首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Graduate education is the Detroit of higher learning. Most graduate programs in American universities produce a product for whic
Graduate education is the Detroit of higher learning. Most graduate programs in American universities produce a product for whic
admin
2013-07-30
58
问题
Graduate education is the Detroit of higher learning. Most graduate programs in American universities produce a product for which there is no market and develop skills for which there is diminishing demand, all at a rapidly rising cost.
Widespread hiring freezes and layoffs have brought these problems into sharp relief now. But our graduate system has been in crisis for decades, and the seeds of this crisis go as far back as the formation of modern universities. Kant, in his 1798 work The Conflict of the Faculties, wrote that universities should "handle the entire content of learning by mass production, so to speak, by a division of labor, so that for every branch of the sciences there would be a public teacher or professor appointed as its trustee(理事)".
Unfortunately this mass-production university model has led to separation where there ought to be collaboration and to ever-increasing specialization. In my own religion department, for example, we have 10 faculty members, working in eight subfields, with little overlap. And as departments fragment, research and publication become more and more about less and less. Each academic becomes the trustee not of a branch of the sciences, but of limited knowledge that all too often is irrelevant for genuinely important problems.
The emphasis on narrow scholarship also encourages an educational system that has become a process of cloning. Faculty members cultivate those students whose futures they envision as identical to their own pasts, even though their tenures(终身职位)will stand in the way of these students having futures as full professors.
The dirty secret of higher education is that without underpaid graduate students to help in laboratories and with teaching, universities couldn’t conduct research or even instruct their growing undergraduate populations. That’s one of the main reasons we still encourage people to enroll in doctoral programs.
In other words, young people enroll in graduate programs, work hard for pay to maintain life and assume huge debt burdens, all because of the illusory promise of faculty appointments. But their economical presence, coupled with the intransigence(不妥协)of tenure, ensures that there will always be too many candidates for too few openings.
The other obstacle to change is that colleges and universities are self-regulating or, in academic words, governed by peer review. While trustees and administrations theoretically have some oversight responsibility, in practice, departments operate independently. To complicate matters further, once a faculty member has been granted tenure he is functionally autonomous. Many academics who cry out for the regulation of financial markets strongly oppose it in their own departments.
If American higher education is to thrive in the 21 st century, colleges and universities, like Wall Street and Detroit, must be rigorously regulated and completely restructured.
What does the author say about graduate education in America?
选项
A、The best graduate education is in Detroit.
B、Many graduates can’t find a job in their profession.
C、Most graduate programs should be cancelled for good.
D、Most students receive graduate education just for a diploma.
答案
B
解析
首段首句提到研究生教育就是高教领域的底特律。第二句指出很多美国的研究生课程生产出没有市场的产品。这里的product实际上指的是研究生课程教出来的学生,market指就业市场。这句话的意思是教出来的毕业生找不到对口的职业。[B]项内容是对该句的同义转述,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3Q97777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Aneweraisuponus:theserviceeconomy,theinformationage,theknowledgesociety.Italltranslatestoa(36)______change
A、Manyartistslostfaithinthevalueofart.B、Manyartistsmovedawayfromlargecities.C、Manyartistswereforcedtotakej
Abirdflu,amassiveearthquake,amonsterstormandaterroristattackareallthreatstomajorcitiesintheU.S.Theauthor
Acidrainisaveryseriousairandwaterpollutionproblem.Manypeoplefeel-thatitisthemostseriouspollutionproblemthat
A、Losthisbankbook.B、Missedherhomeway.C、Failedtoborrowbooks.D、Puzzledbyregulations.C这位女士一时找不到合格的证件来借书,所以选C。
A、Theycan’taffordtheexpenseonbroadband.B、Theycanusebroadbandfreelyintheiroffices.C、Theyjustdon’twanttohaveb
Awkward!NinestickyworksituationsandhowtofixthemDealingwithweirdnessintheofficeisnevereasy,butit’sessent
A、Jazz.B、Classicalmusic.C、Rockandroll.D、Allkindsofmusic.B预读选项可知,问题与几种不同的音乐种类有关,所以要边听边记录。本题的关键在于抓听到最后一句话。前面的话构成干扰信息,但是从
A、Haveanexam.B、Double-checktheanswers.C、Correctthetestscoreimmediately.D、Markthewronganswer.B对话中男士说他觉得有一个答案被判错了,女
随机试题
简述渠道成员的改进策略。
经济性裁员
同等质量下可以释放能量最多的物质是
嵌体修复乳牙窝洞的优点,不正确的是
男性,38岁,因绞窄性肠梗阻急诊入院,患者呈明显休克状态,P:130次/分,BP:5.3/2.7kPa(40/20mmHg),发绀,正确的处理是()
政府会计基本准则中对于收入确认需要同时满足一定条件,下列各项中,属于收入确认应满足的条件有()。
企业发展战略决定了组织结构的不同模式,以产品为中心设立事业部的大型跨国公司,宜采用()组织结构模式。
以下叙述中错误的是
CPU、存储器、I/O设备是通过什么连接起来的?
What’sthemeaningof"anativeofLondon"?
最新回复
(
0
)