首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If children could step into the shoes of a victim of bullying, would they be less likely to push others around? That’s the hope
If children could step into the shoes of a victim of bullying, would they be less likely to push others around? That’s the hope
admin
2017-11-08
50
问题
If children could step into the shoes of a victim of bullying, would they be less likely to push others around? That’s the hope behind a virtual reality system, on trial in 10 schools in Massachusetts, which seeks to give kids a perspective on how cruel treatment affects their peers. Called SchoolLife, the system portrays what happens when John, a shy and bookish boy, accidentally jostles (推撞、挤拥) a popular girl called Sarah. She then tells people to ignore him and posts cruel messages on Facebook, no matter how much John apologizes.
Children who are given John’s role find themselves isolated. They hear that they can seek help from a friend, Eliza, who is also part of Sarah’s friend group. But Eliza gives John the cold shoulder, and no other classmates will reach out to him, leaving the user feeling hurt by a former ally who seems to have become Sarah’s lackey (侍从;马屁精). When users play the role of Eliza, however, they can see that she is acting under peer pressure, not out of malice (恶意).
SchoolLife is the creation of GiantOtter, a start-up in Boston co-founded by Geoff Marietta. He says the idea is that experiencing other students’ points of view will help foster better relationships between pupils and so reduce bullying. Right now, pairs of students play out each scenario as John and Eliza, typing in requests or responses to questions. The interactions are collected and stored in a database, to be classified according to the psychological strategies the children use to navigate the situation. Ultimately, the idea is to have users interact with artificially intelligent characters. If the software deems that a user’s input is consistent with resolving the conflict friendly, the virtual characters might respond more favorably. For instance, if someone playing John says he understands that Eliza is under pressure from her peer group, then Eliza might be more open to helping patch things up with Sarah. If not, then things might continue to go badly.
Deborah Eakin, a psychologist at Mississippi State University, is intrigued by the approach. " I do see some value in having a kid virtually experience what the bullied kid experiences," she says. Marietta and his partner Jeff Orkin now want to improve SchoolLife by augmenting the characters’ body language and giving them voices.
Which of the following statements can be inferred from the passage?
选项
A、Students can use body language and voices when they act different roles in SchoolLife.
B、If the software deems that a user’s input is consistent with dealing with the issue friendly, the virtual characters in SchoolLife might react more kindly.
C、When users play the role of Eliza, they can see her malice.
D、SchoolLife seeks to make kids know how bullying happens.
答案
B
解析
该题需要对全文进行通读。A选项可以定位到文章最后一段,从Marietta and his partner Jeff Orkin now want to improve SchoolLife by augmenting the characters’ body language and giving them voices可以看出,目前SchoolLife还不支持角色扮演者使用自己的身体语言和声音。因此A选项错误。B选项可以定位到文章第三段中的If the software deems that a user’s input is consistent with resolving the conflict friendly,the virtual characters might respond more favorably,其中kindly是favorably的同义替换。所以B选项正确。C选项可以定位至文章第二段的When users play the role of Eliza,however,they can see that she is acting under peer pressure,not out of malice,not out of malice意为“不是出于恶意”,而选项刚好与该句意思相反,所以C不正确。而D选项描述的并不是SchoolLife的目的,所以D也不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4na7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、TheypredominatetheEnglishworld.B、Theyareunabletoadapttothecompetitiveworld.C、Theyinvestmoretimeinlearninga
Wouldyoubehappierifyouspentmoretimediscussingthestateoftheworldandthemeaningoflife—andlesstimetalkingabou
A、Sleepingproblems.B、Stomachproblems.C、Bademotions.D、Highbloodpressure.B短文提到,长期过量喝咖啡会导致胃部和牙齿出现问题。B对应其中一个负面影响,故正确。
A、Studentsandhousewives.B、Athletesandtrainers.C、Youngpeopleandbusypeople.D、Singersandteachers.C短文中提到,这些饮料通常瞄准的消费者是
A、Theycaremuchabouttheenvironment.B、Theairpollutionwilldisappeargradually.C、Theirtownsbecomemorepleasanttolive
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOnUrbanWaterlogging(内涝)followingtheoutlinegivenb
Whentoday’scollegegraduatesgettogetherforareunionsomeday,theymaydecidetodoitbycomputer.That’sbecauserightno
A、Sheteachesinmathdepartment.B、ShewillnotrecoveruntilFriday.C、Sheoftenmissesclassesforbeingsick.D、Shehasacl
A、Thecoldhouses.B、Thebadweather.C、Thegloomywinter.D、Thelongnight.A男士说瑞典人在英国的时候总是抱怨即便在晴好的冬天房子里也很冷,因此答案为A。预读选项,选项都是负面事
A、Helpdohousework.B、Bargainwiththelandlord.C、Agreetosharewithothers.D、Signacontractfortwoyears.A
随机试题
滑动轴承的摩擦状态大多数情况下处于()。
都是联绵词的一组是()
A.alotofmoneyB.expresspublicfeelingonlocalissuesC.morningD.localpeopleE.nationalissuesF.localissuesMany
冠状动脉CTA在临床应用广泛,关于冠状动脉CTA。冠状动脉CTA的适应证错误的是
商业银行贷给同一借款人的贷款金额不得超过银行资本金额的( )。
基金托管人应当履行的职责包括()等。
在收容教养期间,对被收容教养的未成年人实行( )方针。
根据所给材料,回答下面问题
建设生态文明,必须保护生态环境。保护生态环境的根本之策是
Inthepastdecade,newscientificdevelopmentsincommunicationshavechangedthewaymanypeoplegatherinformationaboutpoli
最新回复
(
0
)