首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
We love what we can do with our computers, yet when it comes to reading, given the choice, most people prefer printing their mat
We love what we can do with our computers, yet when it comes to reading, given the choice, most people prefer printing their mat
admin
2010-07-24
52
问题
We love what we can do with our computers, yet when it comes to reading, given the choice, most people prefer printing their material. But a new device to be launched early next year by Plastic Logic will be utterly different from any electronic reader we are familiar with.
The technology was originally developed at Cambridge University’s Cavendish Laboratory in the 1990s, where they discovered how to put transistors(电晶体) on plastic. The use of plastic in these devices is the big idea, as Dr. Seamus Burns explains, "we are making the display on plastic rather than glass. Our core technology is the ability to put electronics on a plastic substrate(基质)rather than a glass substrate. This means that we can make a display device that is thin, lightweight and robust, without it being prohibitively expensive. "
The device is initially aimed at business people who carry around briefcases full of papers. It supports the standard software used to read and create documents, but also allows for the reading of newspapers, magazines and books. The device is built to make for easy reading, "this new media looks like paper and uses reflective light so it’s easier on the eye," says Burns. "It doesn’t have a backlight, consumes much less power, and you can turn power off between image updates. So, if you were to read a book, it uses no power whatsoever between page turns, which adds massively to the portability as it has a longer battery life. "
At the moment most people tend not to read on electronic devices, but the Plastic Logic reader may prove a milestone simply because it is more like paper in its size and durability. "Not only is the display made on a lighter material, it also isn’t as fragile as glass. It needs less protection so the device can be made in a less bulky way. Secondly, the display is much larger, at 10.7 inches diagonally(斜对地), making the device closer to a sheet of paper. "They are also giving it touchscreen capability, which makes it more tactile and removes the need for extra buttons on the device." In the future people will do a lot more reading digitally," says Burns. And this device looks like a step in that direction.
What makes Dr. Seamus Burns’ device special is ______.
选项
A、the Cambridge University basement
B、the usage of plastic materials
C、the usage of hard glass
D、its low price and lightweight
答案
B
解析
细节处设题。题目要求找出Dr. Seamus Burns阅读器的独特之处。原文指出,“塑料的应用是这种设备中最关键的理念。文字将显示在塑料上而不是玻璃上”,由此可以推测B含义与之相符,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4KN7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Software(ofcomputers),isalsocalledcomputerprograms,whichreferstoinstructionsthatcausethehardware—themachines—to
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththestudent.【C1】______alongreadingassignmentisgiven,
A、She’sinameeting.B、She’soutoftheoffice.C、She’stalkingwithanothercustomer.D、She’sspendingherholiday.B
A、Hewasplayingcomputergameswithafewofhisfriends.B、Hewasplayingbasketballwithafewofhisfriends.C、Hewashavin
Forthispart,youareallowed30minutestowriteapaperentitledCollegeshaveOpenedDoorsWider.Youshouldwriteaxleast
A、Inaschool.B、Atthepostoffice.C、Inacourtroom.D、Inarestaurant.C
A、Thechurches.B、Theprogramdesigners.C、Thelocalauthorities.D、Thestategovernment.A
A、BreakfasttimeB、LunchtimeC、DinnertimeD、SnackingtimeC综合理解题。在电视机出现之前,美国人的晚餐是一家人最重要的时刻,因为只有晚餐时全家人才有可能聚在一起。
A、Spaceflights.B、Sportsnews.C、Weatherforecasts.D、Stocklist.D短文中提到电台播放的节目内容,只有选项D不属于电台播送范围。
A、Toshowofftheirwealth.B、Tofeelgoodandhigh.C、Toregaintheirmemory.D、Tobedifferentfromother.B
随机试题
女性患者,37岁,近10d来发热,体温最高在38.5℃,多在午后出现。伴咳嗽,多为干咳。应用青霉素治疗1周,不见好转。不除外支原体肺炎与早期继发性肺结核,鉴别诊断上下列哪项检查最重要
费用估算的方法有很多,常用的有()。
近年来,乡村旅游因其特有的自然资源、风俗民情和历史脉络而对游客产生了越来越强的吸引力。然而刚刚起步的乡村旅游大多充斥着廉价的兜售、毫无地方特色的“农家乐”的旅游揽客,忽视了其特有的文化内涵;对少数成功案例盲目效仿,对周边村落缺乏统一有效的协调和对比借鉴,出
下列各项中,会引起留存收益总额发生增减变动的是()。
最早用“启发式”教学的中外教育学家分别是()。
我国大庆这座城市的兴起,引起大量人口迁入,其影响因素主要是()。
左边给定的是纸盒的外表面,下列哪一项能由它折叠而成?
下列句子中含有升迁之意的是:
Ihopeyou’lldoitabit(carefully)______nexttime.
Onecalledherbossa"bitchfromhell"whileanotheradmitted"lyingthroughhisteeth"atinterview.BoththeBritishjob【B1】_
最新回复
(
0
)