首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most publishing is now "electronic" in the sense that books, magazines, and newspapers are prepared on computers, and exist as c
Most publishing is now "electronic" in the sense that books, magazines, and newspapers are prepared on computers, and exist as c
admin
2013-05-19
63
问题
Most publishing is now "electronic" in the sense that books, magazines, and newspapers are prepared on computers, and exist as computer files before they are printed on paper. Often there are advantages to give readers access to the electronic versions of publications as well as, or even instead of, the printed versions.
Print publications have lots of advantages. Paper is pleasant to handle, easy to read, and very portable. you can read it almost anywhere. On the other hand, print has its weaknesses. Paper is expensive, and articles are often cut to fit the space available. Printing and distributing paper is expensive and takes time. Printed materials are expensive to store and almost impossible to search. Electronic publishing offers solutions to all these problems.
Suppose a publisher makes the electronic copy of a newspaper or magazine available from the net, perhaps on the Internet’s World Wide Web. No paper is used and disc space is cheap, so Internet publishing costs very little. Articles don’t have to be cut (though there is of course a limit to the amount people are willing to read online). Internet publishing is fast, and readers can access material as soon as it becomes available: within minutes, instead of the next day, next week or next month. Internet publishing goes beyond geographical boundaries: the humblest local paper can be read everywhere from New York to London to Delhi to Tokyo. Delivery costs are low because there are no newsagents to pay, and no postal charges: readers pick up the bills for their on-line sessions. Also, computer-based publications are simple to store (on disc) and every word can be searched electronically.
At the moment, newspapers and magazines, TV and radio stations, news agencies and book publishers are making content freely available on the Web because they are competing for "mindshare". Perhaps they want to find out if they can attract and hold an audience online, or perhaps, they’re afraid of missing out because "everyone else is doing it". But don’t count on things staying that way: Publishers are not in business to lose money.
Which of the following is the possible disadvantage of electronic versions of publications?
选项
A、It cannot be carried around easily.
B、It can be read from many places worldwide.
C、It can be accessed immediately after issued.
D、It requires little delivery cost and time.
答案
A
解析
事实细节题。即是说电子版的劣势,自然要去看纸张版的优势,而“便于携带”正是电子版没有的。故A“不便于携带”与之相符,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5ng7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Inthepastfewyears,hundredsofmagazinesandnewspaperstorieshavebeenwrittenaboutBillGatesandhiscompany,thereas
Wouldyoubehappierifyouspentmoretimediscussingthestateoftheworldandthemeaningoflife--andlesstimetalkingabo
ForAmericans,timeismoney.Theysay,"Youonlygetsomuchtimeinthislife;you’dbetteruseitwisely."The【B1】______wil
GPSTheGlobalPositioningSystemisaspace-basedtriangulationsystemusingsatellitesandcomputerstomeasurepositions
Oneofthebitterestandmosttime-worndebatesinstudentunionbarsupanddownthecountryisresolvedasacademicresearchc
AccordingtotheNationalAcademyofSciences,theEarth’ssurfacetemperaturehasrisenbyabout1degreeFahrenheitinthepas
Theriseofmultinationalcorporations(跨国公司),globalmarketing,newcommunicationstechnologies,andshrinkingculturaldiffere
A、$2030.B、$2013.C、$2,300.00D、$2,330.00A数字细节题。四个选项都是表示钱数的数字,因此提问点必定是钱数。此题属于直接提问题,答案即听到的数字:$2030。
A、Manynewspaperreportersalsoworkintheradioindustry.B、Newspapersdiscouragepeoplefromlisteningtotheradio.C、Radio
A、Tohaveagoodcompany.B、Tomakethemliveanicelife.C、Tokeepawayunwantedanimals.D、Tokeepawayloneliness.C事实细节题。短文
随机试题
在“司马光砸缸”的故事中,司马光小时候看到一个小孩掉进水缸后,他没有按常规让人脱离水,而是打破水缸,尽快让水脱离人。这一故事给我们的哲学启示是:
(Thoseofus)whoworkinchemical(laboratories),shouldhave(their)lungs(checked)quiteregularly.
A.急性早幼粒细胞性白血病B.慢性淋巴细胞性白血病C.急性单核细胞性白血病D.急性淋巴细胞性白血病E.慢性粒细胞性白血病牙龈肿胀
简述吸气性呼吸困难的临床特点。
与病人沟通时,不符合护理用语要求的是( )。【历年考试真题】
如题图所示为《周礼·考工记》中的王城规划,其中凸显中国古代建筑共性特点的部位是()。
发生货币危机的国家在汇率制度方面的共同特点是()。
需要()
众筹行为:指通过互联网发布筹款项目、实施方案、投资回报的资金募集方式,其构成要素包括有创造能力但缺乏资金的发起人,对筹资者的故事或回报感兴趣的支持者,在两者之间发挥连接作用的互联网平台等。下列属于众筹行为的是:
Sheis______farthemostactivememberinourgroup.
最新回复
(
0
)