首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
When I started my career I was astonished by how superhuman some Fortune 500 executives were. It seemed they were magicians. Eve
When I started my career I was astonished by how superhuman some Fortune 500 executives were. It seemed they were magicians. Eve
admin
2021-02-21
53
问题
When I started my career I was astonished by how superhuman some Fortune 500 executives were. It seemed they were magicians. Every decision they made based on deep market knowledge and up-to-date information. How did they do it?
They have marketing teams that can pull research together in hours. They have chiefs of staff who give them carefully crafted agendas for every day. These teams give Fortune 500 executives what appears to be super-human knowledge.
Fortunately for those of us who don’t have Fortune 500 budgets at our disposal, it’s getting easier and easier to build your own secret support staff. Within five years, most executives at any size company—and, indeed, most knowledge workers—will have tools that do much of the work of a CEO’s private group.
That is, "Cyborg systems," or what I called "agents". It will make this possible, using a blend of learning algorithms and distributed labor to perform an ever-widening range of tasks at low cost. With help from these agents, we’ll be able to look as smart as those CEOs do today.
I got one taste of this when I started using Wonder. Wonder is like having a personal researcher, deploying a small army of experts, including trained librarians, to do small, defined research projects for me. I ask Wonder for help. For $30 to $60, Wonder saves me hours every week. More and more products and services will fuse machine intelligence with crowd work to help users get things done.
To be clear, CEO support teams aren’t going away. Top executives will continue to see benefits from dedicated, trusted support staff who can handle difficult, urgent, delicate work. But machine intelligence systems can take on elements of what these people do at a much lower cost, democratizing many of these capabilities.
Granted, there is going to be a lot of garbage before we realize the full promise of these virtual support armies. Many of them fail to live up to even basic promises, like this weather bot that has trouble telling you about the weather. But if you can filter through the many new offerings to find valuable tools, your work will improve and you may even start to look like those CEOs with the seemingly.
Top executives will continue to benefit from support teams because______.
选项
A、they work at a much lower cost
B、they can fulfill their promise
C、they are more intelligent
D、they can deal with emergency situation
答案
D
解析
事实细节题。根据定位词定位到第六段第一、二句。这两句讲的是CEO的支持团队并不会消失。那些顶尖的高管会继续从忠诚可信且能够处理困难、紧急、复杂工作的支持团队那里获益。故D项为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3WY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Theprofessor’slecturewasso______thatsomeofthestudentsfellasleepduringtheclass.
Whateverhappenedtothedeathofnewspaper?Ayearagotheendseemednear.Therecessionthreatenedtoremovetheadvertising
Homeworkhasneverbeenterriblypopularwithstudentsandevenmanyparents,butinrecentyearsithasbeenparticularlyscorn
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
Whateverhappenedtothedeathofnewspapers?Ayearagotheendseemednear.Therecessionthreatenedtoremovetheadvertising
Bythetimetheyturn55,mostHollywoodactressesseetheircareersstarttofade.Not【C1】______forSusanSarandon,whowillhe
Bythetimetheyturn55,mostHollywoodactressesseetheircareersstarttofade.Not【C1】______forSusanSarandon,whowillhe
随机试题
计算机更新换代的主要标志就是组成计算机的_______不断更新以及软件的发展。
《野生药材资源保护管理条例》规定,国家对野生药材资源实行的原则是()
以下未完成图哪个是正确的,可以进行深化:
建筑安装工程直接工程费中的人工费包括生产工人的()。
某钻井队为某住宅小区打井,取得的收入应当( )。
假设某商业银行2008年的有关情况如下:人民币流动性资产余额150亿元,流动性负债余额600亿元;人民币贷款余4000元元,其中:不良贷款余额80亿元;表内外加权风险资产为6000亿元,资本净额240亿元。根据上述资料,回答下列问题。巴塞尔协议对银行资
下面关于Internet网上的计算机地址,正确的有()。
简述法律与道德的关系。
A、 B、 C、 D、 A
A、Tohaveenoughsleep.B、Toexaminethemselvesatregularintervals.C、Toprovidebetterfoodoptionsandhealthservices.D、To
最新回复
(
0
)