首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) The bizarre antics of sleepwalkers have puzzled police, perplexed scientists, and fascinated writers for centuries. There is
(1) The bizarre antics of sleepwalkers have puzzled police, perplexed scientists, and fascinated writers for centuries. There is
admin
2021-08-05
54
问题
(1) The bizarre antics of sleepwalkers have puzzled police, perplexed scientists, and fascinated writers for centuries. There is an endless supply of stories about sleepwalkers. Person have been said to climb on steep roofs, solve mathematical problems, compose music, walk though plate glass windows, and commit murder in their sleep.
(2) How many of these stories have a basic in fact, and how many are pure fakery? No one knows, but if some of the most sensational stories should be taken with a barrel of salt, others are a matter of record.
(3) There is an early medical record of a somnambulist who wrote a novel in his sleep. And the great French writer Voltaire knew a sleepwalker who once got out of bed, dressed himself, made a polite bow, danced a minuet, and then undressed and went back to bed.
(4) At the University of Iowa, a student was reported to have the habit of getting up in the middle of the night and walking three-quarters of a mile to the Iowa River. He would take a swim and then go back to his room to bed.
(5) The world’s champion sleepwalker was supposed to have been an Indian, Pandit Ramrakha, who walked sixteen miles along a dangerous road without realizing that he had left his bed.
(6) The leading expert on sleep in American is Dr. Nathaniel Kleitman, a physiologist at the University of Chicago. He is said to know more about sleep than any other living man, and during the last thirty-five years had lost a lot of sleep watching people sleep. Says he, " Of course, I know that there are sleepwalkers because I have read about them in the newspapers. But none of my sleepwalkers ever walked, and if I were to advertise for sleepwalkers for an experiment, I doubt that I’d get many takers. " (7) Sleepwalking, nevertheless, is a scientific reality. Like hypnosis, it is one of those dramatic, eerie, awe-inspiring phenomena that sometimes border on the fantastic. What is certain about sleepwalking is that it is a symptom of emotional disturbance, and that the only way to cure it is to remove the worries and anxieties that cause it.
(8) The simplest explanation of sleepwalking is that it is the acting out of vivid dream. The dream usually comes from guilt, worry, nervousness, or some other emotional conflict. The classic sleepwalker is Shakespeare’s Lady Mac Beth. Her nightly wanderings were caused by her guilty conscience at having committed murder. Shakespeare said of her, "The eyes are open but their sense is shut. "
(9) The age-old question is: Is the sleepwalker actually awake or asleep? Scientists have decided that he is about half-and-half. Like Lady Mac Beth, she had weighty problems on her mind. Dr. Zelda Teplitz, who made a ten-year study of the subject, say, " Some people stay awake all night worrying about their problems. The sleepwalker thrashes them out in his sleep. He is awake in the muscular area, partially asleep in the sensory area. " In other words, a person can walk in his sleep, move around, and do other things, but he does not think about what he is doing.
(10) There are many myths about sleepwalkers. One of the most common is the idea that it’s dangerous or even fatal to waken a sleepwalker abruptly. Experts say that the shock suffered by a sleepwalker suddenly awakened is no greater than that suffered in waking up to the noise of an alarm clock. Another mistaken belief is that sleepwalkers are immune to injury. Actually most sleepwalkers trip over rugs or bump their heads on doors at some time or other.
(11) What are the chances of a sleepwalker committing a murder or doing something else extraordinary in his sleep? Some cases of this have been reported, but they very rarely happen. Of course the few cases that are reported receive a great deal of publicity. Dr. Teplitz say, " Most people have such great inhibitions against murder or violence that they would awaken—if someone didn’t waken them. " In general, authorities on sleepwalking agree with her. They think that people will not do anything in their sleep that is against their own moral code. As for the publicized cases, Dr. Teplitz points out, "Sleepwalking itself is dramatic...sleepwalkers can always find an audience. I think that some of their tall tales get exaggerated in the telling. " In her own file of case histories, there is not one sleepwalker who ever got beyond his own front door.
(12) Parent often explain their children’s—or their own—nocturnal oddities as sleepwalking. Sleepwalking is used as an excuse for all kinds of irrational behavior. There is a case on record of a woman who dreamed that her house was on fire and flung her baby out of the window. Dr. Teplitz believes that this instance of irrational behavior was not due to somnambulism. She believes the woman was seriously deranged or insane, not a sleepwalker.
(13) Children who walk in their sleep usually outgrow the habit. In many adults, too, the condition is more or less temporary. If it happens often, however, the sleepwalker should seek help. Although sleepwalking itself is nothing to become alarmed about, the problems that cause the sleepwalking may be very serious.
At the end of the passage, the writer makes it obvious that______.
选项
A、sleepwalkers are often awakened by dangers
B、the underlying cause of sleepwalking is more serious than sleepwalking itself
C、most sleepwalkers are deranged or insane
D、most children will fall into habitual sleepwalking behavior when they grow up
答案
B
解析
推断题。末段最后一句指出,尽管梦游本身不足以使人害怕,但导致梦游的问题却可能非常严重。因此导致梦游的潜在原因比梦游本身更可怕,故选[B]。[A]在文末没有提及,故排除;倒数第二段第三句提到一个女人梦到房子着火了,并将孩子扔出了窗户。随后指出,Dr.Teplitz认为这种荒诞行为并非由梦游导致,而是这个女人本身就神经错乱,[C]错误,故排除;根据末段首句可知,梦游的孩子长大后会改掉这个习惯,[D]所述与原文意思相反,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3HIK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Weuselanguageeveryday.Weliveinaworldofwords.Hardlyanymomentpasseswithsomeonetalking,writingor【S1】______read
Weuselanguageeveryday.Weliveinaworldofwords.Hardlyanymomentpasseswithsomeonetalking,writingor【S1】______read
Asincreasingnumbersofmyfriends’childrenprescribedmedications—stimulantstodealwithinattentivenessatschooloranti
Aprojectlikelytoevolveinthenearorintermediatefutureisspacetourism.Todayspacetourismhasbecomeapurecommercial
Languagecompetenceandlanguageperformancearecompletelydifferent.Competenceisanabilitytorecognizeandunderstandsent
(1)Don’talwaysbelievewhatscientistsandotherauthoritiestellyou!Beskeptical!Thinkcritically!That’swhatItellmys
(1)AsIwrite,agentle,muchneededrainisfallingthismorning.IthasbeenadryspringhereinVermont.Sodryinfact,th
(1)AsIwrite,agentle,muchneededrainisfallingthismorning.IthasbeenadryspringhereinVermont.Sodryinfact,th
CulturalDifferencesbetweenEastandWestI.FactorsleadingtotheculturaldifferencesA.Differentculture【T1】______【T1】_
PassageOne(1)Mrs.Sowerberryburstintoafloodoftears.ThisfloodoftearsleftMr.Sowerberrynoalternative.
随机试题
治疗血瘀证,常酌配补气、行气药物,其机理是
应用染色体易位技术辅助NHL分型,下列选项中,错误的是
未经细菌侵入的创口属于虽然细菌侵入,但未引起化脓性炎症的创口属于
某汽车生产公司现有厂区位于市区北部,拥有2万辆小型汽车生产能力,拟投资30亿元新建年产8万辆小型汽车生产线,新厂区位于某市工业开发区内,地形简单,位于环境空气质量功能二类区,距市中心约15km。主要工程内容包括冲压车间、焊接车间、涂装车间、总装车间,以及配
施工企业进行施工组织、成本管理、经济核算和投标报价的重要依据是()
对于不动产和股权类的抵债资产,商业银行应当自取得之日起()内予以处置。
固定制造费用的能量差异是()。
你是学生会的成员.学校让你调查本校学生当家教的情况,你怎么保证调查的真实性和有效性?
半导体是导电性能介于金属和绝缘体之间的物质。按这个定义,下面说法错误的是()。
Theswingingsinglelifestyleofthestereotypeismostpossibleforurban,educatedprofessionalandtechnicalpeople.Onlythe
最新回复
(
0
)