首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、She stood motionless in shock. B、She cried bitterly. C、She called the police at once. D、She shouted for help. A对话中女士提到,目击者称,人们
A、She stood motionless in shock. B、She cried bitterly. C、She called the police at once. D、She shouted for help. A对话中女士提到,目击者称,人们
admin
2021-01-06
29
问题
W: This is Kerry Burke from New York Daily News.(12/13)I’m speaking to Delroy Simmonds, an unemployed Brooklyn man who missed a job interview Tuesday for the best of reasons: He was saving the life of a 9-month-old boy who was blown into the path of an oncoming subway train by a high wind.
M: Everybody is making me out to be some sort of superhero. I’m just an ordinary person, and a father of two. Anybody in that situation would have done what I did.
W: You were going to an interview when the incident occurred, right?
M: Yes, I was on my way to apply for a maintenance position. I’ve been looking for a job for a year and more. I’m looking for something to support my family.
W: Tell us what happened at the station.
M:(14)There was a strong wind. It had to be 30 to 40 miles an hour. There was a woman with four kids. One was in a pushchair. The wind blew the baby onto the tracks.
W:(15)Witnesses said people were looking on in horror as the child’s mother, identified by sources as Maria Zamara, stood frozen in shock. In the distance, people could see the train rounding a bend, headed into the station. I guess you were not aware of any of these, right?
M: No. I just jumped down and grabbed the baby. The train was coming around the corner as I lifted the baby from the tracks. I really wasn’t thinking.
W: What an amazing story. Thank you very much.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. What did Kerry Burke from New York Daily News say about the man?
13. What do we learn about the man from the conversation?
14. What caused the incident?
15. How did the mother react when the incident occurred?
选项
A、She stood motionless in shock.
B、She cried bitterly.
C、She called the police at once.
D、She shouted for help.
答案
A
解析
对话中女士提到,目击者称,人们都惊恐地看着,小孩的母亲也被吓得站在那里一动不动。因此答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5kO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、It’scheaperthanothers.B、Itservesdeliciousfood.C、Therearefewerpeopleeatingthere.D、It’salargerestaurant.D女士提议再
A、Theywentskiing.B、Theylearnedhowtoski.C、Theywenthiking.D、Theygavelessonsonhiking.C男士说小时候他父母和他一起去天堂滑雪场度假,他记得他们进行
TVLinkedtoLowerMarks[A]Theeffectoftelevisiononchildrenhasbeendebatedeversincethefirstsetswereturnedon.Now
A、Inthe1830s.B、Inthe1930s.C、Inthe1860s.D、Inthe1960s.A短文提到,19世纪30年代,当德国科学家FrederickTiedmann提出“脑子的大小和智力有关联”时,人们开始关注脑子
A、Theyhelptoincreasethestategovernments’revenue.B、TheycontributetothemodernizationofAmericanfarms.C、Theyremind
A、Itallowsphotosofpaintingsofridiculousfigures.B、Itdoesn’tallowphotoshavingnoeducationalpurposes.C、Itallowspho
A、LocalAfricanclientshelpedkeepherbusinessgoing.B、Herclientswereunabletopayherthemoney.C、Herbusinesswasaffec
Threekeyfactsaboutrisingsealevelsneedtobepointedouttotheworld’spoliticiansandplanners:sea-levelriseisnowin
A"memorypill"thatcouldaidexamrevisionandhelptopreventpeopleforgettingimportantanniversariesmaysoonbeavailable
A、Acceptaringfromthegroom.B、Preparesomethingold.C、Meetthegroom.D、Sendinvitationstofriends.C
随机试题
婴幼儿上感的临床特点是
一群登山者迷失了方向,找不到回家的路,正当每个人都垂头丧气,恐惧即将到来的死亡的时候,有一个人从自己的背包里找到了一张地图。大家马上讨论自己可能身处何方,以及路在哪里。最后,大家认定了一个方向,朝着这个方向走了下去。过了很久很久,终于发现了一处灯光。顺着灯
Giemsa螺旋体染色法的正确结果是
不得利用电视、广播、报纸、杂志等大众传媒进行广告宣传的药品包括()。
房屋买卖代理收费,按成交价格总额的()计收。
多层砌体房屋,其主要抗震措施是下列哪一项?
在编辑word文档时,发现当前操作错误地删除了一段文字,需要进行撤销前一步操作,正确使用的快捷键是()。
(2010年福建.春.99)假设67代表C,7179代表GO,6778代表CN,那么687389代表()。
试述无效婚姻和可撤销婚姻的异同。
Whatistheconcernofordinarypeopleaboutthe"GreenhouseEffect"?
最新回复
(
0
)