首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、In September. B、In October. C、In November. D、In December. D事实细节题。本题问的是Social Number成立的时间。短文中明确提到了Social Number成立于12月份。
A、In September. B、In October. C、In November. D、In December. D事实细节题。本题问的是Social Number成立的时间。短文中明确提到了Social Number成立于12月份。
admin
2016-03-29
46
问题
(16)Internet anonymity has a long and controversial history—it’s a unique feature of the web that has provided additional levels of safety for whiftle-blowers and human rights advocates, but it’s also given rise to the Internet cheating and a host of other evil behaviors that come from expression without much fear of consequence. Currently, anonymity is most common on Internet forums and within comment sections of websites, where allowing people to post without their identities has become controversial. Mainstream social networks have generally discouraged anonymity. But for people whose workplaces or families disapprove of their political leanings or sexual orientations, the benefits of real names are less clear.(17)On Social Number, which launched in December and already has thousands of registered users according to the company, individuals sign up and pick a long number that becomes their identity on the network, which doesn’t rely on names or usernames like other sites. Users can then post about topics and have discussions ranging from reducing your carbon footprint to dealing with a bad boss to atheism. The CEO of the company, who goes by MK and declined to provide his full name citing anonymity concerns, said the anonymity is crucial to the site’s success.(18)MK said the organization will protect the anonymity of the site’s users, which now include self-professed members of the hacker group Anonymous, but they will not permit discussion of illegal activity on the site.
16. What is the speaker’s attitude towards Internet anonymity?
17. When was Social Number launched?
18. What can be learned about Internet anonymity from the passage?
选项
A、In September.
B、In October.
C、In November.
D、In December.
答案
D
解析
事实细节题。本题问的是Social Number成立的时间。短文中明确提到了Social Number成立于12月份。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5UL7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Toorganizeactivitiesforchildren.B、Toselllocalfarmproducts.C、Tobringtouriststothetown.D、Toraisefundfortheh
A、Peterisverybusy.B、Peterworksfast.C、Peterworkshard.D、Peterisbehindinstudy.A本题关键是要听到女士说的fivepart-timejobs(五份兼职工
A、Communicationactuallytakesplacewhenthemessageisreceived.B、Therearemoremeansofreceivingthanofsendingcommunica
EatingOurYoung[A]AtFeltonvilleSchoolofArtsandSciences,amiddleschoolinapoorneighborhoodofPhiladelphia,thescho
A、Theyclusteredincaves.B、Theytraveledingroups.C、Theyhadarefinedlanguage.D、Theyfedmostlyonfruit.A男士说:“那个时候还没有社会
A、Indifferent.B、Suspicious.C、Favorable.D、Critical.C女士说:“我真的喜欢读你的书。我刚读完这本.从头读到尾只花了一天时间”。故选C。
WhenMomandDadGrowOld[A]Theprospectoftalkingtoincreasinglyfragileparentsabouttheirfuturecanbe"oneofthemost
A、Youngpeopletendedtodowhattheylike.B、Companiespreferredmaleworkerstofemale.C、Youngmengotbetterpaythanyoung
A、Becausetheycan’taffordto.B、Becausetheythinksmallhousesaremorecomfortabletolivein.C、Becausebighousesareusua
A、Passthecoffeetotheman.B、Haveasmallcupofcoffee.C、Gowithoutcoffee.D、Gooutforcoffee.C这道题涉及欧美人的生活习惯,如果你是在咖啡厅等场所
随机试题
与原发性肝癌发生关系最密切的是()
关于人体实验的国际性著名文件是()
下列哪项不属于既往史需要询问的内容()
火灾的起数与气象条件密切相关,影响火灾的气象因素主要有()。
(2011、2008年考试真题)认股权证的杠杆作用反映了认股权证市场价格上涨(或下跌)幅度是可认购股票市场价格上涨(或下跌)幅度的几倍。()
如果一个社会的收入是绝对平衡的。那么,基尼系数将()。
上地第一小学利用“六一”儿童节通过和当地报社、电台合作开展广泛宣传,号召社会各界奉献爱心,帮助孤儿。这体现了()。
下列叙述中,错误的是()。
ManywordsintheEnglishlanguageareFrenchin_______.
A—PerfectattendancebonusJ—MinimumwageB—PerformancebonusK—BasicwageC—IncometaxL—TravelingallowanceD—OvertimepayM—A
最新回复
(
0
)