首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Technology is supposed to make our lives easier, allowing us to do things more quickly and efficiently. But too often it seems t
Technology is supposed to make our lives easier, allowing us to do things more quickly and efficiently. But too often it seems t
admin
2017-04-13
61
问题
Technology is supposed to make our lives easier, allowing us to do things more quickly and efficiently. But too often it seems to make things harder. This spiral of complexity, often called "feature creep," costs consumers time, but it also costs businesses money. Product returns in the U.S. cost a hundred billion dollars a year, and a recent study by Elke den Ouden, of Philips Electronics, found that at least half of returned products have nothing wrong with them. Consumers just couldn’t figure out how to use them. Companies now know a great deal about problems of usability and consumer behavior, so why is it that feature creep proves unstoppable?
In part, feature creep is the product of the so-called internal-audience problem: the people who design and sell products are not the ones who buy and use them, and what engineers and marketers think is important is not necessarily what’s best for consumers. The engineers tend not to notice when more options make a product less usable. And marketing and sales departments see each additional feature as a new selling point, and a new way to lure customers.
You might think, then, that companies could avoid feature creep by just paying attention to what customers really want. But that’s where the trouble begins, because although consumers find overloaded gadgets unmanageable, they also find them attractive. It turns out that when we look at a new product in a store we tend to think that the more features there are, the better. It’s only once we get the product home and try to use it that we realize the virtues of simplicity.
It seems odd that we don’t anticipate feature fatigue and thus avoid it. But, as numerous studies have shown, people are not, in general, good at predicting what will make them happy in the future. As a result, we will pay more for more features because we systematically overestimate how often we’ll use them. We also overestimate our ability to figure out how a complicated product works.
The fact that buyers want bells and whistles but users want something clear and simple creates a peculiar problem for companies. A product that doesn’t have enough features may fail to catch our eye in the store. But a product with too many features is likely to annoy consumers and generate bad word of mouth, as BMW’s original iDrive system did.
It is stated in Paragraph 4 that the buyers generally
选项
A、are too confident of their ability to use the complicated products properly.
B、are deeply convinced that all the products work in a simple way.
C、are fed up with the more and more features of the products.
D、are quite clear about the products which will make them happy in the future.
答案
A
解析
推理判断题。根据题干定位到第四段。本段最后一句明确说明我们过高估计了自己使用这类功能复杂的产品的能力,故A项与之相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5IbZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Americansnolongerexpectpublicfigures,whetherinspeechorinwriting,tocommandtheEnglishlanguagewithskillandgift.
Americansnolongerexpectpublicfigures,whetherinspeechorinwriting,tocommandtheEnglishlanguagewithskillandgift.
InatimeoflowacademicachievementbychildrenintheUnitedStates,manyAmericansareturningtoJapan,acountryofhigha
InatimeoflowacademicachievementbychildrenintheUnitedStates,manyAmericansareturningtoJapan,acountryofhigha
Formorethantwodecades,U.S.courtshavebeenlimitingaffirmative-actionprogramsinuniversitiesandotherareas.Thelega
Itiseasiertonegotiateinitialsalaryrequirementbecauseonceyouareinside,theorganizationalconstraintsinfluencewage
YouaremajoringinEnglish-ChineseinterpretationandgoingtograduatefromBeijingForeignStudiesUniversityinJune2016.W
ReadthefollowingtextandanswerthequestionsbychoosingthemostsuitablesubheadingfromthelistA-Gforeachnumberedp
ReadthefollowingtextandanswerthequestionsbychoosingthemostsuitablesubheadingfromthelistA-Gforeachnumberedp
Itistheurbandriver’smostagonizingeverydayexperience:thesearchforanemptyparkingplace.Circling,narrowlymissinga
随机试题
民用供配电网提供的是直流电源,由直流发电机产生。()
贾某在路边将马某打倒存地,劫取其财物。离开时贾某为报复马某之前的反抗,往其胸口轻踢了一脚,不料造成马某心脏骤停死亡。设定贾某对马某的死亡具有过失,下列哪一分析是正确的?()(2016/2/16)
下列事项中.不会直接引起企业所有者权益总额发生变动的有()。
【2015重庆綦江】下列对“发现法”的描述中,正确的有()。
“雾霾可使鲜肺6天变黑肺,一旦形成无法逆转”,近日,一条号称是某著名大学的实验结论引起了各网站、微博大量的转发和议论,相关文稿称,该实验由该大学与某医药企业合作完成,实验中对大鼠气管滴注PM2.5悬浊液。对此,某医院感染科主任认为,PM2.5需经呼吸道吸入
J曲线效应描述的是()。
下列关于汉字的输入法,叙述正确的是
1.Formanyfashion-consciousFrenchmen,thetriumphofthedarksuit,importedfromEnglish,wasasourceofnationalshameand
SeizetheDayisregardedthebestnovelof
Ontheoutsidetheymightputonabraveface,hitthepubandtalkevenmoreaboutfootball.Butastudyhasfoundthat,【B1】___
最新回复
(
0
)