首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Would-be language teachers everywhere have one thing in common: they all want some recognition of their professional status and
Would-be language teachers everywhere have one thing in common: they all want some recognition of their professional status and
admin
2013-10-17
87
问题
Would-be language teachers everywhere have one thing in common: they all want some recognition of their professional status and skills, and a job. The former【B1】______ is obviously important on a personal level, but it is【B2】______if you are to have any chance of finding work.
Ten years ago, the【B3】______was very different. In virtually every developing country, and in many developed countries as well, being a native English speaker was enough to get you【B4】______as an English teacher.
Now employers will only look at teachers who have the【B5】______, the skills and attitudes to teach English【B6】______. The result of this has been to【B7】______non-native English teachers to the same status as their native【B8】______—something they have always deserved but seldom enjoyed. Non-natives are now happy—linguistic discrimination is a thing of the past.
An ongoing research project, funded by the University of Cambridge, asked a sample of teachers, teacher educators and employers in more than 40 countries a question:【B9】______. "No" was the answer. They would ignore who the teachers were and where they came from.【B10】______. Thus, a new form of discrimination— this time justified because it singled out the unqualified—liberated the linguistically oppressed. But the Cambridge project did more than just that:【B11】______.
【B7】
Would-be language teachers everywhere have one thing in common: they all want some recognition of their professional status and skills, and a job. The former(36)requirement is obviously important on a personal level, but it is(37)vital if you are to have any chance of finding work.
Ten years ago, the(38)situation was very different. In virtually every developing country, and in many developed countries as well, being a native English speaker was enough to get you(39)hired as an English teacher.
Now employers will only look at teachers who have the(40)knowledge, the skills and attitudes to teach English(41)effectively. The result of this has been to(42)raise non-native English teachers to the same status as their native(43)counterparts—something they have always deserved but seldom enjoyed. Non-natives are now happy—linguistic discrimination is a thing of the past.
An ongoing research project, funded by the University of Cambridge, asked a sample of teachers, teacher educators and employers in more than 40 countries a question:(44)whether they regard the native and non-native speakers distinction as being at all important. " No" was the answer. They would ignore who the teachers were and where they came from.(45)As long as candidates could teach and had the required level of English, it didn’t matter. Thus, a new form of discrimination—this time justified because it singled out the unqualified—liberated the linguistically oppressed. But the Cambridge project did more than just that:(46)it confirmed that the needs of native and non-native teachers are extremely similar.
选项
答案
raise
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/50c7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、35.B、130.C、10000.D、113B细节题。本文介绍美国的电话情况。听到“FederalExpresslinks130majorAmericancitiesand10000surroundingcommunitie
BanksinShanghaialsoopenfrom9a.m.-5/6p.m.WhenyoucallanabroadnumberinChina,youshouldput______beforethecoun
A、5gms.B、10gms.C、15gms.D、50gms.B文中提到“thesafetythresholdforsugarwouldbe10gmsaday”,threshold在这里表示“许可量”,与limit相近,由
A、Itmaynotbeofahighlevelofsecurity.B、Itcannotcontainanycommercialinformation.C、YoucanonlyusethefreeE-mail
OnInternetSafety1.目前网络安全的状况2.保证网络安全的措施3.我的观点
A、Itcanhelppeoplebuildupconfidence.B、Itcanimprovemutualunderstanding.C、Itcaneliminategamblinganddrinking.D、It
A、Noonewasinterestedinthediscussion.B、Politicsisasensitivetopic.C、Thewomanisnotbeingserious.D、Peopleshouldav
Evaluatingemployeeperformanceisakeyofmanagementskills.Thechallengeistogivetheemployeesanaccuratepictureofchi
Ataroundageoffive,everychildhastomakethe【C1】______fromhometoschool.Childrenatthisagehaveanenormousamountto
随机试题
常用麝香草酚酒精的浓度是
下列说法错误的是:()
对国有企业改革中涉及的划拨土地使用权,下列(),经批准可保留划拨土地使用权。
统计指标的两个主要特点是( )。
简述中华人民共和国成立的历史意义。
你是单位领导,一位朋友的孩子在你单位。朋友让你平时多照顾一下他的孩子,你怎么做?
一、注意事项 1.《申论》考试,与传统作文考试不同,是对分析材料的能力、表达能力的考试。 2.作答参考时限:阅读资料40分钟,作答110分钟。 3.仔细阅读给定的资料,按照后面提出的“申论要求”依次作答。二、资料1.据称,如果从正规
Accordingtothepassage,somepeoplestartedanationalassociationsoasto______.Bysayingthatthebombalsohasadeterre
文化强国,是指这个国家具有强大的文化力量。建设社会主义文化强国
Whatdoesthewomanplantodotomorrow?
最新回复
(
0
)