首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Keeping Cut Flowers (鲜切花) 1.While everybody enjoys fresh cut flowers around his/her house, few people know how to keep them
Keeping Cut Flowers (鲜切花) 1.While everybody enjoys fresh cut flowers around his/her house, few people know how to keep them
admin
2016-07-17
67
问题
Keeping Cut Flowers (鲜切花)
1.While everybody enjoys fresh cut flowers around his/her house, few people know how to keep them for as long as possible.This may be done by keeping in mind a few simple facts.
2.An important thing to remember about cut flowers is that they are sensitive to temperature.For example, studies have shown that cut carnations (康乃馨) retain their freshness eight times longer when kept at 12°C! than when kept at 26°C.Keeping freshly harvested flowers at the right temperatures is probably the most important aspect of flower care.
3.Flowers are not intended by nature to live very long.Their biological purpose is simply to attract birds or insects, such as bees, for pollination (授粉) .After that, they quickly dry up and die.The process by which flowers consume oxygen and produce carbon dioxide (二氧化碳), called respiration (呼吸) , generates the energy the flower needs to give the flower its shape and color.The making of seeds also depends on this energy.While all living things respire, flowers have a high level of respiration.A result of all this respiration is heat, and for flowers the level of heat relative to the mass of the flower is very high.Respiration also brings about the eventual death of the flower.Thus the greater the level of respiration, the sooner the flower dies.
4.How, then, to control the rate at which flowers die? By controlling respiration.How is respiration controlled?By controlling temperature.We know that respiration produces heat, but the re-verse(相反的过程)is also true.Thus by maintaining low temperatures, respiration is reduced and the cut flower will age more slowly.
5.Another vital factor in keeping cut flowers is the quality of the water in which they are placed.Flowers find it difficult to "drink" water that is dirty or otherwise polluted.Even when water looks and smells clean, it almost certainly contains harmful substances that can endanger the flowers.To rid the water of these unwanted substances, household chlorine bleach (漂白剂) can be used in small quantities.It is recommended that 15 drops of chlorine bleach (at 4% solution) be added to each litre of water.The water and solution should also be replaced each day.
A.Control of Respiration
B.Beauty of Fresh Cut Flowers
C.Role of Respiration
D.Most Important Aspect of Flower Care
E.Need for Clean Water
F.Ways of Stopping Respiration
Paragraph 2______
选项
答案
D
解析
本段的第一句和最后一句都是该段的主题句,但是最后一句是此题的答案,选项D几乎是最后一句的原句重现,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4aUd777K
本试题收录于:
职称英语综合类A级题库职称英语分类
0
职称英语综合类A级
职称英语
相关试题推荐
MakingYourselfaGoodRecordIfyouareanAmericanandyouthinkyoumightneedtoborrowmoneysomeday,thebestthingtodo
MakingYourselfaGoodRecordIfyouareanAmericanandyouthinkyoumightneedtoborrowmoneysomeday,thebestthingtodo
ModernSunWorshippersPeopletravelforalotofreasons.Sometouristsgotoseebattlefieldsorreligiousshrines.Othersare
Itislogicalthatadetailedlearningofplantsandtheirpropertiesmustbeextremelyancient.Todaypeopleusuallyacquirea
TheFirstFourMinutesWhendopeopledecidewhetherornottheywanttobecomefriends?Duringtheirfirstfourminutestogethe
MobilePhonesMobilephonesshouldcarryalabeliftheyprovedtobeadangeroussourceofradiation,accordingtoRobertBe
MobilePhonesMobilephonesshouldcarryalabeliftheyprovedtobeadangeroussourceofradiation,accordingtoRobertBe
ALetterfromAlanIhavelearntofaplantobuildthreehundredhousesonthelandcalledParson’sPlacebythefootballg
Hersisterurgedhertoapplyforthejob.
Hersisterurgedhertoapplyforthejob
随机试题
Pronouncingalanguageisaskill.Everynormalpersonisexpertintheskillofpronouncinghisownlanguage;butfewpeoplear
文书立卷
机械性肠梗阻最常见的原因是
期货公司申请设立分支机构,应当未因涉嫌违法违规经营正在被有权机关调查,近()内未因违法违规经营受到行政处罚或者刑事处罚。
依据车船税法的有关规定,下列车船,免征车船税的有()。
已知经营杠杆系数为4,每年的固定经营成本为9万元,利息费用为1万元,则利息保障倍数为()。
相关研究发现,每天睡眠不足7小时的人普遍比睡眠时间更长的人胖,这是因为睡眠不足影响了新陈代谢功能,使刺激食欲的荷尔蒙增加,同时使产生饱胀感的荷尔蒙水平降低。由此不能推出()。
微型计算机键盘上的键是
WhenhelivedinTibetin1950s,radiowastheonlymeanshehadtokeep______ofcurrenteventsinthecountry.
Doyoufindgettingupinthemorningsodifficultthatit’spainful?Thismightbecalledlaziness,butDr.Kleitmanhasanew
最新回复
(
0
)