首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Bernard Bailyn has recently reinterpreted the early history of the United States by applying new social research findings on the
Bernard Bailyn has recently reinterpreted the early history of the United States by applying new social research findings on the
admin
2019-02-01
58
问题
Bernard Bailyn has recently reinterpreted the early history of the United States by applying new social research findings on the experiences of European migrants. In his reinterpretation, migration becomes the organizing principle for rewriting the history of preindustrial North America. His approach rests on four separate propositions. The first of these asserts that residents of early modern England moved regularly about their countryside; migrating to the New World was simply a "natural spillover." Although at first the colonies held little positive attraction for the English—they would rather have stayed home—by the eighteenth century people increasingly migrated to America because they regarded it as the land of opportunity. Secondly, Bailyn holds that, contrary to the notion that used to flourish in America history textbooks, there was never a typical New World community. For example, the economic and demographic character of early New England towns varied considerably.
Bailyn’s third proposition suggests two general patterns prevailing among the many thousands of migrants: one group came as indentured servants, another came to acquire land. Surprisingly, Bailyn suggests that those who recruited indentured servants were the driving forces of transatlantic migration. These colonial entrepreneurs helped determine the social character of people who came to preindustrial North America. At first, thousands of unskilled laborers were re- cruited; by the 1730 ’ s, however, American employers demanded skilled artisans.
Finally, Bailyn argues that the colonies were a half-civilized hinterland of the European culture system. He is undoubtedly correct to insist that the colonies were part of an Anglo-American empire. But to divide the empire into English core and colonial periphery, as Bailyn does, devalues the achievements of colonial culture. It is true, as Bailyn claims, that high culture in the colonies never matched that in England. But what of seventeenth-century New Eng- land, where the settlers created effective laws, built a distinguished university, and published books? Bailyn might respond that New England was exceptional. However, the ideas and institutions developed by New England Puritans had powerful effects on North American culture.
Although Bailyn goes on to apply his approach to some thousands of in- dentured servants who migrated just prior to the revolution, he fails to link their experience with the political development of the United States. Evidence presented in his work suggests how we might make such a connection. These indentured servants were treated as slaves for the period during which they had sold their time to American employers. It is not surprising that as soon as they served their time they passed up good wages in the cities and headed west to ensure their personal independence by acquiring land. Thus, it is in the west that a peculiarly American political cul- ture began, among colonists who were suspicious of authority and intensely anti-aristocratic.
According to the passage, Bailyn and the author agree on which of the following statements about the culture of colonial New England?
选项
A、High culture in New England never equaled the high culture of England.
B、The cultural achievements of colonial New England have generally been unrecognized by historians.
C、The colonists imitated the high culture of England, and did not develop a culture that was uniquely their own.
D、The southern colonies were greatly influenced by the high culture of New England.
E、New England communities were able to create laws and build a university, but unable to create anything innovative in the arts.
答案
A
解析
Bailyn和作者在关于新英格兰地区的文化的哪个观点相同?Bailyn关于新英格兰文化的论述及作者评价见原文第四段。A.正确。高层次文化在新英格兰从来没有和英国本土相当。见原文L51—53。B.“unrecognized by historians”原文无。C.移民都模仿共同的文化,并没发展出自己独特的文化。这是Bailyn一个人的观点。D.南部殖民地深受新英格兰文化影响。这是作者自己的观点,见L59—62。E.新英格兰团体能制定法律、建立大学,但不能创造独特的艺术。这是符合历史的,但原文未提。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/62kO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
Asanymiddle-classparentknows,unpaidworkexperiencecangiveyoungstersavaluableintroductiontoasecurejob.Thegovern
Idon’tthinkitisanyuse_________thismatteranyfurther.
Who________theworkerstotakeupthestruggle?
Now,commercialfarmershavebecomeincreasingly______sothatalmosteverythingconsumedonmostfarmsisnowboughtfromoutsi
Scientistssaidtheyhavefoundevidenceofagiantplanetfaroutinoursolarsystem.Inastatement,theCaliforniaInstitute
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—havebecomeawareoftheneedtochangetheireatinghabit
Imagineaschoolthatexpecteditsstudentstobecomeliteratewithoutanyformalinstruction.Mostparentswouldbealarmedby
Becausethecompanywasdoingmorebusiness,itwasnecessaryto______thefactory.
Entireculturesoperateonelaboratesystemsofindirectness.Forexample,itisdiscoveredinasmallresearchprojectthatmos
Asanyworkingmumcantellyou,runningabusinessandafamilyatthesametimeisanalmostimpossibleact.Therearenevere
随机试题
FamilySociologyA)Thestructureofthefamilyandtheneedsthatthefamilyfulfillsvaryfromsocietytosociety.Thenu
女,67岁,腹水1个月伴消瘦、乏力、腹胀。腹水病理检查找到癌细胞,血清CEA(+),大便检查有许多红细胞、白细胞及脓细胞,细菌培养无痢疾杆菌,用抗生素治疗无效,B超检查为双侧卵巢占位性病变最可能的诊断
牙列缺损计划行固定局部义齿修复,牙槽骨吸收超过基牙根长多少时,须考虑增加基牙
患者,男性,38岁,患血栓闭塞性脉管炎,处于局部缺血期。此期的典型表现是
肝细胞中,大部分丙氨酸氨基转移酶(ALT)存在于()。
案例一:赵刚今年28岁,在中关村一家高科技公司上班,月薪4000元(税后,下同),每年奖金红利为3个月工资,估计未来每年调薪200元,下个月就要结婚。未婚妻王芳26岁,在贸易公司担任秘书,月薪3000元,每年奖金约2个月工资,预估未来每年调薪100元。目前
在社会总需求不足时,政府可以(),扩大社会需求。
你是社区主任助理。到其他社区去进行联合幼儿园的建设沟通,期间看到其他社区对老楼安装电梯.方便老人出行。你的社区也想改造,但是社区没有钱。你会建议领导装电梯吗?会怎么跟领导说?
设在SQLServer2008中,用户U1在DB1数据库中创建了#Temp表。下列关于#Temp表的说法,正确的是()。
有以下程序#include<stdio.h>#include<string.h>voidfun(char*s,intm1,intm2){chart,*p;p=s+m1;s=s+m2;wh
最新回复
(
0
)