首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Potatoes and cereals. B、Fruits and vegetables. C、Fish and wine. D、Milk and dairy products. C根据句(4)可知,土豆、谷物、大鲤鱼、水果、蔬菜、牛奶以及奶制品都是
A、Potatoes and cereals. B、Fruits and vegetables. C、Fish and wine. D、Milk and dairy products. C根据句(4)可知,土豆、谷物、大鲤鱼、水果、蔬菜、牛奶以及奶制品都是
admin
2018-04-10
39
问题
M: Finding comfort in food. Eating the right dishes can lift our spirits and swallow up stress. Well, here with more on how food affects our mood is Dr. Susan Kleiner, a nutritionist, and the author of The Good Mood Diet. Susan, good morning.
W: Good morning, Kim Bold.
M: So I’m very curious about this. Are there foods that actually have happy chemicals in them?
W: Oh, absolutely. (1) You know, how we feel, how we cope with stress, how we think, and how clearly we think are all directly affected by the food that we eat.
M: OK. We actually went out and asked people what food they ate in order to make themselves happy. And they said that some kinds of food do make them happy, such as chocolate, pizza, Thai food and etc. (2) As for me, pizza would be my happy food. But those aren’t the foods that actually make you happy. Right?
W: Well, it could be. You know, all of those are part of it. But there are foods that really directly affect our brain with certain chemicals. (3) Fish is really a big happy food. It’s got protein in brain, and it is free of fat and full of vitamin D. All of those help raise our neural chemistry and that makes us feel happy. (4) Potatoes, cereals and great carps actually get protein into the brain. Fruits and vegetables, milk and dairy products, all are great for raising mood. (5-1) And crunchy foods, like popcorn, are fabulous for making us feel happy.
M: Why is it so?
W: (5-2) The actual chewing mechanism raises neurotransmitter levels in the brain. So combining all these together creates wonderful combinations. For instance, potatoes with chili on top even. Those are great combinations.
M: OK. Then you got a very happy dinner, right?
W: Yes.
This is the end of Part One of the interview. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. According to the woman, what can be directly affected by the foods we eat?
2. What’s Kim’s happy food?
3. Which of the following is INCORRECT about fish?
4. Which of the following foods can make people happy?
5. Why can popcorn make us feel happy?
选项
A、Potatoes and cereals.
B、Fruits and vegetables.
C、Fish and wine.
D、Milk and dairy products.
答案
C
解析
根据句(4)可知,土豆、谷物、大鲤鱼、水果、蔬菜、牛奶以及奶制品都是令人开心的食物。对话中并未提及酒类,因此答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4hoK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
(1)InayearwhenAlGorewontheNobelPeacePrizeandgreenbecamethenewred,whiteandblue;whenthecombatinIraqshowed
(1)InayearwhenAlGorewontheNobelPeacePrizeandgreenbecamethenewred,whiteandblue;whenthecombatinIraqshowed
PASSAGEONEWhatwasGrandCanyonbeforeitbecameanationalpark?
A、Buyingsomebooks.B、Preparingforlunch.C、Meetingwithfriends.D、Goingtohercompany.B女士在回答男士吃饭时是否抽烟这个问题时,忽然想起自己的丈夫和儿子还在等
A、SittingwatchingTV.B、Readingabook.C、Stayingalone.D、Gatheringwithfriends.D男士问女士何时抽烟最多,女士先说是看电视时,然后说是读书时,后来又说是在公司期间。最后
A、Self-composed.B、Silent.C、Intense.D、Ambitious.A女士提到了另一种烟民,他们喜欢抽烟斗。女士认为这类烟民是内心镇定而满足(calm,contented)的。A与之意思相近,为答案。B“沉默”、C“热烈”
A、Timeofsmoking.B、Quantityofcigarettes.C、Frequencyofsmoking.D、Typesofcigarettes.B男士问女士“你觉得你是重型烟民吗?”女士答道:不……我一周才抽3包烟,
A、Takinganoperation.B、Injectiontherapy.C、Blooddonation.D、Takingmedicine.C对话中在主持人说过铁元素过多的治疗方式有些原始后,Sharon说,确实很神奇,只是简单的捐献
A、Twodayslater.B、Withinaweek.C、Twoweekslater.D、Itisnotmentioned.B在对话的最后,女士告诉Mr.Phelps,她公司通常会在一周之内告知面试的结果,故B项为正确答案。
A、Shefeltbored.B、Shefeltlonely.C、Shecherishedthem.D、Thesubjectwaseasy.C面试的开头部分谈到了MissGreen的大学时光,根据原文关键词agreattim
随机试题
2007年底,甲国驻乙国总领馆的一只邮袋在乙国入境时,被乙国有关部门怀疑内有违禁品,并试图拆开检查。该邮袋上有领馆专用的明显标志。甲、乙两国均为《维也纳领事关系公约》的缔约国,但相互间无其他相关协定。根据公约的规定,下列哪些选项是正确的?(2008—卷一—
物业服务企业资质等级为一级资质时,物业管理专业人员以及工程、管理、经济等相关专业类的专职管理和技术人员不少于()
在化学课程教学过程中.如果学生出现疲劳,无精打采的现象,老师所采取的解决措施应当是()。
为了消除安全隐患、净化社会环境,某派出所根据上级部署对娱乐场所展开集中整治,排查出本辖区设有以下场所,其中开设地点符合相关规定的是:
加拿大研究人员对北美不同地区平均年龄29.4岁的308位志愿者(其中198位是女性)进行了调查,结果发现50.7%的人有互联网拖延症,而且上网时间的47%不是用来工作,而是用来拖延工作。研究表明:白领的拖延情况比蓝领更严重;被雇佣的白领比自由经营的白领更严
卡选什战役(南京大学1998年世界古代中世纪史真题)
Wheredoesthistalkprobablytakeplace?
Withincreasedtaxationandrisingprices,Iamgoingtohaveto______onquitealotofthings-clothes,recordsandsoon.
In1812,theUnitedStatesfoughtthefirstwarwith______afteritbecameanindependentnation.
______areboundmorphemesbecausetheycannotbeusedasseparatewords.
最新回复
(
0
)