well-orchestrated social-media response campaign, which included efforts to engage with consumers directly on sites such as Twitter and the social-news site Digg.
The author indicates in Paragraph 3 that earned media
选项
A、invite constant conflicts with passionate consumers.
B、can be used to produce negative effects in marketing.
C、may be responsible for fiercer competition.
D、deserve all the negative comments about them.
答案
B
解析
文章第三段主要介绍了劫持媒体。第一句指出重大技术改革也可能带来风险,即一些充满激情的消费者将会以更快捷、更明显和更具毁坏性的方式利用这些技术变革,来表达他们的意见。接着说这种劫持媒体与免费媒体正好相反:一项资产或一个活动会成为消费者、其他利益相关者、对一种品牌或产品持否定评论的激进者的“人质”。由此可以推断,免费媒体有时被充满激情的消费者用来表达负面意见,转化为劫持媒体,给企业带来威胁。因此选项[B]“能够在营销中用来制造负面影响”正确。选项[A]中constant conflicts在文中没有体现;[C]属于无中生有;[D]“应该受到所有关于它们的负面评价”,文章只是说充满激情的消费者有时会利用免费媒体以破坏性的方式发表意见,而没有作出任何评论。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3ChK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thecurrentpoliticaldebateoverfamilyvalues,personalresponsibility,andwelfaretakesforgrantedtheentrenchedAmerican
ThehomelessmakeupagrowingpercentageofAmerica’spopulation.【C1】______homelessnesshasreachedsuchproportionsthatlo
Whyistheworld’slargestdrugcompanyembroiledinaglobalcontroversy?
WriteonANSWERSHEETTWOacompositionofabout200wordsonthefollowingtopic:Somestudentsprefertostudyalone.Othe
Wehadn’tmetfor8years,butIrecognizedher______Isawher.
Hefailedtocompletelyachievetheaim_____bytheteacheratthebeginningoftheterm.
Annawasreadingapieceofsciencefiction,completely______totheoutsideworld.
I’m_____aboutthefootballteam’schancesofwinning,butheabsolutelydisagreeswithme.
Educatorsareseriouslyconcernedaboutthehighrateofdropoutsamongthedoctorofphilosophycandidatesandtheconsequentl
随机试题
食养即饮食营养,是通过调节正常的膳食达到养生保健的目的。()
假定某种产品的工时定额为30分钟,假定某工人共加工该产品300件,工人的小时工资率为3元,则该工人的计件工资为()元。
中央银行参与金融市场的目的不是筹措资金或获利,而是为了实现货币政策目标,调节经济和稳定物价。()
以下程序中,属于测试采购与付款循环中内部控制“完整性”目标的常用控制测试程序的有()。
针对单位年度优秀员工的评选,某单位组织三个部门的负责人甲、乙、丙进行讨论。甲、乙、丙三人给出的意见分别是:甲说:“我认为最佳人选要么是小张.要么是小王。”乙说:“我认为如果不选小张。那么小王也评选不上。”丙说:“只要不选小王,就不选小张。”如果要同时采纳三
按照法的效力范围不同,法可以分为()。
大数据是指规模极其巨大,以致很难通过一般软件工具加以获取、管理、处理并整理成为有用资讯的海量数据。其具有大量、高速、多样和价值四个特点,被认为是人类新世纪的“新财富”,价值“堪比石油”。发达国家纷纷将开发利用大数据作为夺取新一轮制高点的重要目标,就是个明证
要查找职务不是"校长"和"处长"的员工,错误的条件表达是
A中文系教授B,C我有责任D帮助留学生学好汉语。
WorkshoptoFocusonGrantProcessLauraChinwillpresentaworkshopThursdayshowingnonprofitgroupshowtoapplyforNei
最新回复
(
0
)