首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Are you worried by the rising crime rate? If you are then you probably know that your house, possessions and person are increasi
Are you worried by the rising crime rate? If you are then you probably know that your house, possessions and person are increasi
admin
2014-02-25
58
问题
Are you worried by the rising crime rate? If you are then you probably know that your house, possessions and person are increasingly in danger of suffering from the tremendous rise in the cases of burglary(盗窃)and assault(袭击).
Figures indicate an ever - increasing crime rate, but it is only too easy to imagine " It will never happen to me, " Unfortunately, statistics show that it really can happen to you and, if you live in a large city, you run twice the risk of being a victim. Fortunately, there is something definite which you can do. Protect Alarma can help to protect your house with a burglar alarm system which is effective, simple to operate and easily affordable.
You must remember that possessing a burglar alarm is no indication that your house is packed with valuable possessions. It quite simply indicates to unwelcome visitors that yours is one house they will not break into easily, so they carry on to an unprotected house where their job is made a lot easier.
Send now for our free leaflet(小册子)telling you how Protect Alarm protect your house quickly, easily and cheaply. Complete and tear off the slip below and post it to us. Postage is free. Alternatively, telephone us at 3276721 where we have around - the - clock answering services. It costs nothing to find out about Protect Alarms.
Anyone who takes an interest in the crime rate will, according to the the text, be aware that______.
选项
A、more burglars are being caught than ever before
B、people have more possessions to worry about nowadays
C、burglars are more at risk than they used to be
D、homes are more likely to be broken into than before
答案
D
解析
文意理解题,见文章第一段。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4yFC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Hehadscarcelyhandedmetheletterwhenheaskedmetoreadit.
Ontheold-timefarminAmericatherewerechickensandturkeys.Therewerealsocows,pigs,andotherlivestock.Buttherewere
Smokingissoharmfultopersonalhealththatitkills______peopleeachyearthanautomobileaccidents.
Whenit______schoolwork,theprofessorwilltreathisstudentsequally.
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;inotherwords,theoriginoflanguageisamystery.Allwereallyknowistha
Intoday’scompetitivejobmarket,studentsarelookingfordegreesoutsidetheirhomecountriestopositionthemselvesasgloba
Intoday’scompetitivejobmarket,studentsarelookingfordegreesoutsidetheirhomecountriestopositionthemselvesasgloba
Intoday’scompetitivejobmarket,studentsarelookingfordegreesoutsidetheirhomecountriestopositionthemselvesasgloba
Firecanhelppeopleinmanyways.Butitcanalsobeverydangerous.Firecanheat(加热)water,warmhouses,givelightandcookf
随机试题
(2003)Idon’tthinkthatIshallfail.ButifI____Iwouldtryagain.
IfIcanhelp______,Idon’tlikeworkinglateintothenight.
下列结缔组织病中,最易并发恶性肿瘤的是
儿童期最常见的急腹症有
线粒体在透射电镜下观察,以下描述哪个是正确的
2000年,春兰集团决定将总部迁到上海,而生产基地仍留在江苏省泰州,这说明在经济全球化过程中,城市发生了()变化。
“竹席:竹子”与“衣服:布料”这两组词的逻辑关系一致。()
Barbara:Yourhelpmeanseverything.Justdon’tknowI’lleverrepayyou.Kenneth:______.It’snothing!
实践的基本属性有()
记Y1=X1X4,Y2=X2X3,则X=Y1-Y2,且Y1,Y2独立同分布:P{Y1=1}=P{X1=1,X4=1}=P{X1=1}P{X4=1}=0.16=P{Y2
最新回复
(
0
)