首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Internet Almost everyone with or without a computer is aware of the latest technological revolution destined to change forev
Internet Almost everyone with or without a computer is aware of the latest technological revolution destined to change forev
admin
2010-04-12
48
问题
Internet
Almost everyone with or without a computer is aware of the latest technological revolution destined to change forever the way in which humans communicate, namely, the Information Superhighway, best exemplified by the ubiquitous Internet. Already, millions of people around the world are linked by computer simply by having a modem and an address on the "Net", in much the same way that owning a telephone links us to almost anyone who pays a phone bill. In fact, since the computer connections are made via the phone line, the Internet can be envisaged as a network of visual telephone links.
The World Wide Web, an enormous collection of Internet addresses or sites, all of which can be accessed for information, has been mainly responsible for the increase in interest in the Internet in the 1990s. Before the World Wide Web, the "Net" was comparable to an integrated collection of computerized typewriters, but the introduction of the "Web" in 1990 allowed not only text links to be made but also graphs, images and even video.
A Web site consists of a "home page", the first screen of a particular site on the computer to which you are connected, from where access can be headed to other subject related "pages" (or screens)at the site and on thousands of other computers all over the world. This is achieved by a process called "hypertext". By clicking with a mouse device on various parts of the screen, a person connected to the "Net" can go traveling, or "surfing" through a web of pages to locate whatever information required.
Anyone can set up a site, promoting your club, your institution, your company’s products or simply yourself. And what is more, information on the Internet is not owned or controlled by any organization. It is, perhaps, true to say that no one and therefore everyone owns the "Net". Because of the relative freedom of access to information, the Internet has often been criticized by the media as a potentially hazardous tool in the hands of young computer users. This perception has proved to be largely false however, and the vast majority of users both young and old get connected with the Internet for the dual purposes for which it was intended--discovery and delight.
The latest technological revolution will change the way ______.
选项
答案
humans communicate
解析
依据文章第一段第一句。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RRj7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Aplatformworker.B、Thecommandspot.C、Acomputer.D、Amachine.D[听力原文]OntheVictoriaLine,whodoesallthecheckingand
A、Heispleasedtheexhibithasclosed.B、Hehasalreadyseentheexhibit.C、Heisdisappointedtheexhibithasclosed.D、Healr
InthesecondjourneytotheEastIhadnotcomewithoutsomeprecautions.Ihadasecretinterviewwithoneofourbestmedicin
Evenifgovernmentshaveestablishedregulationsonscientificandtechnologicaldevelopment,itsfurtheradvancement______(仍然可能
A、Theknifebelongstohim.B、ThemanonceborrowedBob’sknife.C、Bobshouldmindhisownbusiness.D、Bob’sknifeisn’tasgood
A、Theywilltakeoneofthesixmajortests,B、Theywillhavetowriteacomposition.C、Theywillbegivenapoptest.D、Theywi
Onthenightoftheplay,Albertwasalreadymade-upand【B1】______inhispoliceman’suniformlongbeforetheendofthefirsta
ComputersConcernYouWhenCharlesBabbage,aprofessorofmathematicsatCambridgeUniversity,inventedthefirstcalculati
Seniorsneedtoincreasetheirwaterintakeand______(有规律地参加身体锻炼).
随机试题
职工因工死亡,一次性工亡补助金标准为上一年度全国城镇居民人均可支配收入的________倍。()
避暑山庄中康熙三十六景之第一景是()。
在中国,首先实行“九品中正制”的皇帝是()
首都电子商城(www.bejjing.corn)是北京市启动网上购物和网上交易模式的电子商务试点工程。它以首都公用信息平台为依托,建立电子商务平台,实现电子商务中心和网控中心的职能。首都电子商城包括电子商场、电子商厦和电子商城。在首都电子商城的建设过程中,
CaraLangis13.ShelivesinBoston,Massachusetts,intheUS.LastThursday,shedidn’tgotoschool.Shewenttoworkwithhe
A.沙眼衣原体B.肺炎衣原体C.鹦鹉热衣原体D.肺炎支原体E.立克次体可以通过鸟类传播的病原微生物是
一患有先天性室间隔缺损的孕妇现孕32周,轻微活动后出现胸闷、心悸、气短,休息时心率超过110次/分,呼吸21次/分,此患者目前首选的药物是
左旋多巴抗帕金森病哪种说法是错误的
新生派出所位于老城区,治安环境复杂。为了确保安全,派出所组织两支巡逻组,不间断地对辖区进行巡逻。一组是车巡组,共3人,开一辆警车,负责白天主干道的巡逻;二组是步巡组,共3人,负责夜间支街背巷的巡逻。该所一周警情记录如下:对车巡组而言,不宜作为重点检查
盒内有大小相同的4个小球,全红、全白、全蓝的单色球各1个,另1个是涂有红、白、蓝3色的彩球,从中任取1个,记事件A、B、C分别表示取到的球上有“红色”、“白色”、“蓝色”,则一定有().
最新回复
(
0
)