首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If you see a fish tail splash in a shallow stream, you’ll know that a trout is feeding on underwater insects that cling to the r
If you see a fish tail splash in a shallow stream, you’ll know that a trout is feeding on underwater insects that cling to the r
admin
2013-05-04
37
问题
If you see a fish tail splash in a shallow stream, you’ll know that a trout is feeding on underwater insects that cling to the rocky bottom. A V-shaped wave through the water could be a large fish chasing a smaller one. And a loud jump in a splashy circle may be a big hungry fish gobbling up a frog or a swimming mouse.
It’s always a good idea to watch the water for a while before you begin fishing. If you can figure out what the fish are feeding on, offer it to them on your hook, and you’ll catch more fish.
All you need for bait fishing is a line on a pole, a couple of hooks, and some split-shot sinkers. Most of you who fish use earthworms as bait, but in their natural diet, fish eat very few worms.
The next time you are fishing in a clear stream, turn over some rocks and you will find insects clinging to the undersides. These insects, called nymphs, are good fish bait. Put a nymph on a very small hook and squeeze a split-shot sinker on your line a foot above it. The weight will drift the bait along the bottom of the stream, where the fish normally look for nymphs.
While you are collecting nymphs, you might also find some caddis cases. These rectangular cases made of tiny pebbles or sticks, are constructed by caddis larvae. Safe in their cases, the larvae cling to the stream’s rocky bottom but sometimes they lose their hold and are carded downstream by the current, and hungry trout gobble them up -- case and all. You can use a caddis case as bait, drifting it along the bottom as you would a nymph.
Fish also eat caterpillars, grasshoppers, and beetles that fall into or swim on the water. And some fish will eat anything they can fit into their mouths.
Whatever bait you choose, remember to make it appear natural to the fish. If your sandwich leaped off the plate and danced across the table, you would hesitate to eat it. The same is true of fish. They are very cautious of any food that doesn’t look and act natural.
Always use a hook smaller than your bait, so the fish won’t see it. If you want the bait to sink, squeeze a split-shot onto the line. If you want it to float, take off the sinker. Watch the water and see how different insects behave; they imitate them with your bait.
The best way to learn what fish are eating is to ______.
选项
A、ask someone you know
B、read about it in a book
C、watch the water for a while
D、put some food on the surface of the water
答案
C
解析
细节理解题。本题答案可根据第二段第一句得到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4GB7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theythoughtshewastooyoung.B、Theythoughtshewassmallinsize.C、Theythoughtshedidnotplaywellenough.D、Theythou
Althoughthestigma(污名)onceassociatedwithmentalillnesshasrecededinrecentyears,mostofthe12millionAmericanswhoh
A、Hehadn’theardfromhisfamilyinawhile.B、Hethoughtthewomanhadbeenill.C、Hecouldn’tdecideonatopicforhispaper
A、Theevidencefoundatthecrimescene.B、Thetestimonyofhistwofriends.C、Thejury’sprejudiceagainsthisrace.D、Thetwo
TheconclusionofanewstudybysociologistsfromtheUniversityofTorontowon’tcomeasasurprisetoworkingwomen:theyfee
A、Becausewemightbeofferedadishofinsects.B、Becausenothingbutfreshlycookedinsectsareserved.C、Becausesomeyuppies
Lastyear,ournation’scapitalpassedthemurder-a-daymark,andthenumberofhomicidesisnowupsome50percentfromthatle
A、Itischeaper.B、Itissafer.C、Itisquicker.D、Itisreadilyavailable.B选项是和特点有关的细节。本题是细节题。从amethodtoeliminateinsectsw
A、Waterfrominlandseas.B、Rainwater.C、Sewerage.D、Waterfrommountainstreams.D细节推断题从对话中可以得知男士建议女士在远足旅行时带上这种净水器,由此可以判断出它最适用
随机试题
临近教师节,某网站在页面中利用ASP.NETAJAX的Tabs控件增加一些教师节相关的内容,在以下“图片”选项卡代码的横线处填入()可以实现下图的效果。
下列英文缩写错误的是
如图所示,一倒置U形管,上部为油,其密度ρ波=800kg/m3,用来测定水管中的A点流速uA,若读数△h=200mm,则该点流速uA为:
有两股废水进入均化池,其中一股废水含H2SO4,其pH为2.0,水量为10m3/h,另外一股含KOH,pH值为10.0,水量为25m3/h,则两股废水在均化池中混合后废水的pH值为()。
城市的()是其不断发展的根本动力,也是城市与乡村的一大本质区别。
“怒伤肝,喜伤心”说明情绪情感具有_________功能。
请用不超过200字的篇幅,概括出给定材料所反映的主要问题。要求:全面,有条理,有层次。从政策制定的角度,提出解决给定资料所反映问题的对策建议。要求:有针对性,有条理,切实可行。字数不超过350字。
涂尔干说:“教育是成年一代对社会牛活方而尚未成熟的年轻一代所施加的影响。其目的在于,使儿童的身体、智力和道德状况都得到鼓励与发展,以适应整个政治社会在总体上对儿童的要求,并适应儿童将来所处的特定环境的要求。”这种论断正确地指出了()。
民事责任的抗辩事由是()。
Thisweek,inWashingtonandcitiesacrossthenation,immigrantadvocates,clergymembersandlaborandbusinessleadershaveb
最新回复
(
0
)