首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Its strong currency. B、Its high cost of buying a car. C、Its beautiful environment. D、Its massive immigrants. A短文开头提到,新加坡强有力的货币
A、Its strong currency. B、Its high cost of buying a car. C、Its beautiful environment. D、Its massive immigrants. A短文开头提到,新加坡强有力的货币
admin
2017-01-16
53
问题
Singapore has topped 131 cities globally to become the world’s most expensive city to live this year, according to the Economist Intelligence Unit. The city’s strong currency combined with the high cost of running a car and soaring utility bills contributed to Singapore topping the list It is also the most expensive place in the world to buy clothes.
Singapore replaces Tokyo, which topped the list last year. Other cities making up the top five most expensive cities to live in are Paris, Oslo, Zurich and Sydney, with Tokyo falling to sixth place. The EIU’s Worldwide Cost of Living Survey is a relocation tool that uses New York City as a base. It looks at more than 400 individual prices. The top 10 cities this year have been dominated by Asian and Australian cities as well as some in Europe. The editor of the report Jon Copestake said, improving sentiment in structurally expensive European cities combined with the continued rise of Asian centers means that these two regions continue to supply most of the world’s most expensive cities. But Asian cities also continue to make up many of the world’s cheapest, especially in the Indian areas. Most Asian cities that top the list are there for mainly higher costs of groceries. Tokyo is still at the top of the list for everyday food items.
20 What contributed to Singapore being one of the world’s most expensive cities to live in?
21 What city topped the list last year?
22 What is the main reason that most Asian cities top the list?
选项
A、Its strong currency.
B、Its high cost of buying a car.
C、Its beautiful environment.
D、Its massive immigrants.
答案
A
解析
短文开头提到,新加坡强有力的货币、养车的高成本和飙升的水电费都使得它成为全球生活成本最高城市之一,A复现原文的strong currency,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5ni7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theyshouldpayalittlemoneytoattend.B、Onlyimportantonesshouldbeinvited.C、Theyneedtodonatemoneyfortheanniver
Somedayastrangerwillreadyoure-mailwithoutyourpermissionorscanthewebsitesyou’vevisited.Orperhapssomeonewillca
Peopleintheirsixtiesshouldgotouniversitytoretrainbecausetheywillbeexpectedtoworkforlongerbeforeretirement,t
A、Sheisaqualifiedwife.B、Sheisnotagooddoctor.C、Sheisahumorouswife.D、Sheisnotagoodcook.D生活交际类,弦外之音题。女士想帮男士做饭
We’renowwitnessingtheemergenceofanadvancedeconomybasedoninformationandknowledge.Physicallabor,rawmaterials,ami
唐三彩(TangTri-coloredGlazedPottery)是唐代彩色釉陶器(color一glazedpottery)的总称,它的釉色包括黄、绿、褐、蓝、白、黑等,而以黄、褐、绿为基本釉色,后来人们习惯地把这类陶器称为“唐三彩”。唐三彩的诞生
A、Themanwasalwaysfeelingdepressed.B、Themanhadlittlemoneyleftafterwork.C、Themanspentmorethanheearned.D、Them
A、Thechangingofweather.B、Thehealthofteenagers.C、Energydrinksandtheirnutrition.D、Thedangerofenergydrinks.D短文先用天
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’snowa"globalvillage"wherecountriesareonlyseco
随机试题
心肺复苏初期成功后转诊过程中,患者体位应
在课堂教学中处于核心地位的交流手段是()。
阅读下列材料,回答问题。某心理学家对一种抑郁症新疗法的效果感兴趣,他招募了25名想减轻抑郁的人。在研究的开始,他让所有被试完成了一份抑郁量表。测验结果表明被试的平均分数处于严重抑郁状态。在随后的两个月里,这个心理学家对被试实施这种新的疗法。两个月
颜色的明度主要取决于
简述当代中国法律体系的特点。
阅读以下说明,回答问题1~问题5,将答案填入对应的解答栏内。【说明】某公司在国际网络互联中心申请了一个C类IP地址210.45.12.0/24,域名为abc.com.cn。该公司没有划分子网,使用一台Cisco2610路由器接入互联网
在Windows操作系统中,选择一个文件图标,执行“剪切”命令后,“剪切”的文件放在(5)中;选定某个文件夹后,(6),可删除该文件夹。
循环队列的存储空间为Q(1:40),初始状态为front=rear=40。经过一系列正常的入队与退队操作后,front=rear=15,此后又退出一个元素,则循环队列中的元素个数为()。
下列关于存储器的叙述中正确的是
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretingatthesignalandstopatthesignal.Youmaytak
最新回复
(
0
)