首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Reduction of risks. B、Insurance cycle. C、Company needs. D、Control of its own destiny. B录音末尾提到,主讲人开始回顾去年保险业状况和经济大环境,并思考这些问题对保险周
A、Reduction of risks. B、Insurance cycle. C、Company needs. D、Control of its own destiny. B录音末尾提到,主讲人开始回顾去年保险业状况和经济大环境,并思考这些问题对保险周
admin
2020-06-06
81
问题
Good morning, ladies and gentlemen, and thank you Mr. Chairman for that kind introduction. This morning I’m here to share some thoughts about our industry—the insurance.
It is the job of insurance to reduce or remove risks. And that’s something today’s businesses need. In a world where new risks seem to be created out of thin air every day, businesses must be able to reduce their risks—otherwise no one will ever want to invest or take a risk again.
How do we respond to a situation where our customers want us, but in which all our thinking and planning was just the opposite? How do we respond to a world that looks the same, in which people continue to go about their daily business, their ordinary lives as we insist on calling them, but a world which feels tangibly different... a world in which a new mood now prevails.
The world is different—we now need to behave differently. And that’s the challenge before the insurance industry today. Then how differently? Well to try to give you some of the answers, I want to cover three main points this morning.
First, I want to take a critical look at some of the trends and pressures affecting the US and world markets over the last year. You’ll be familiar with many of these individually, but it’s when we look at them collectively—when we see the pattern they form—that it becomes clear we’re now operating in unknown—and perhaps dangerous—waters. All of this, I believe, has a great deal of impact on our current thinking about the so-called "insurance cycle".
Next, I want to put forward the response which I believe we need to make as an industry to this new insurance environment.
Finally, I want to share with you how the company is taking control of its own destiny and will no longer allow external forces such as the insurance cycle to drive it in a direction it no longer wishes to travel.
So let’s begin by looking at the state of the insurance industry and the economy last year and think about what all of this means for the insurance cycle.
23. What do today’s companies need according to the speaker?
24. What is the challenge of the insurance industry?
25. What is the insurance company thinking about by studying market trends and economy?
选项
A、Reduction of risks.
B、Insurance cycle.
C、Company needs.
D、Control of its own destiny.
答案
B
解析
录音末尾提到,主讲人开始回顾去年保险业状况和经济大环境,并思考这些问题对保险周期(insurance cycle)的意义所在,所以B项“保险周期”正确。A项“降低风险”和C项“公司需求”均在录音开头提到,但不是主讲人提到去年保险业状况和经济环境时考虑的问题,故排除。D项“掌控命运”则在演讲的第三点中有提到,但与问题无关。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4oP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Moneycanbuyhappiness,butonlyifyouspenditonsomeoneelse,researchersreported.Spendingaslittleas$5adayons
Childrenwhosemindswandermighthavesharperbrains,researchsuggests.Astudyhasfoundthatpeoplewhoappeartobecon
ShoppricesinJunefellatthefastest【C1】______ratesinceatleast2006as【C2】______foughttoattractcustomers,theBritishR
A、Doubtful.B、Guilty.C、Sad.D、Pessimistic.C①四个选项都是形容心理状态的词,因此本题很可能询问某人的感受。②短文开头提到,施瓦辛格初到美国参加了世界健美锦标赛,结果失败了,他伤心欲绝,大声痛哭。C中的sad是对
A、TheyhavesomefinancialproblemsB、Theylackanexcellententerpriseculture.C、Theydon’tmakeasmuchmoneyasbefore.D、Th
A、Itslowpurchaseprice.B、Itswideavailability.C、Itsgoodnutritionalvalue.D、Itshighwatercontent.C①选项都是表示积极信息的名词短语,推测题
DoBritain’sEnergyFirmsServethePublicInterest?[A]Capitalismisthebestandworstofsystems.Lefttoitself,itwillemb
A、Delayedtreatments.B、Thequakesthemselves.C、Lackoffoodandwater.D、Collapseofbuildings.D原文讲述地震的重大损失主要是由于房屋的倒塌和其他一些因素,
KyleMaguirewantedtoattendtheUniversityofNebraskaassoonashegraduatedfromhighschoolyearsago.AnaspiringWebdev
A、Becauseitisrelatedwithpopsongs.B、Becauseitisbothsimpleandinexpensive.C、Becauseyoudon’tneedamastertoteach
随机试题
关于非特异性免疫,下列说法错误的是
患者为右利手,意识清,能理解他人讲话内容。但不能表达自己的意图,病变在
男性,37岁。查体时可触及奇脉。该患者可能是
下列选项中,用人单位应当与劳动者签订无同定期限劳动合同的有()。
甲公司于20×3年11月3日收到法院通知,被告知工商银行已提起诉讼,要求甲公司清偿到期借款本息5000万元,另支付逾期借款罚息200万元。至12月31日,法院尚未作出判决。对于此项诉讼,甲公司预计除需偿还到期借款本息外,有60%的可能性还需支付逾期借款罚息
叶酸只有还原成二氢叶酸才能发挥其生理活性。()
根据下列资料,回答下列题。2011年,新疆全口径财政收入。1646.18亿元,增长38.2%。地方财政收入1038.80亿元,增长49.8%。地方财政一般预算收入720.91亿元,增长44.0%,其中,各项税收收入593.36亿元,增长42.6%
学习迁移是指一种学习对另一种学习的影响,即已获得的知识经验、知识结构、动作技能、学习态度、策略和方法等与新知识、新技能之间所发生的影响。下列选项中,没有体现学习迁移能力的是()。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
经济特区的资金来源主要靠
最新回复
(
0
)