首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Twenty years ago, a tall young woman with a shy smile flubbed her lines before millions of people and became a superstar. On Jul
Twenty years ago, a tall young woman with a shy smile flubbed her lines before millions of people and became a superstar. On Jul
admin
2014-01-07
50
问题
Twenty years ago, a tall young woman with a shy smile flubbed her lines before millions of people and became a superstar. On July 29, 1981, Lady Diana Spencer took "Philip Charles Arthur George"—she mangled the order of Prince Charles’ names during her vows—as her lawful wedded husband and entered a family hidebound by practices no outsider could fathom.
Diana, with her photogenic good looks, her sympathetic gestures and an air of vulnerability, seemed much more relaxed than the other royals, and much more accessible. She instantly clicked with the public, who couldn’t get enough of her.
Newspaper editors found the public was eager to lap up articles about Diana, her clothes, her style, her public engagements, how she was raising her two young sons. The ’80s, says Houston, were "the Decade of Diana."
Then, in June 1992, the carefully constructed facade imploded with the publication of Andrew Morton’s Diana: Her True Story. The book—written with Diana’s cooperation—exposed the princess’s battles with bulimia and depression, and reviled Charles as an unfaithful husband.
The revelations of Charles’ relationship with a married woman, Camilla Parker Bowles, sent the Prince of Wales’ popularity plummeting. But the revelations of Diana’s problems did not decrease the public’s affection for her. It only increased their appetite to know more.
The tabloid fodder kept coming: There was the royal separation, the two camps’ attempts to woo the public, the televised admissions by both Charles and Diana of adultery. After the divorce became final, in 1996, the media continued to follow Diana’s every move. And then, on Aug. 31, 1997, came the car crash in a Paris tunnel that claimed her life.
The massive outpouring of public grief made the Windsors sit up and take notice. "The amazing eruption of emotion over her death got through to them that their world has had to change," says Houston.
The person who really got the message was Prince Charles, who witnessed not only the public reaction but the grief of his own sons, William and Harry.
"One of the great discussions, especially since Diana’s death, is, how does the House of Windsor modernize itself?" says Houston. "They certainly learned the lessons from the decade of Diana in terms of accessibility, discarding some of the more pompous aspects of formality."
He says, "One of the greatest challenges the royal family faces is to overcome the apathy, however, the future looks bright for the royals. I think they’ve got a trump card in William."
The whole event made Charles realize that
选项
A、his two sons were greatly grieved.
B、the public need to be appeased.
C、his selfishness had hurt almost everyone.
D、the royal family ought to modernize.
答案
D
解析
第8段开头指出“真正明白这一点的人是查尔斯王子”,“这一点”是指上一段提到的“他们的世界该改变了”,至于该如何改变,这在第9段提到,其中D就是第9段提到的内容之一,因此D为本题答案。A是第8段定语从句中的内容,但这并不是整件事发生之后查尔斯才意识到的一点,因此A不适合题意。其他两个选项没有原文依据。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3VFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Accordingtothepassage,whatdopeopleoftenthinkaboutastronomers?
Withinthatexclusivegroupofliterarycharacterswhohavesurvivedthroughthecenturies—fromHamlettoHuckleberryFinn—fewc
Fashiondesignersarerarelyconcernedwithvitalthingslikewarmth,comfortand______.
Intheend,itgotabittedious,queuingtoseethemillionaire.Asbefittedourcolour,marshalswavedusthroughtheouterga
OnBooksThegreatestadvantageofbooksdoesnotalwayscomefrom/whatwerememberofthem,butfromtheirsuggestiveness
InsuranceTherearenumeroustypesofinsurance./Thosewhichyouwillbemostconcernedwitharemedical,auto-mobileand
LarryGreensteppedoutofthedarknesssosuddenlythatthecarthathithimdidn’tevenleaveskidmarks.Theimpactsenthis
Whatdotheresearchersfindaboutmessydesks?
Greeksmust______tokeepthedeadrestingineverlastingpeace.
Educatorsareseriouslyconcernedaboutthehighrateofdropoutsbetweenthedoctorofphilosophycandidatesandtheconsequent
随机试题
王某1998年于医科大学本科毕业分配到市级医院工作,《中华人民共和国执业医师法》颁布3个月后,其依照有关开办医疗机构的规定申请个体开业。依据《执业医师法》卫生行政部门应
关于环境污染对人体健康危害的特点,哪项是错误的
位于A县的某热水瓶厂生产了一批热水瓶,其在B县与代理商签订合同协议约定由代理商负责在C县销售。住在D县的杨某在旅游到C县时购买了该热水瓶,后在拿回家使用的过程中因为该热水瓶爆炸而造成杨某面部严重受伤,杨某欲以侵权损害赔偿为由提起诉讼。则对该案具有管辖权的法
主要适用于以最大限度地满足招标文件实质要求为主要评标因素的复杂的和有特殊要求的项目的方法是()。
根据我国对标准级别的划分,对没有国家标准和行业标准而又需要在该地区范围内统一的技术要求所制定的标准是( )。
以学生发展为本的课程,要求把课程改革建立在脑科学研究、心理学研究和()研究的基础之上,把学生的发展作为课程开发的着眼点和目标。
利得与所有者投入资本无关。()
班里有6个男生4个女生,现以随机抽签的方式选取3人去开会,则抽中1名男生、2名女生的概率在以下哪个范围之内?
AvalancheandItsSafetyAnavalancheisasuddenandrapidflowofsnow,oftenmixedwithairandwater,downamountainside.A
ConradHiltonreallywantedtobeabanker.Instead,hesuccessfullychangedthe【C1】______purchaseofaTexaslow-endhotelinto
最新回复
(
0
)