首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They hoped to find gold and become rich there. B、They went there for political reasons. C、They were put in prison there. D、The
A、They hoped to find gold and become rich there. B、They went there for political reasons. C、They were put in prison there. D、The
admin
2022-07-21
36
问题
W: Hey, Mario. Can you tell me how many people are living in Australia today?
M: There are more than 15 million people living in Australia. But only 160000 of these are natives.
W: So where have the rest come from?
M: Well, until 1850 most of the settlers came from Britain and Ireland and, as we know, many of these were prisoners. Then in 1851 something happened and changed everything. Gold was discovered in southeastern Australia. During the next ten years, nearly 700000 people went to Australia to find gold and become rich. Many of them were Chinese.
W: When did the first Italians arrive in Australia?
M: The first Italians went there, like the Chinese, in the gold-rush, hoping to find gold and become rich. But most also went there for political reasons. During the 1850s and 1860s different states in Italy were fighting for independence and some Italians were forced to leave their homelands because they were in danger of being put in prison for political reasons.
W: I believe there are a lot of Italians in the sugar industry.
M: Yes, that’s right. In 1891 the first group of 300 Italians went to work in the sugarcane fields of northern Australia. They worked very hard and many saved enough money to buy their own land. In this way they came to dominate the sugar industry on many parts of the Queensland coast.
W: But not all Italians work in the sugar industry, do they?
M: No. A lot of them are in the fishing industry. Italy has a long coastline, as you know, and Italians have always been good fishermen. At the end of the 19th century some of them went to Western Australia to make a new life for themselves. Again, many of them, including my grandfather, were successful.
W: Wow, you are really a walking history textbook. Thank you for telling me all those things.
M: My pleasure.
Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.
1. What does the speaker say about the population in Australia?
2. Why did most of the first Italians go to Australia?
3. How did Italians dominate the sugar industry on many parts of the Queensland coast?
4. What do we learn about Italians according to the conversation?
选项
A、They hoped to find gold and become rich there.
B、They went there for political reasons.
C、They were put in prison there.
D、They went there for its vast area of farmland.
答案
B
解析
由原文可知,第一批到澳大利亚的意大利人和中国人一样是为了淘金,变成有钱人,但多数意大利人来到澳大利亚是出于政治原因。因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5Sx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositionentitledStudyingOverseas.Youshouldwriteatleast150words
A、Itpublishesmagazines.B、Itsponsorstradefairs.C、Itrunssalespromotioncampaigns.D、Itisengagedinproductdesign.C男士
A、Encouragingotherstofollowhiswrong-doingB、Stealingendangeredanimalsfromthezoo.C、Organisingpeopleagainsttheautho
A、Ithasthemostaggressivepolicies.B、Ithasthehappieststudents.C、Itisaveryexpensiveprivateschool.D、Itislocated
A、Sheworkedasadoor-to-doorsalesperson.B、Sheworkedasashopassistant.C、Sheworkedasawaitressatarestaurant.D、She
A、Ithasseenasteadydeclineinitsprofits.B、Ithasbecomemuchmorecompetitive.C、Ithaslostmanycustomerstoforeignco
A、Designingfashionitemsforseveralcompanies.B、Modelingforaworld-famousItaliancompany.C、WorkingasanemployeeforFer
A、Enormoussizeofitsstores.B、Numerousvarietiesoffood.C、Itsappealingsurroundings.D、Itsrichandcolorfulhistory.B男士说
A、Thewoman’scompanyfailedtomakepaymentsintime.B、Theadspecificationshadnotbeengivenindetail.C、Thewoman’scompa
G根据inadifficultfiscalenvironment定位到G段。原文说,在财政困难的环境中开展非传统教育并不容易。本题句子的Offering与原文的Starting对应,文中的alternatives即指可供学生选择的多种学习方式。di
随机试题
基金监管()是指基金监管具体对象的范围,既包括基金市场活动的主体也包括基金市场主体的活动。
起源于古罗马,在意大利文艺复兴时期比较经常地使用。但直到法国古典主义时期才被当作主要构图手段的是()。
下列污染源中须要分析评价烟气下洗影响的污染源是()。
重要空白凭证库(库房或金库)的管理员不得领用、使用重要空白凭证。()
肾上腺可分泌多种激素,下列不属于肾上腺皮质分泌的激素是()。
政治纪律就是关于人民警察()方面的规范。
Americans’prideandfaithoftheireconomicsystem,【C1】______thatitprovidesopportunitiesforallcitizenstohavegoodlives
A、Yes,hedid.B、No,hedidn’t.C、It’snotmentioned(提及)inthepassagA农夫最后对老虎说的一句话很有意思:“Nowyouknowaboutmyintelligence,e
ElectronicpetsaresweepingChina’slargecitiesastheyhaveelsewhereinAsia,asincreasingnumbersofyoungpeoplegocrazy
A、Bysendingwaterdirectlybacktoseawithgreatforce.B、Byreducingwaveenergy.C、Byreducingbeachwidth.D、Bystabilizing
最新回复
(
0
)