首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To have a good company. B、To make them live a nice life. C、To keep away unwanted animals. D、To keep away loneliness. C事实细节题。短文
A、To have a good company. B、To make them live a nice life. C、To keep away unwanted animals. D、To keep away loneliness. C事实细节题。短文
admin
2013-02-24
63
问题
There are different ideas about pets in different parts of the world. In most cultures, animals have an inferior position to human beings. In some instances, however, people treat their pets like members of their families, or perhaps better. In the United States and Europe, where pets are very popular, there are special shops that sell jewelry, clothing and delicious food for cats and dogs. There are shops on fashionable streets in New York City, for example, that sell gold and diamond collars, fur jackets, and hats for pets.
In many countries of the world, there is special food for pets. It is common for supermarkets in many places to sell cat food and dog food. However, in Nice, France, there is a special restaurant for dogs.. Dogs are the only customers. There is seating for twenty dogs, On the menu, there is a variety of special tasty dishes for the dogs to choose.
Of course, in most parts of the world, pets don’t live in wealth and luxury. There is a more practical and functional attitude toward pets. People own cats and dogs because they keep away mice and other unwanted animals. Certainly, owners generally have some affectionate feelings for their pets. However, they do not see them as equal to family members. Pets around the world live in a great variety of ways, just as people do.
选项
A、To have a good company.
B、To make them live a nice life.
C、To keep away unwanted animals.
D、To keep away loneliness.
答案
C
解析
事实细节题。短文最后一段第三句指出"People own cats and dogs because they keep away mice and other unwanted animals.”(人们之所以养猫和狗是因为它们可以驱赶老鼠和其他讨厌的动物。)由此可知,C项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5wu7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Helpful.B、Beneficial.C、Meaningful.D、Pointless.D观点态度题。短文最后提到我们为什么不能包容人类学习经历的多样化,为什么非要彼此对立。由此可知,讲话者认为教育方式应该多元化,争辩是无任何意义的。
A、Admission.B、Employment.C、Graduation.D、Immigration.A目的原因题。短文中提到,雅思国际的执行董事说现在美国大约有2000所学院和大学认可雅思考试。学校在录取本科生或者研究生时接受该考试的成绩,即
A、May,29.B、June,29.C、July,29.D、August,29.B细节推断题。男士提到。学生报名的截止日期一般是在开学前两个月。因此,如果8月29日开学,那么报名的截止日期就是6月29日。
A、Desktopmailprograms.B、Internetproviders.C、Mailservers.D、Socialnetworks.D事实细节题。短文最后提到,电子邮件软件不能左右网络服务提供商,而网络服务提供商也不能干涉电
Latelyithasbecomepopulartorejecttheadviceofdrinkingeightglassesofwateradayasamedicalmyth.Booksandmedical-
Latelyithasbecomepopulartorejecttheadviceofdrinkingeightglassesofwateradayasamedicalmyth.Booksandmedical-
A、Asummerholidayshe’sbeenlongingfor.B、Aresearchprojectthatmightinteresther.C、Ajobshewilltakeaftergraduation.
Throughtheproject,manypeoplehavereceivedtrainingand______(决定自己创业).
A、Themanisworriedabouthispresentation.B、Themanisinagoodshape.C、Theman’smotherisamedicalprofessor.D、Theman
随机试题
埃里克森的心理社会发展理论指出,5岁左右的学生开始学习知识并发展为人处世的能力,若发展不顺利,则会产生自卑感和失败感。()
男性,15岁,右膝上持续肿痛一个月,夜间疼痛明显,无明显全身发热。既往无肺结核病史。查体:右膝上局部皮肤温度增高,静脉怒张。无明显触痛。摄片见股骨下端有边界不清的骨质破坏区,骨膜增生及放射状阴影,两端可见Codman三角
全冠试戴时检查邻面接触是否紧密的方法是
某慢性肾小球肾炎病人,肉眼可见血尿,血压26.2/14kPa(195/105mmHg)。哪项处理对该病人不适用()。
以下各选项中,属于积极财政政策的有()。
支付企业职工的工资均属于现金流量表中“经营活动产生的现金流量”。()
线性空间R3中,已知向量=(1,2,1),=(2,1,4),=(0,-3,2),记V1={λ|λ,μ∈R},V2={k|k∈R},令V3={t1η1+t2η2|t1,t2∈R,η1∈V1,η2∈V2}.求子空间V3的维数;
NNW
A.ImportanceofstayingintellectuallyactiveB.Effectsofagingonaperson’srecallabilityC.Short-termmemoryversuslong-te
Toachorusofangryshoutsandinsults,a【C1】______(wealth)Chicagocouplehavebeenchargedwithchildcrueltyafterleaving
最新回复
(
0
)