首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For anyone who is set on a career in fashion, it is not enough to have succeeded in college. The real test is whether they can s
For anyone who is set on a career in fashion, it is not enough to have succeeded in college. The real test is whether they can s
admin
2010-08-04
57
问题
For anyone who is set on a career in fashion, it is not enough to have succeeded in college. The real test is whether they can survive and become established during their early 20s making a name for themselves in the real world where business skills can count for as much as flair(眼光) and creativity.
Fashion is a hard business. There is a continuous amount of stress because work is at a constant breakneck (高速而危险的) speed to prepare for the next season’s collections. It is extremely competitive and there is the constant need to cultivate good coverage in newspapers and magazines. It al so requires continual freshness because the appetite for new ideas is hard to satisfy. "We try to warn people before they come to us about how tough it is," says Lydia Kemeny, the Head of Fashion at St. Martin’s School of Art in London. "And we point out that drive and determination are essential."
This may seem far removed from the popular image of fashionable young people spending their time designing pretty dresses, That may well be what they do in their first year of study but a good college won’t be slow in introducing students to commercial realities. "We don’t stamp on the blossoming flower of creativity but in the second year we start introducing the constraints of price, manufacturability, marketing and so on."
Almost all fashion design is done to a brief. It is not a form of self-expression as such, although there is certainly room for imagination and innovation. Most young designers are going to end up as employees of a manufacturer or fashion house and they still need to be able to work within the characteristic style of their employer. Even those students who are most avant-garde (标新立异的) in their own taste of clothes and image may need to adapt to produce designs which are right for the main stream of market. They also have to be able to work at both tire exclusively expensive and the cheap end of the market and the challenge to produce good design inexpensively may well be demanding.
In fashion design one of the most important factors is to ______.
选项
A、make instant decisions
B、satisfy excessive demands
C、maintain good press contacts
D、cultivate public taste
答案
C
解析
文中第二段中提到服装设计这一行业竞争激烈,需要在报纸、杂志上进行很好的宣传,从此推断出正确答案为c)。选项A)中的立即做出决定不是文中所表达的含义,文中谈到服装设计这一工作对速度要求很高,因为总是要不断地为下一季出新款;选项B)中的满足过度需求与文中意思不符,文中认为需满足各方需求,尤其是大众的需求;服装设计师无法培养大众品味,因此D)也为错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3MA7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Ifthereisanysinglefactorthatmakesforsuccessinliving,itistheabilitytoprofitbydefeat.EverysuccessIknowhas
Smokingmeanssomethingdifferenttovariouscultures.In【B1】______,manypeoplesmoke.Inwinter,itisoftendifficultto【B2】_
Formanywomenchoosingwhethertoworkornottoworkoutsidetheirhomeisaluxury:theymustworktosurvive.Othersfacea
A、Thewarmweather.B、Abrightshirt.C、Thingstowear.D、Thebestmaterialformakingclothes.C
Livingisrisky.Crossingtheroad,drivingacar,flying,swallowinganaspirintabletoreatingachickensandwichtheycanal
A、Sheisagreatoutdoortype.B、Itisunusualforhertogomountainclimbing.C、Shellyprefersmountainclimbing.D、Shellydoe
A、Shedoesn’tlikeeitherofthem.B、JohncopieditfromJim.C、JimcopieditfromJohn.D、Oneisthecopyfromtheother.D本题为推
Easteriscelebratedeveryspring.IiisalwayscelebratedonaSunday.Easterhasits【C1】______inmanytraditions【C2】______
Easteriscelebratedeveryspring.IiisalwayscelebratedonaSunday.Easterhasits【C1】______inmanytraditions【C2】______
OnenightinApril1912,ahugenewoceanliner,theTitanic,wascrossingtheAtlantic.Shewasjustaboutthemost【B1】______shipt
随机试题
应激反应的最终结果是导致_______与_______的变化。
通常所说的ADSL是指()
患者,男,58岁,间断水肿2年,加重半个月,气短尿少2天。既往有糖尿病病史1年。查体:血压160/90mmHg,腹水征阳性,下肢明显水肿,心肺未见异常。辅助检查:尿蛋白(++++),红细胞0~3/HP,血浆白蛋白20g/L。治疗该病的主要药物是
反映基础货币与货币供给量、信贷总额、政府预算以及国际收支之间关系及其影响的是()。
下列固定资产中,应计提折旧的固定资产有()。
我国刑法对于“我国领域内的犯罪"是如何界定的?()
对旷工或者因公外出、请假期满无正当理由逾期不归连续超过15天,或者1年内累计超过()天的人民警察,应当予以辞退。
某山区发生了较大面积的森林病虫害。在讨论农药的使用时,老许提出:“要么使用甲胺磷等化学农药,要么使用生物农药。前者过去曾用过,价钱便宜,杀虫效果好,但毒性大;后者未曾使用过,效果不确定,价钱贵。”从老许的提议中,不可能推出的结论是?()
如果X为负数,由[X]补求[-X]补是将(12)。
Itisimportanttoprovideanenvironment_____peopleareencouragedtomakesuggestionsatalllevelsofthecompany.
最新回复
(
0
)