首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Convenient. B、Clean. C、Crowded. D、Lovely. C短文开头即提到在Tokyo,“我”想去的地方总是有太多的人,故C很好地概括了说话者对Tokyo的感觉。
A、Convenient. B、Clean. C、Crowded. D、Lovely. C短文开头即提到在Tokyo,“我”想去的地方总是有太多的人,故C很好地概括了说话者对Tokyo的感觉。
admin
2019-09-01
57
问题
Tokyo is one of those places that you can love and hate at the same time. In Tokyo there are always too many people in the places where I want to be. Of course there are too many cars. The Japanese drive very fast when they can. But in Tokyo they often spend a long time in traffic jams. Tokyo is not different when one wants to walk. At certain times of the day there are a lot of people on foot in London’s Oxford Street. But the streets near Ginza in Tokyo always have a lot of people on foot, and sometimes it is really difficult to walk. People are very polite: there are just too many of them. The worst time to be in the street is at 11:30 at night. That is when the night-clubs are closing and everybody wants to go home. There are 35,000 night-clubs in Tokyo, and you do not often see one that is empty. Most people travel to and from work by train. Tokyo people buy six million train tickets every day. At most stations, trains arrive every two or three minutes, but at certain hours there do not seem to be enough trains. Although they are usually crowded, Japanese trains are very good. They always leave and arrive on time. On a London train you would see everybody reading a newspaper. In Tokyo trains everybody in a seat seems to be asleep, whether his journey is long or short.
20 How does the speaker feel about Tokyo?
21 Why is it difficult to walk in the streets near Ginza?
22 What do we learn about Japanese trains?
选项
A、Convenient.
B、Clean.
C、Crowded.
D、Lovely.
答案
C
解析
短文开头即提到在Tokyo,“我”想去的地方总是有太多的人,故C很好地概括了说话者对Tokyo的感觉。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3ZZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Oncetheydecidedtohavechildren,MiShelandCarlMeissnertackledthenextbigissue:Shouldtheytrytohaveagirl?Itwas
Oncetheydecidedtohavechildren,MiShelandCarlMeissnertackledthenextbigissue:Shouldtheytrytohaveagirl?Itwas
GPSA)TheGlobalPositioningSystemisa.space-basedtriangulationsystemusingsatellitesandcomputerstomeasurepositi
SevenWaystoCreateaHappyHouseholdA)Everyfamilyisdifferent,withdifferentpersonalities,customs,andwaysofthin
A、TonightB、Intwohours.C、Tomorrow.D、Inafewminutes.C对话中,女士提到数学作业明天就要交了(theassignment’sduetomorrow),其中的due指“到期,到预定的时间”,
A、300million.B、3billion.C、Over335million.D、Morethan28million.C短文提到,PAI的研究显示,目前有超过3.35亿人口缺水,因此C正确。
A、ToexaminethechemicalelementsintheIceAge.B、Tolearnwhat’sbeenhappeningonthesun’ssurfaceC、Toanalyzethecomp
CorporateAmbitions:Amazon,theWorld’sMostRemarkableFirm,IsJustGettingStartedA)Amazonisanextraordinarycompany.Th
DueAttentionShouldBePaidtoInternetSafety1.很多网民的利益及隐私受到侵犯和威胁2.造成这种现象的原因是……3.为了提高网络安全,我认为……
TheChangesFacingFastFoodA)Fast-foodfirmshavetobeathick-skinnedbunch.Healthexpertsregularlycriticisethemseverel
随机试题
器官移植前,需做的特殊检查是
治疗破伤风时,注射大量TAT的目的是()。
氨茶碱与碳酸氢钠伍用属于葡萄柚汁升高地平类药物水平属于
美术创作原则“外师造化、中得心源”是()提出的。
人口密度是单位面积土地上居住的人口数,它是表示世界各地人口的密集程度的指标。但人口密度只反映人口与土地面积的一般数量关系,不能体现单位面积土地上的人口成分,也不能体现人口与实际供养他的土地面积的关系。为了弥补这些缺陷,出现了一些新的补充性密度指标,如生理密
及时纠偏,_________纠错,不仅体现一个社会的集体智慧,也是一个国家理性力量的表现。就像当初,如能认识到人口问题的严重性,今天解决人口超负荷的难度就会低得多。因此,从及时纠错的现代理性角度看,适度容忍不同声音是相当必要的,多元价值的重要意义之一便是达
机械学习与有意义学习划分的主要依据是()。
人们在一定条件下的认识是有限的,有待于从广度、深度和进程上拓展,这是属于()
ReadthefollowingarticleaboutGrasmere,asmallBritishcompanythatmanufacturessteelcomponents,andthequestionsonthe
ForalmostsixyearsLyleCraker,aresearcherwhostudiesmedicinalplantsattheUniversityofMassachusetts,hasbeentrying
最新回复
(
0
)