首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Traditionally, women have lagged behind men in adoption of Internet technologies, but a study released yesterday found that wome
Traditionally, women have lagged behind men in adoption of Internet technologies, but a study released yesterday found that wome
admin
2013-01-25
79
问题
Traditionally, women have lagged behind men in adoption of Internet technologies, but a study released yesterday found that women under age 65 now outpace men in Internet usage. The report, "How Women and Men Use the Internet," examined use by both sexes, looking at what men and women are doing online as well as their rate of adopting new Web-based technologies. "I think the real interesting story is the young women, because that is the one age cohort where there are many more women online," said Deborah Fallows, who wrote the report based on findings from surveys conducted over the past five years. "The younger women are just much more comfortable with the Internet." The report found that 86 percent of women ages 18 to 29 were online, compared with 80 percent of men in the same age group. Among African Americans, 60 percent of women are online, compared with 50 percent of men.
In other age groups, the disparity is only slight, with women outpacing men by 3 percentage points. However, among the older group, those age 65 and older, 34 percent of men are online, compared with 21 percent of women. It’s enough of a disparity, Fallows said, to keep men in the overall lead in Internet usage, 68 percent to 66 percent. Men tend to use the Web for information and entertainment--getting sports scores and stock quotes and downloading music--while women tend to be heavier users of mapping and direction services, and communication services such as e-mail. And, in general, men are more likely to be early adopters of technology than women, the survey found.
A separate survey released earlier this week seemed to underscore the finding of the report. Of those who listen to podcasts distributed over the Internet, 78 percent are men and 22 percent are women. "With podcasting just over a year old, the current maleness of the podcast audience at the aggregate level is consistent with gender usage trends of the early Web." Mark McCrery, cofounder and chief executive of Podtrac, said in a statement. Over time, however, there likely will be "a more balanced gender composition of the podcast audience," he said. Fallows agreed but also said that the disparity between the sexes among younger people was especially interesting because it could shape the way the general population uses technology and the Web in the future. "It’s hard to say where that will settle," she said. "I imagine things will even out over time, because there is so much for everyone online."
The word "underscore" (Line , Para. 3) most probably means ______ .
选项
A、corroborate
B、disprove
C、influence
D、weaken
答案
A
解析
原句是:本星期早前公布的一份调查报告似乎也在印证着这份报告指出的一些事实。联系上下文我们发现文章第2段最后一句有这样的一个观点恰在下面的段落中用podcast的例子得以证明。因此我们判断独立的调查和这份报告的结果有相同的地方。因此选项A“确证,证实”,是本题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/611O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Toourgreatdelight,yesterdaywereceiveda(n)____donationfromabenefactor.
Writeashortcompositionofabout150wordsonthetopicgivenbelow.Topic-.CommentontheDevelopmentoftheInternet
Frenchareelegantpeople.Theyareartistsineverydaylife,havingaverygoodtasteineverything.Theydon’tlikeAmericant
Frenchareelegantpeople.Theyareartistsineverydaylife,havingaverygoodtasteineverything.Theydon’tlikeAmericant
Frenchareelegantpeople.Theyareartistsineverydaylife,havingaverygoodtasteineverything.Theydon’tlikeAmericant
Whatattractscustomers?Obviouslythequalityofaproductdoes,butvisualimages【C1】______agreatdeal.Itisnotonlytheima
The______ofhisfirstnovelappearedinTheTimesyesterday;nodoubthewasveryhappytoseethat.
Don’tcallhimjustacollegeprofessor.Internetentrepreneur,TVpersonality,advisortopresidents,andfriendtotherichan
随机试题
A.石膏B.知母C.黄芩D.射干痰盛咳喘宜选用
A.意识障碍、瞳孔散大B.意识障碍、呼吸暂停C.癫痫持续状态D.血压下降E.肢体瘫痪小脑幕裂孔疝急性期首发症状是
患儿因口腔炎疼痛严重而影响进食,可在进食前涂抹什么药物来止痛
金某不懂法律,私自成立“安安保险公司”,使用假印章和变造的保险单与保险人签订保险合同,收取保费。投保人竟络绎不绝,金某因此而收取了近100万元的保费。投保人发生险损时,金某也会理赔。金某的行为构成:
下列关于混凝土外加剂掺加方法叙述正确的是()。
对于设备不可消除性的有形磨损,通常采用的补偿方式是()。
( )是商品的生产费用和效用的统一。
导游人员资格证书与导游证的区别有:________、________、________、________、________。
Childrenwhospendmorethantwohoursadayatacomputerorwatchingtelevisionaremorelikelythanotherstohavementalpro
三绕组升压变压器,居中绕组为()。
最新回复
(
0
)