首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A remarkable thing happened in New York recently: the state legislature, in effect, turned down the chance to win $700 million i
A remarkable thing happened in New York recently: the state legislature, in effect, turned down the chance to win $700 million i
admin
2016-08-29
54
问题
A remarkable thing happened in New York recently: the state legislature, in effect, turned down the chance to win $700 million in federal money. No one does that, except extremely conservative Southern governors—oh, and occasionally teachers’ unions. A few years ago, the Detroit union forced the local government to reject a $200 million charitable gift to build 15 charter schools, using a model that was already succeeding in the city. And now we have New York’s United Federation of Teachers(UFT), hindering the state’s attempt to file an application that might have won $700 million in federal education funds—and again the issue is charter schools, with a substantial amount of teacher responsibility thrown in.
The New York teachers’ union was launched in 1960 and led in the early years by the smartest and toughest union man I’ve ever met, Albert Shanker. The teachers are among the most powerful interest groups in New York State. The UFT’s slogan is "A Union of Professionals," but it is quite the opposite: an old-fashioned industrial union that has won for its members a set of work rules more appropriate to factory hands. There are strict rules about pay, school assignment, length of the school day and year. In New York, it is near impossible to fire a teacher—even one accused of a crime or drug addiction. The teachers are hiding in "rubber rooms" at full pay, for years, while the union pleads their cases. In New York, school authorities are forbidden, by state law, to evaluate teachers by using student test results.
Toward the end of his life, Shanker began to realize the union was headed down the wrong path. In a 1993 speech, he talked about the need for more responsibility: "... we are at the same point that the auto industry was at a few years ago. They could see they were losing market share every year and still not believe that it really had anything to do with the quality of the product... I think that we will get—and deserve—the end of public education through some sort of privatization(私有化)scheme if we don’t behave differently."
In the end, the challenge has come not from privatization—but in the form of public charter schools, in which individual entrepreneurs are chartered by states to create their own schools. The successful charters usually have longer school days and years, more intense efforts to guide student behavior, more creative or theme-oriented curriculums and more aggressive evaluation of teachers.
By mentioning the auto industry, Shanker realized that _____.
选项
A、the UFT is just like an auto union
B、privatization should be carried out
C、public education deserves to be ended
D、teachers should be more conscientious
答案
D
解析
原文该句中的冒号及双引号里的内容是为了说明冒号前的观点的,即the need for more responsibility,因此可以推断,Shanker意识到了应提高教师的责任心,D中的conscientious意为“尽责的,认真的”,与文章对应,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3ZG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Manyprogramsareprovided.B、Itisdifficulttogetin.C、Students’feesareratherhigh.D、Studentshavemanychancestogo
A、Printmaterialsforvisitors.B、Studyreferentialreports.C、AskSallytomakearrangements.D、Applytothechiefexecutive.B
Thewaypeopleholdtothebeliefthatafun-filled,painfreelifeequalshappinessactuallyreducestheirchancesofever【B1】
Thewaypeopleholdtothebeliefthatafun-filled,painfreelifeequalshappinessactuallyreducestheirchancesofever【B1】
WhenanexpectantmomregularlyeatshermealsinfrontoftheTV,chancesareshe’llcontinuethathabitduringherbaby’sfeed
A、Theywillmakevisitorswalkfaster.B、Theywillmakevisitorscovermorearea.C、Theywillmakevisitorsappreciatetheexhib
TheTajMahalistoopenonmoonlitevenings20yearsaftersecurityfearsendsnightvisits.India’sSupremeCourtwillallowt
TheTajMahalistoopenonmoonlitevenings20yearsaftersecurityfearsendsnightvisits.India’sSupremeCourtwillallowt
TheTajMahalistoopenonmoonlitevenings20yearsaftersecurityfearsendsnightvisits.India’sSupremeCourtwillallowt
A、Internationaltrade.B、Theincreaseofagriculturalexports.C、Measureofgovernmenttowardfarming.D、Makingmoney.D美国青年农民首要
随机试题
汶川大地震后,很多幸存者经常被痛苦和恐怖回忆困扰,这种反应属于()
下列对要约邀请和要约的表述不正确的一项是()
目前,在我国农村社区健康教育一般指
风湿性心脏病二尖瓣狭窄呈
与肺相表里的脏腑为()
膀胱内尿液不能控制而随时自尿道流出为
根据《水利水电工程标准施工招标资格预审文件》,近5年完成的类似项目情况表应附的证明材料有()。
某投资者以每份920元认购了面值1000元,票面利率6%,每年付息的5年期债券,一年后,到期收益率变为7%,则该投资者的持有期收益率为()
对企业高层管理者的培训,应侧重于培养()。
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonal(人与人之间的)relationships.Onestr
最新回复
(
0
)