首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In what now seems like the prehistoric times of computer history, the earth’ s post-war era, there was a quite widespread concer
In what now seems like the prehistoric times of computer history, the earth’ s post-war era, there was a quite widespread concer
admin
2019-06-28
47
问题
In what now seems like the prehistoric times of computer history, the earth’ s post-war era, there was a quite widespread concern that computers would take over the world from man one day. Already today, less than forty years later, as computers are relieving us of more and more of the routine tasks in business and in our personal lives, we are faced with a less dramatic but also less foreseen problem. People tend to be over-trusting of computers and are reluctant to challenge their authority. Indeed, they behave as if they were hardly aware that wrong buttons may be pushed, or that a computer may simply malfunction.
Obviously, there would be no point in investing in a computer if you had to check all its answers, but people should also rely on their own
internal computers
and check the machine when they have the feeling that something has gone wrong. Questioning and routine double checks must continue to be as much a part of good business as they were in pre-computer days. Maybe each computer should come with the following warning: for all the help this computer may provide, it should not be seen as a substitute for fundamental thinking and reasoning skills.
The passage recommends those dealing computers to______.
选项
A、be reasonably skeptical about them
B、check all their answers
C、substitute them for basic thinking
D、use them for business purpose only
答案
A
解析
根据第二段第一句“…but people should also rely on their own internal computers and check the machine when they have the feeling that something has gone wrong.”可知,人们也应该依靠自己的头脑,在感觉有问题的时候进行检查。由此可推知,作者建议人们对计算机也要有合理的质疑。选项B、C与第二段第一句内容不符;文章没有提及选项D。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3kDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Althoughhewasinterestedinphilosophy,hisfatherpersuadedhimintomajoringinlaw.
Idon’tAfeellikeBtogoforaswimintheseaCbecausethewindDisblowinghard.
Pleaseaskhimtocomeinandwaithere.Wesimplycan’t______tooffendsuchanimportantpersontoourcompany.
Mostpeoplearoundtheworldareright-handed.Thisalsoseemstobetrueinhistory.In1799,scientistsstudiedworksofartm
Mostpeoplearoundtheworldareright-handed.Thisalsoseemstobetrueinhistory.In1799,scientistsstudiedworksofartm
Computerswill______ourworkingconditionstosuchanextentthatwemayimaginemostpeopleworkingathomesomedayinthefu
Industrialmanagersemployspecialiststokeepmachinesworkingproperlyandto______thesupplyofspareparts.
正是那些为科学献身的人推动了社会的发展。
OnThursdayafternoonMrs.Clarke,dressedforgoingout,tookherhandbagwithsomemoneyandherkeyinit,pulledthedoorbe
该是我们采取措施去制止交通事故的时候了。
随机试题
在龙门刨床空运转试验前的准备中,各固定结合面用()mm的塞尺插试不得插入。
非离子型造影剂的渗透压范围约在
缺氧的刺激作用传入冲动部位是
项目的经济类信息包括()等信息。
某上市公司自2017年起被认定为高新技术企业,2019年度取得主营业务收入48000万元、其他业务收入2000万元、营业外收入1000万元、投资收益500万元,发生主营业务成本25000万元、其他业务成本1000万元、营业外支出1500万元、税金及附加40
温总理说:“最能评价政府工作好坏的是群众。最能反映政府工作情况的是基层。”谈谈你对这句话的看法。
认识活动的目的并不在于认识活动本身,而在于更好地去改造客体,更有效地指导实践。()
1911世纪末,美国政府提出对我国实行“门户开放”政策,得到西方各国不同程度的支持。而100多年后的今天,美国仍以“自由通过”为名在我国近海频繁进行侦察飞行,对我国的国家安全构成了威胁。这表明( )。
休息室之于()相当于阅览室之于()
EducationTechnology:Crucial,orJustGadgets?A)Underenormouspressuretoreform,thenation’spublicschoolsarespendingmi
最新回复
(
0
)