首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
As more and more electrified vehicles hit the floors of car dealerships, conventional wisdom has it that the market won’t get mo
As more and more electrified vehicles hit the floors of car dealerships, conventional wisdom has it that the market won’t get mo
admin
2015-03-25
59
问题
As more and more electrified vehicles hit the floors of car dealerships, conventional wisdom has it that the market won’t get moving without richer incentives and dense battery-charging networks.
It’ s not surprising that the market may take root in big cities: nowhere is the need for cleaner air and reduced carbon dioxide emissions more pressing, and nowhere else can you expect to find as many green-minded early adopters who will welcome a clean vehicle that takes them the short distances they need to go on one charge. These characteristics make large urban areas the ideal labs for the next phase of electric-vehicle development. Our research offers insights that can guide auto companies, battery makers, infrastructure providers, and city governments alike as they consider moving forward with this technology and the networks that support it.
Large markets are waiting to be served. We found big clusters of potential early adopters— 20 percent in New York—who were distinguished by their green thinking and would consider buying an electric car.
For early adopters, the charging problem isn’t as big as it seems. Unlike other groups of car buyers in New York and Shanghai, early adopters were willing to adjust their driving and parking habits to own an electric car. In fact, they indicated that a dense public charging infrastructure would only modestly increase their interest in buying such cars and that they were willing to cope with more limited charging options. This attitude reduces the need for public investments in the start-up stage, though a broad plug-in infrastructure will no doubt be critical as electrified vehicles migrate to mass adoption in large cities and elsewhere.
This is also good news for automakers, which have the opportunity to overcome another major obstacle: battery limits. Since many drivers in large cities travel only short distances—to and from work, for instance—the near-term cost and duration of electric-car batteries is less of a problem there than it is elsewhere. Rather than offering only all-purpose electric vehicles, automakers can segment buyers according to their driving missions and develop attractively priced models with no more battery energy storage than many of their city drivers need.
Consumer education is one such measure that will be critical for catalyzing both early and mass adoption. Forty percent of New York and Shanghai respondents said they didn’t know much about electric vehicles and many were anxious about driving-range limitations. Few knew that battery-powered cars are relatively quiet and can potentially accelerate faster than conventional ones. And more important, many weren’t aware that electric cars help drivers save money on both fuel and maintenance in the long run.
What is the author’s attitude towards electric vehicles?
选项
A、Critical.
B、Favorable.
C、Neutral.
D、Uncertain.
答案
B
解析
观点态度题。虽然作者在文章中没有直接表现出对电动汽车的赞赏之意,但是,文章中但凡涉及电动汽车的劣势和不足时,作者都在暗示大城市里的人们是可以容忍这些缺点的,而且在文章的最后一段,作者还提到电动汽车的多项优点,因此可以推断作者对电动汽车是持赞赏态度的,所以[B]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4L74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
ThepopulationoftheUnitedStatesisonly6%theworld’spopulation,butAmericans(1)_____onethirdofalltheenergy(2)___
Thecarrot-and-sticktheoryofmotivation(likeNewtonianphysicaltheory)worksreasonablywellundercertaincircumstances.(4
Youcaughtacoldyesterday,andfeelextremelyuncomfortabletoday.ItisnecessarytowritealettertoyourSchoolPrincipal
Inthesetimeswhenmarketforcesappearincreasinglycomplicatedandmorevolatile,itisallthemoreimportanttounderstand
TheSupremeCourt’srecentdecisionallowingregionalinterstatebankshasdoneawaywithonerestrictioninAmerica’sbankingo
Thefarmisamajormarketplaceformillionsoftonsofsyntheticfertilizersandpesticides(杀虫剂),andadvancedmachineryandth
CanHumanKidneyBeTraded?Iftheywerejustanotherproduct,themarketwouldworkitsusualmagic:supplywouldrespond
Floorswreathedinsteam,amazeofpipesglowingred,uncomfortabletemperatures,agedgraffiti,chinabowls,thewrongshapea
随机试题
一般来说,一条支撑线或压力线对当前走势影响的重要性在于()。Ⅰ.股价在这区域停留的时间长短Ⅱ.股价在这区域中伴随的成交量大小Ⅲ.这个区域产生的时间与当前的时间间距Ⅳ.股价在这区域前伴随的成交量
患者,李某,中年女性。近年来触及大腿根部可见一肿块,无红肿热痛等不适症状,睡觉时该肿块能消失;因怀疑肿瘤,遂去医院就诊。手术时应如何修补薄弱环节,下列哪项方法最有助于治疗
龈上洁治术正确的操作应是
A.桃红四物汤B.补阳还五汤C.大黄牡丹汤合红藤煎剂D.藿香正气散合红藤煎剂E.薏苡附子败酱散合参附汤
可降低苯妥英钠代谢,使苯妥英钠血浆浓度增高的是
患者,男,60岁。行肺段切除术后2小时,病人自觉胸闷,呼吸急促,测血压、脉搏均正常,见水封瓶内有少量淡红色液体,水封瓶长玻璃管内的水柱不波动。考虑为
用于防止采暖管道介质倒流的阀门是( )。
下列属于屋面分部工程子分部的有()。
A、Nobodywaskilled,fourinjuredB、Twowerekilled,fiveinjuredC、Twowerekilled,seveninjuredD、Nobodywaskilled,sevenin
Forthesakeoftheireconomicsuccess,yourchildrenwillhavetofacelessstabilityintheirjobs.
最新回复
(
0
)