首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The thousands of people forced to abandon their homes in recent weeks to floodwaters are victims not just of nature but of human
The thousands of people forced to abandon their homes in recent weeks to floodwaters are victims not just of nature but of human
admin
2013-05-19
51
问题
The thousands of people forced to abandon their homes in recent weeks to floodwaters are victims not just of nature but of human error as well. Years of mismanagement of the vast Mississippi River ecosystem—the continuous and often inadvisable construction of levees (堤坝) and navigation (导航) channels, the paving over of wetlands, the commercial development of flood plains—have made the damage worse than it might otherwise have been.
The Obama administration is now completing an inspection of the guidelines governing dams, levees and other water-related projects built with federal money.
Historically, projects had been shaped by two main factors: the Army Corps of Engineers’ conviction that nature can be subdued by levees and dams, and its reflexive green-lighting of any flood control project that encouraged commercial or agricultural development. The new rules, Congress said, should require the Corps and other federal agencies to give equal weight to less easily measurable benefits like wildlife habitat and to "nonstructural" solutions to flood control like preserving wetlands, flood plains and other "natural systems. "
To give the Corps its due, it has performed nobly in the present emergency. Its main-stem levees have held. Its decision to blow holes in levees guarding the New Madrid floodway in Missouri clearly saved Cairo, Illinois, and other places downstream. These methods had long been part of Corps emergency plans, and they worked.
The question the environmental community and many in Congress are asking is whether this would have been necessary if the river had been better managed. In populated areas, some levees were built solely to attract more development, while others closed off flood plains that could have acted as a natural safety valve.
Meanwhile, over the years, the upper Mississippi watershed has lost millions of acres of wetlands that could have served as a natural sponge for floodwaters.
So-called 100-year floods seemed to be hitting the Mississippi with scary regularity—a $ 16 billion flood in 1993, a bad one in 2001, another in 2008, and now this one. Climate change, which some suspect of causing violent downpours, may be part of the problem, though the connection is unclear. What is clear is that we should learn from our mistakes, let nature help out where it can, and not build or farm in places where it makes no sense to do so. As the saying goes, nobody ever beats the river.
What can we learn from the last paragraph about climate change?
选项
A、It has nothing to do with the violent downpours and floods.
B、It is the main cause of the violent downpours and floods.
C、It has been proved to be related to violent downpours and floods.
D、It may be part of the reason causing violent downpours and floods.
答案
D
解析
事实细节题。定位句指出,一些人怀疑气候变化是造成暴雨的原因,当然尽管二者之间的联系并不那么清楚,它也确实有可能是造成洪水的部分原因。由此推断D)“它可能是造成暴雨和洪水的部分原因”为答案。A)“它和暴雨洪水没有关系”、B)“它是造成暴雨洪水的主要原因”和C)“它已被证明和暴雨和洪水之间有关”均不符合原文意思,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4bg7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Inrecentyearsanewfarmingrevolutionhasbegun,onethatinvolvesthe【C1】______oflifeatafundamentallevel--thegene.The
Onthenightoftheplay,Albertwasalreadymade-upand【B1】______inhispoliceman’suniformlongbeforetheendofthefirstac
Soyou’renewonthejob,newtoyourcareer,newtotheworkplace.Whenyoulookatyourselfinanewmirror,areyouproudof
A、Hemustworksixdaysaweek.B、Heshouldneverbelateforwork.C、Hemuststudyhardinhissparetime.D、Heshouldnotbrin
A、Differencesandsimilaritiesbetweentwocultures.B、Americanculture.C、Japaneseculture.D、Theintegrationoftwocultures.
Wouldyoubehappierifyouspentmoretimediscussingthestateoftheworldandthemeaningoflife--andlesstimetalkingabo
Themedicalwrongdoingdebateoftenpitsphysicians—whosaythethreatoflawsuitspushesthemtoorderexpensive,unnecessaryt
Themedicalwrongdoingdebateoftenpitsphysicians—whosaythethreatoflawsuitspushesthemtoorderexpensive,unnecessaryt
Fatheralwayspreferstostartearly____________(而不愿意把事情拖到最后做).
随机试题
健康传播过程中受传者最容易接受或记住的信息是
对于伴有急性肾衰的MODS病人,特别是循环不稳者进行血液净化治疗,一般主张首选
属于β受体阻滞剂属于IB类
根据商业银行法,企业事业单位可以自主选择一家商业银行的营业场所开立一个办理日常转账结算和现金收付的账户。这种账户是不属于下列选项中的哪一个?
可修复的项目是指经过修理或更换后可恢复其原有功能的项目。()
有关零息债券的麦考莱久期,下列说法正确的是( )。
甲、乙是夫妻,共同共有一处房产,则()。
ATM协议将网络分为多个功能层,信元生成由()完成。
奥斯曼青年党
表达式3.6.5/2+1.2+5%2的值是
最新回复
(
0
)