首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the following article and answer questions 19-25. For questions 19-25, choose the correct answer A, B, C or D. Mark
Read the following article and answer questions 19-25. For questions 19-25, choose the correct answer A, B, C or D. Mark
admin
2017-04-19
30
问题
Read the following article and answer questions 19-25.
For questions 19-25, choose the correct answer A, B, C or D.
Mark your answer on your Answer Sheet.
A Real Cliffhanger
The digital onslaught of e-books and Amazon-style e-tailers have put bookstores in an existential predicament. Digital books are expected to outsell print titles by 2015 in Britain, says Sam Hancock, digital product manager at HarperCollins, and even sooner in America, With the demise of HMV, that music-peddling stalwart, still fresh in everyone’s minds, bricks-and-mortar bookstores appear to be on borrowed time. So, what is the future of the bookstore?
This was the burning questions on everyone’s lips at a recent event at Foyles’s flagship bookshop on Charing Cross Road in London, where some of Britain’s leading literary agents, authors, marketing managers and booksellers gathered to discuss its fate ahead of the bookseller’s move from its current rambling premises to the former home of Central Saint Martin’s art school just up the road
For a bookstore to remain successful, it must improve "the experience of buying books," says Alex Lifschutz, an architect whose London-based practice is designing the new Foyles. He suggests an array of approaches: "small, quiet spaces cocooned with books; larger spaces where one can dwell and read; other larger but still intimate spaces where one can hear talks from authors about books, literature, science, travel and cookery." The atmosphere is vital, he adds. Exteriors must buzz with activity, entrances must be full of eye-catching presentations and a bar and cafe is essential.
The trend for not only incorporating cafes in bookstores but also placing them on the top floor makes good sense. The new Foyles will have one, Mr.’ Lifschutz explains, because this draws shoppers upwards floor-by-floor, which is bound to encourage people to linger longer and spend more.
There are plenty of ways to delight the bookstore customer, but few are easily monetized. The consensus is that bookstores need to become cultural destinations where people are prepared to pay good money to hear a concert, see a film or attend a talk. The programming will have to be intelligent and the space comfortable. Given how common it is for shoppers to browse in shops only to buy online later, some wonder whether it makes sense to charge people for the privilege. Victoria Barnsley, head of HarperCollins, thinks it might be a good idea. She cited similar experiments among clothing retailers to charge customers for trying on merchandise.
But forcing people to pay for the privilege of potentially paying for goods could deter shoppers altogether. A more attractive idea might be a membership scheme like those offered by museums and other cultural venues. Unlike reward cards, which offer discounts and other nominal benefits, a club membership could provide priority access to events(talks, literary workshops, retreats)and a private lounge where members can eat, drink and meet authors before events. Different memberships could tailor to the needs of children and students.
To survive and thrive, bookstores should celebrate the book in all its forms: rare, second-hand, digital, self-printed and so on. Digital and hybrid readers should have the option of buying e-books in-store, and budding authors should have access to self-printing book machines. The latter have been slower to take off in Britain, but in America bookstores are finding them to be an important source of revenue. "The quality is now almost identical to that of a book printed by a major publishing house," says Bradley Graham, owner of a leading independent bookstore in Washington, DC, called Politics & Prose. His shop leases an Espresso Book Machine and makes it available to customers.
The bookstore of the future will have to work hard. Service will be knowledgeable and personalized, the inventory expertly selected, spaces well-designed and the cultural events enticing. Whether bookstores, especially small independents are up to the challenge, is not clear. The fate of these stores is a cliffhanger.
Sometimes shoppers go to bookstores______.
选项
A、to see a film
B、to spend money only on sales
C、have a look in shops and purchase online
D、to drink free coffee
答案
C
解析
第5段第4句提到书店的顾客有时候在书店浏览完图书之后却去网上购买,这个现象很普遍。第5段第2句提到人们是付款才看电影的,因此A选项错误;人们来书店不仅仅只购买打折物品,有些人“pay good money to hear a concert”,因此B选项错误;文章没有提到免费咖啡,因此D选项错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5h9d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
Youareaskedtowriteacompositioninwhichyougiveyourownopinionsonthefollowingstatement.Face-to-facecommunicat
YougotaletterrequestinginformationfromAndreaPhilips,themarketingmanagerofLinguaServicesLtd.
Writeaboutthefollowingtopic:Technologygivesyoungpeopletodayknowledgeandpowerthattheyhaveneverhadbefore.Th
Youareaskedtowriteacompositioninwhichyougiveyourownopinionsonthefollowingtopic:
HereisanadvertisementaboutaBusinessBookClub.Readtheadvertisementandcompletethegiveninformationform.Wri
HereisanadvertisementaboutaBusinessBookClub.Readtheadvertisementandcompletethegiveninformationform.Wri
Lookatthefollowingstatement:Beingcreativeisthekeytocareersuccess.Doyouagreeordisagreew
Usingtheinformationinthetext,completeeachsentence14-18withanexpressionfromthelistbelow.Foreachsentence(14
Usingtheinformationinthetext,completeeachsentence14-18withanexpressionfromthelistbelow.Foreachsentence(14
Readthefollowingarticleandanswerquestions9-18onthenextpage.HappinessSecretsforToughTimes1.
随机试题
案例:国际商业机器公司(InternationalBusinessMachinesCorporation,IBM)是一家拥有40万中层干部、520亿美元资产的大型企业,其年销售额达到500亿美元。利润为70多亿美元。它是世界上经营最好、管理
贺某,男,45岁。平素嗜酒10余年,每日饮酒8两,近半月来腹大坚满,脉络怒张,胁腹刺痛,面色暗黑,面颈胸臂有多个血痣,呈丝纹状,手掌赤痕,口渴不欲饮,舌质紫红,脉细涩。此证属于
大量气胸患者,语音震颤( )
甲乙为好朋友,甲欲与丙投资设立中外合资经营企业,但是甲有某种考虑,遂找到乙,与乙达成协议,约定甲实际出资,而以乙的名义出资与丙成立了大地有限责任公司。有关该约定的法律效力的说法正确的是:()
根据《完税价格办法》规定的估价原则,海关可以在境内获得的数据为基础估定完税价格,但不得使用以下价格()。
导游人员与散客相识后,应尽快记住散客的姓名、体态和容貌,并设法了解散客的性格、特征和习惯行为。()
人类本质上的沉重感,主要源自于责任、期盼和压力。因而,承受便是生命的一种需要和方式了。我们不可能也决不能无任何负载地来往于世,作为人必须有所承受,承受我们需要承受的东西。在理想的王国里,我们承受亲人故人寄予的热望和要求;在生活路途上,我们承受着来自世俗的各
中国的专利申请平均每年以48%的速度增长。中国的专利实施只占专利总量的20%—30%,与国外达80%的实施率相比,专利差距很大。在中国专利申报总量中只有15%来自于企业,而发达国家的专利申请80%来自于企业。这段话支持了这样一种观点,即(
在现代天文宇航技术高度发达的今天,天文望远镜可以遥望几百亿光年以外的宇宙,人们已经登上月球;在现代生物科学进步的今天,人们已经可以分析人体细胞和DNA的细部特征。但是,还是有许多的人相信“上帝”存在,相信“灵魂”的存在与“转世”。这说明()
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout,welookedforoperations.Weknowthatcorrelation
最新回复
(
0
)