首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Blake had been in very low water for months--almost under water part of the time--due to circumstances he was fond of saying wer
Blake had been in very low water for months--almost under water part of the time--due to circumstances he was fond of saying wer
admin
2013-10-11
56
问题
Blake had been in very low water for months--almost under water part of the time--due to circumstances he was fond of saying were no fault of his own; and as he sat writing in his room on "third floor back" of a New York boarding-house, part of his mind was busily occupied in wondering when his luck was going to mm again, ①
It was his room only in the sense that he paid the rent. Two friends, one a little Frenchman and the other a big Dane, shared it with him, both hoping eventually to contribute something towards expenses, but so far not having accomplished this result. ② They had two beds only, the third being a mattress they slept upon ih turns, a week at a time. Occasionally, when dinner failed them altogether, they swallowed a little raw rice and drank hot water from the bathroom on the top of it, and then made a wild race for bed so as to get to sleep while the sensation of false repletion was still there, for sleep and hunger are slight acquaintances as they knew. Fortunately all New York houses are supplied with hot air, and they only had to open a grating in the wall to get a plentiful, if not a wholesome amount of heat.
Though loneliness in a big city is a real punishment, as they had severally learnt to their cost, their experiences, three in a small room for several months, had revealed to them horrors of quite another kind, and their nerves had suffered according to the temperament of each. ③But, on this particular evening, as Blake sat scribbling by the only window that was not cracked, the Dane and the Frenchman, his companions in adversity, were in wonderful luck. They had both been asked out to a restaurant to dine with a friend who also held out to one of them a chance of work and remuneration. They would not be back till late, and when they did come they were pretty sure to bring in supplies of one kind or another. For the Frenchman never could resist the offer of a glass of absinthe, and this meant that he would be able to help himself plentifully from the free-lunch counters, with which all New York bars are furnished, and to which any purchaser of a drink is entitled to help himself and devour on the spot or carry away casually in his hand for
consumption elsewhere.④ Thousands of unfortunate men get their sole subsistence in this way in New York, and experience soon teaches where, for the price of a single drink, a man can take away almost a meal of chip potatoes, sausage, bits of bread, and even eggs. The Frenchman and the Dane knew their way about, and Blake looked forward to a supper more or less substantial before pulling his mattress out of the cupboard and turning in upon the floor for the night. In the daytime he was a reporter on an evening newspaper of sensational and lying habits. His work was chiefly in the police courts; and in his spare hours at night, when not too tired or too empty, he wrote sketches and stories for the magazines that very rarely saw the light of day on their printed and paid—for sentences. On this particular occasion he was deep in a most involved tale of a psychological character, and had just worked his way into a sentence, or set of sentences, that completely baffled and muddled him.
Which of the following is TRUE of Blake and his roommates?
选项
A、They shared the rent of the room.
B、They sometimes went to bed starved.
C、They scrambled for beds.
D、They had to endure cold.
答案
B
解析
事实细节题。第二段提到了Blake的两个室友。第二句指出:Two friends,one a little Frenchman and the other a big Dane,shared it with him,both hoping eventually to contribute something towards expenses,but so far not having accomplished this result.这表明他们打算分担房租的想法没有实现,排除A ;第三句指出 They had two beds only,the third being a mattress they slept upon in turns,a week at a time,倒数第三句中的made a wild race for bed的目的是后面提到的让假的吃饱了的感觉还存在之前入睡,并非为争夺床位,排除C 。这里也说明了他们有时是饿着上床睡觉的,选项B 符合文意,故为答案。末句指出Fortunately a11 New York houses are supplied with hot air,and they only had to open a grating in the wall to get a plentiful,if not a wholesome amount of heat.这说明虽然有时候挨饿,但还不至于受冻,排除D 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3KLK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Writeanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation.Youmissedyesterday’sEnglishclassbecauseyouwere
DarwinandLincolnAreStrangelyFitCharlesDarwinandAbrahamLincolnwereborninthesameyear,onthesameday:Feb.12
ResearchersattheUniversityofMichigancarriedoutastudyon
Onlyunderspecialcircumstances______totakemake-uptests.
Thetycoonissaidinthenewspaper______thedaybeforeyesterdayonhiswaytotheairport.
_________rapidspreadofrailwaysandtheincreaseinoceantransport,long-distancetravelingbecamemorecommon.
TippingbecamepopularinAmerica______.
ItisabsolutelyessentialthatWilliam______hisstudyinspiteofsomelearningdifficulties.(2007年考试真题)
Allovertheworld,yourchancesofsuccessinschoolandlifedependmoreonyourfamilycircumstancesthanonanyotherfactor
Formorethantwodecades,【C1】______thecostofcollegehasclimbedattwicetherateofinflation,criticshave【C2】______thatb
随机试题
A.子宫逐渐发育但仍为幼稚型,宫体:宫颈超过1:1B.子宫发育成熟,卵巢发育尚不完善C.子宫卵巢均有一定程度发育,阴道可见少量出血D.子宫及宫颈萎缩,卵巢缩小变硬E.子宫开始萎缩,卵巢功能消退,卵泡不能发育成熟
关于精索静脉曲张的描述哪项不正确
下列面神经走向的描述哪项是错误的
某山区一妇女育有3个子女,生活贫困,长期从事重体力劳动,近期感觉头晕,乏力,腿部水肿,去医院检查:血清清蛋白28g/L,铁蛋白20μg/L。建议该妇女应多吃()
女,3岁,患肺炎已4天。体温持续在39~40℃,每日波动范围在1.0℃,并伴有脉搏及呼吸增快、食欲减退等症状。为该患儿测体温、脉搏和呼吸的要求是
某城市因道路拓宽需拆迁一幢建于2000年,建筑面积为8000m2的临街5层综合楼。该项目拆迁人向原产权单位支付了房屋拆迁补偿款后,原拆迁单位已搬迁完毕。该综合楼拆除前,相邻的某医院,经考察拟购买该楼后平移至医院甲地范围内继续使用,并已报政府规划主管部门批准
申请:批准
如何评价企业的长期偿债能力?
多媒体框架标准(MultimediaFramework)指的是__________标准。
我国第一条与国际互联网连接的专线是从中科院高能所到斯坦福大学直线加速器中心,它建成于_______。
最新回复
(
0
)